Parfum Sauvage Dior Original

179 lei

Descriere produs

Parfumul Wild Man, inspirat de robustul și sofisticatul Sauvage Dior, este o odă adusă libertății neîngrădite și spiritului aventuros. Acest parfum captivant combină prospețimea vibrantă a bergamotei cu accente picante de piper și patchouli, creând o compoziție ce încapsulează esența bărbăției moderne și a naturii sălbatice.

Notele de bază de ambroxan adaugă o adâncime caldă și ambrată, reflectând forța și eleganța neînfrânate ale omului Wild Man. Este un parfum pentru bărbatul care trăiește intens, ale cărui aventuri îl duc dincolo de limitele cunoscute, într-o călătorie neîncetată de descoperire a sinelui și a lumii înconjurătoare.

La întrebarea cine este reprezentantul stilului în materie de îmbrăcăminte și parfumerie, cele mai multe persoane vor răspunde că este Christian Dior. În cea mai mare parte a istoriei sale, această casă de modă franceză a creat exclusiv pentru femei, creând neobosit imagini încântătoare de haine, arome, produse cosmetice și produse de îngrijire personală. Abia în 2006, casa de producție au creat o linie de produse cosmetice și parfumuri pentru bărbați, care a fost urmată de un succes colosal. Apa de toaletă a genialului parfumer François Demachy – Sauvage, este radical diferit de toate aromele anterioare, marca Christian Dior. Apa de toaletă, cu aromă predominantă de ferigă, a fost creată special pentru personalități rebele. Notele de vârf de Piper Sichuan încing atmosfera, care se împletește perfect cu o bergamotă proaspătă și sclipitoare. Pe corp, aroma apei de toaletă este dezvăluită de baza Ambroxan, care conferă stabilitate. Christian Dior Sauvage este aroma bărbatului liber, nebun și rebel. El cucerește orice femeie, în mod fulgerător și pasional.