Parfum Creed Aventus Original, 100 ml

179 lei

SKU: Creed_Avents Categorie:

Descriere produs

Creed Aventus Eau de Parfum este un parfum de lux pentru bărbați, care îmbină note puternice și virile cu tonuri revigorante și fructate. Lansat în 2010 pentru a celebra 250 de ani de la fondarea Casei Creed, Aventus a devenit rapid un parfum de referință în lumea parfumeriei de lux, fiind adesea asociat cu succesul și performanța.

Parfumul se deschide cu note îmbietoare de măr, ananas și bergamotă, care aduc un ton de prospețime și energie. În inima parfumului, notele de iasomie, trandafir și patchouli adaugă o nuanță florală și sofisticată. Baza parfumului este alcătuită din note de mosc, ambra și vanilie, care oferă o adâncime și o persistență remarcabilă.

Creed Aventus este un parfum puternic și seducător, ideal pentru bărbatul care dorește să se distingă și să își marcheze prezența într-un mod sofisticat și inconfundabil. În sticla de 100 ml, acest parfum devine un companion de nădejde pentru orice bărbat care dorește să își îmbogățească colecția de parfumuri cu o esență emblematică și de impact.

Informații suplimentare

Aminteste de

Creed