Parfum Dolce & Gabbana Light Blue EDT Original, 125 ml

109 lei

SKU: Dolce&Gabbana_ LightBlue Categorie:

Descriere produs

Parfumul Ocean este inspirat de emblematicul Dolce & Gabbana Light Blue. Îmbogățit cu note marine care amintesc de briza mării și libertatea nesfârșită a orizontului, Ocean aduce în prim plan o interpretare contemporană a clasicului Light Blue. Cu accente de citrice și lemn, această nouă creație olfactivă captează esența verii italiene, evocând senzația de căldură a soarelui pe piele și răcoarea apelor cristaline. Ocean este o ode adusă peisajelor pitorești mediteraneene, un tribut adus frumuseții naturale și spontaneității momentelor de neuitat.

Dolce & Gabbana Light Blue este un parfum revigorant și rafinat, conceput pentru bărbatul modern care apreciază eleganța și prospețimea. Lansat în 2007, acest parfum a devenit rapid un favorit datorită compoziției sale echilibrate de note citrice, marine și lemnoase.

Parfumul se deschide cu note luminoase de grapefruit sicilian, bergamotă și mandarină, care aduc o prospețime imediată și energică. În inima parfumului, notele marine și ienupărul adaugă un ton pur și relaxant, în timp ce piperul Szechuan adaugă o nuanță picantă intrigantă. Baza parfumului este formată din note de lemn de roză, mosc și tămâie, conferind o adâncime și o persistență de durată.

Dolce & Gabbana Light Blue este un parfum care se potrivește perfect pentru zilele de vară și pentru momentele în care doriți să vă înviorați ziua. În sticla de 125 ml, acest parfum devine un companion ideal pentru orice bărbat care dorește să adauge un plus de prospețime și eleganță în viața sa.