Parfum Chanel Allure Homme Sport EDT Original, 100 ml

149 lei

SKU: Chanel_ AllureHommeSport Categorie:

Descriere produs

Chanel Allure Homme Sport este un parfum masculin vibrant și energic, conceput pentru bărbatul care își trăiește viața cu pasiune și vitalitate. Lansat în 2004, acest parfum s-a bucurat de aprecierea și recunoașterea publicului datorită mixului său unic de note citrice, acvatice și lemnoase.

Parfumul se deschide cu note proaspete și revigorante de mandarină, portocală și grapefruit, conferind o impresie de prospețime imediată. Aceste note sunt completate de un acord marin, care adaugă o senzație unică de aerisire. În inima parfumului, contrastul între piperul picant și dulceața florii de iasomie aduce un echilibru sofisticat și intrigant. La bază, parfumul devine mai cald și mai învăluit, cu note de vetiver, cedru și mosc alb care conferă o adâncime și o persistență impresionantă.

Chanel Allure Homme Sport este un parfum care se potrivește perfect pentru ziua de zi, mai ales în zilele călduroase, dar poate fi purtat și în serile speciale. Este o alegere excelentă pentru bărbatul activ și dinamic care caută un parfum care să-l reprezinte și să-i completeze personalitatea.