Cele mai bune parfumuri cu feromoni pentru bărbați și femei
in , ,

Cele mai bune parfumuri cu feromoni pentru bărbați și femei

În timp ce putem continua să discutăm dacă parfumurile cu feromoni funcționează, am analizat, evaluat și clasificat cele mai bune parfumuri cu feromoni pentru bărbați și femei. Mergeți mai departe și explorați această nouă lume a parfumurilor unice și accesibile.

Feromonii umani sunt mirosuri nedetectabile pe care corpul nostru le emană în mod natural pentru a invoca sentimente de atracție sexuală, încredere și respect din partea celor din jur.

În ultimii 10 ani, companiile au descoperit cum să producă feromoni sintetici pentru bărbați într-o sticlă. Aceste produse cu feromoni sunt ultra-concentrate și conțin mai mulți feromoni într-o singură doză decât este capabil corpul nostru să producă în mod natural. Care este rezultatul?

 • Mai multă atracție și dorință sexuală din partea femeilor
 • Mai mult flirt, contact vizual
 • Mai multă încredere și respect din partea colegilor tăi
 • Mai multă încredere în relațiile sociale

Cu toate acestea, nu toate parfumurile cu feromoni sunt la fel. Unele produse sunt INCREDIBILE, altele sunt medii și unele sunt inutile.

Am examinat cele mai bune parfumuri cu feromoni de pe piață pentru a determina care produse funcționează cu adevărat și care nu.

Cele mai bune parfumuri cu feromoni pentru bărbați

1. RawChemistry Pheromone

RawChemistry Apă de colonie cu feromoni pentru bărbați

RawChemistry este un brand care oferă compoziții unice de apă de colonie și produse de îngrijire a pielii. Acest brand este probabil unul dintre cei mai bine vânduți și cei mai bine cotați producători de parfumuri cu feromoni cunoscuți pe Amazon.

 • Ideal pentru: bărbați
 • Raportul calitate-preț: 9/10
 • Longevitate: 8/10

Feromonii adăugați aici sunt de natură umană și cu o compoziție patentată de Androstadienone, Androstenol, Androstenone și Androsterone inclusă în formulă. Deoarece nu au fost adăugate ingrediente sau note generale la parfum, ne vom concentra exclusiv pe cât de bine miroase. Iar consensul este: este un câștigător.

Este delicios de puternic și are un efect de foarte lungă durată. Compoziția sa este comparabilă cu cele mai populare parfumuri pentru bărbați de pe piață, care au o introducere și o bază puternică cu parfumuri lemnoase și picante.

Parfumul rezistă o perioadă considerabilă de timp, fără a schimba parfumul.

2. Realm Intense

Parfum cu feromoni Realm Intense For Men

Afrodiziacele și feromonii umani care trezesc senzualitatea creează un amestec irezistibil care îți trezește al șaselea simț și te face să pari greu de ratat. Acest parfum remarcabil conține feromoni de calitate umană și este amestecat cu note verzi și luminoase rafinate, care promit un parfum cu un miros cel puțin excepțional.

 • Ideal pentru: bărbați
 • Raportul calitate-preț: 8/10
 • Longevitate: 8/10

Acest parfum atrăgător se deschide cu note de citrice, cum ar fi bergamotă și note verzi de busuioc, care se îmbină și creează un parfum funky, dar relaxant. Pe măsură ce progresați în parfum, veți începe să observați unele dintre notele mai rafinate de patchouli care au o căldură. Acest amestec confortabil se prelungește îndelung cu note de bază de chihlimbar și fasole tonka.

Aceste tipuri de parfumuri sunt, prin virtutea lor, extrem de atractive pentru femei, dar atunci când se adaugă feromoni umani, ele se transformă într-o bombă cu ceas.

După părerea noastră, longevitatea acestui produs este destul de impresionantă și îl recomandăm și ca parfum de firmă obișnuit, pe care îl puteți purta și la birou.

3. Love & Desire Man GOLD Premium Edition

Love & Desire Man GOLD Premium Edition EdT cu feromoni pentru bărbați

Inițial, un parfum puternic, floral și pudrat, care se absoarbe repede. Nu suntem siguri de longevitate, sillage sau proiecție, deoarece nu îl poți mirosi după 20 de minute, deoarece este foarte subtil în acel moment.

Cu toate acestea, credem că feromonii își fac treaba timp de câteva ore! Desigur, încrederea și personalitatea ta au o mare legătură cu acest lucru, iar parfumul este doar un bonus.

În general, nu este cel mai bun dintre parfumurile de feromoni masculini, dar cu utilizarea în plus față de alte parfumuri, știind că feromonii sunt acolo, veți obține rezultate. Nu este neplăcut, ci un parfum plăcut și moderat, fără reclamații și poate fi purtat în orice moment al zilei sau al nopții.

Cele mai bune parfumuri cu feromoni pentru femei

1. Zarko Zarkoperfume Pink Molécule EDP

Cele mai bune parfumuri cu feromoni pentru bărbați și femei

Acest parfum a fost lansat în 2014 și se aliniază conceptului de șampanie roz amestecat cu unele elemente nordice. Iubitorii de parfumuri care au încercat această piesă leagă cuvinte precum inocență și puritate de acest parfum cu feromoni feminini. Acesta este, de asemenea, unul dintre foarte puținele parfumuri moleculare de pe piață care trec direct de la notele de vârf la notele de bază.

 • Ideal pentru: femei
 • Raportul calitate-preț: 7/10
 • Longevitate: 8/10

Notele de vârf ale acestui parfum includ ingrediente precum caise, orhidee neagră, șampanie și flori de soc negru. Dacă urmăriți parfumurile de ceva timp, s-ar putea să vă dați seama cât de unică este această compoziție. Mai ales pentru că notele sar practic de la prima la bază foarte repede. Notele de bază conțin mult lemn de mahon și lemn negru, care contribuie la bogăția parfumului.

Dacă ieșiți la o întâlnire romantică și doriți să condimentați lucrurile și să le condimentați, atunci acesta este parfumul de care aveți nevoie.

Deși acest parfum este mai moale, durează cel puțin 7-8 ore.

2. Hollywood Attraction Femme

Hollywood Attraction Femme, parfum cu feromoni pentru femei

Conceput pentru a genera atracție, pentru a seduce și pentru a exprima la maximum senzualitatea.

Parfumul cu feromoni Hollywood Attraction Femme este secretul atracției, testat științific pentru a atrage sexul opus. Parfum de înaltă clasă și frangrance: aromă florală dulce, lemnoasă și ambrată.

 • Colocare olfactivă: aromă florală dulce, lemnoasă și chihlimbar.
 • Note de vârf: Iris, bergamotă.
 • Note de mijloc: chiparos, tămâie, garoafă
 • Note de bază: Chihlimbar, Patchouli, Vanilie, Smirnă, Mosc

Folosiți-o înainte de o întâlnire importantă, atunci când doriți să impresionați pe cineva. Vă va face să vă simțiți mai atrăgătoare și mai încrezătoare. Este o apă de parfum foarte concentrată.

3. RUF Taboo Frivole

Cele mai bune parfumuri cu feromoni pentru bărbați și femei

Parfum Ruf Taboo Frivole cu feromoni pentru ea, un parfum cu feromoni feminini. Un buchet de flori cu tonuri de lemn de santal și ylang-ylang. Aromele afrodiziace dezirabile vă fac mai dezirabili. Câteva picături pe piele și lasă-te invadată de un parfum îmbătător de iubire, fără frivolitate.

Feromonii feminini și masculini: Ce sunt? Cum funcționează? Opinii

Feromonii sunt substanțe chimice inodore care sunt transportate prin aer de la o parte a corpului animal sau uman la alta. Se știe că aceste substanțe chimice au potențialul de a atrage indivizii și de a crea atracție sexuală sau romantică între ei. Se știe că feromonii stimulează organul vomeronasal, care este un mic receptor pentru substanțele chimice din nas. Acest receptor este conectat la hipotalamus, care este o glandă ce răspunde la substanțele chimice responsabile de emoții.

În numeroase studii, se știe că hormonii sexuali feminini și masculini au o activitate mentală distinctă la om atunci când sunt mirosite de sexul sau genul opus. Feromonii din parfumuri sunt un concept relativ nou și nu au atât de mulți participanți pe piață în acest moment. Feromonii, fie că provin de la animale sau de la oameni, sunt adăugați în parfumuri ca unul sau ca un amestec. Există argumente pro și contra, astfel încât nu se poate judeca cât de fiabile sunt.

Fie că sunteți pro sau contra, unele dintre aceste parfumuri cu feromoni pot crea dependență. Am întocmit lista noastră cu cele mai bune parfumuri cu feromoni luând în considerare atât parfumurile masculine, cât și cele feminine.

Luați unul astăzi și verificați singur, sunt destul de ieftine pentru a experimenta.