1.TERMENI SI CONDITII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesand acest site va oferiti acordul privind respectarea termenilor si conditiilor de utilizare prezenta in pagina de actualitate. Acesti termeni de utilizare prezinta acordul si contactul dintre societate si dumneavoastra, in calitate de utilizatori ai paginii de internet esente-parfumuri.ro.

Pe intelesul tuturor, orice persoana care acceseaza orice articol prezent in disponibila pagina, indiferent de topicul sau specificul acestuia au obligatia de a respecta actualii termeni si conditiile de utilizare aferente, fara a ne asuma responsabilitatea in cazul producerii unor incidente sau erori nedorite prin punerea in practica sau insusirea ca atare a informatiilor prezentate.

In orice moment, detinatorul site-ului poate ceda drepturile de autor unei terte parti sau poate modifica continutul paginii fara a solicita consimtamantul utilizatorilor paginilor, astfel ca luati la cunostinta si va insusiti aceste predispozitii fara a solicita eventuale daune sau drepturi in acest sens.

Prin accesarea paginii web va exprimati intru tocmai consimtamantul ca ati luat la cunostinta aceste informatii si ca nu veti aduce niciun prejudiciu fizic sau de imagine Societatii, lucru ce poate fi sanctionat conform prevederilor din sectiunea “Termeni si conditii” prezentata in pagina, cat si prin intermediul cadrului legal existent in vigoare si elaborat de catre institutiile competente abilitate cu scop de control si actiune.

2. CONDITII DE UTILIZARE

Persoanele care acceseaza site-ul esente-parfumuri.ro sunt nevoiti sa respecte politica mentionata anterior si intelege ca informatiile prezentate pot avea caracter informativ si orientativ.

De-a lungul utilizarii, utilizatorului i se poate solicita acceptul privind politica de utilizare a site-ului, cat si cea de acceptare “Cookies” pentru operare in siguranta.

In cazul in care site-ul este accesat fara a lua la cunostinta aceste informatii, se considera ca acestea au fost citite, intelese si ca v-ati oferit acordul privind

De asemenea, in conformitate cu politica GDPR, in cazul abonarii la Newsletter, utilizatorii sunt de acord cu procesarea datelor personale in vederea transmiterii periodice a instiintarilor si/sau a unor publicatii de pe site pe adresa de e-mail.

Publicatia nu poate fi trasa la raspundere in cazul punerii in practica a unor informatii transpuse in practica, in viata reala, si nici pentru efectele ulterioare pe care le are accesarea unor terte pagini, imagini si produse plasate in materialele de pe site.

Societatea nu ofera nicio garantie ca:

Informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

Serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

Rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

Calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

Orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

Serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

Rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

Calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

Orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

3. CONTINUTUL SITE-ULUI

Prezenta pagina cuprinde urmatoarele categorii de continut:

Articole cu caracter publicitar si articole in scopuri de marketing asupra carora nu ne asumam dreptul de corectitudine si veridicitate al informatiilor transmise

Articole cu caracter informativ din domenii precum cel medical, moda, frumusete etc. Utilizatorii isi asuma efectele punerii in practica a unor practici medicale/tehnici, fiind de datoria dumneavoastra sa va documentati suplimentar sau sa va adresati unor personalitati competente in vederea stabilirii impactului acestora asupra vietii personale si/sau profesionale.

Articole cu plasare de produse si/sau advertoriale cu referire la diferite domenii de activitate.

Continut exclusiv publicitar cu scop de marketing si promovare a unor terte identitati, pagini sau companii.

Pagina ofera posibilitatea utilizatorilor de a interactiona la materialele aferente si de a sustine publicatiile prin diferite modalitati, fara a aduce un prejudiciu companiei.

4.DREPTURI DE AUTOR

Prin luarea la cunostinta a informatiilor din prezenta sectiune sau prin accesarea echivoca a site-ului, utilizatorii isi insusesc faptul ca sunt de acord cu politica “Drepturilor de autor” care prevede:

Este interzisa copierea, modificarea, reproducerea, republicarea, afisarea, transmiterea sau distribuirea in orice mod a materialelor integrate in acest site, materiale protejate prin legile nationale si internationale de copyright. Copierea, modificarea sau expunerea numelor, logo-urilor, textului sau imaginilor grafice integrate in siteul amintit mai sus nu sunt permise decat cu acord scris.

Este interzisa comercializarea, modificarea, preluarea si prezentarea integrala pe alte pagini sau in mediul fizic ori acordarea dreptului de uz si a insusirii drepturilor de autor a tuturor materialelor prezentate unei terte persoane, fara un acord in scris al Beneficiarului.

Este interzisa utilizarea materialelor prezentate in orice alt fel in afara de satisfacerea unor scopuri exclusiv de natura personala.

Nu este permisa utilizarea unui limbaj licentios si defaimator privind materialele prezentate, personalitatile prezente in acestea sau la adresa Beneficiarilor, precum si folosirea unui limbaj neadecvat in comentarii care fac referire la dezacordul de opinie, rasa, sex etc..

Este interzisa preluarea si procesarea imaginii, a informatiilor sau a logo-ului in scopuri proprii care pot periclita imaginea beneficiarului etc.

In cazul incalcarii “Drepturilor de autor” mentionate in prezenta sectiune, utilizatorii isi asuma posibilitatea de a fi trasi la raspundere din punct de vedere legal, suportand toate costurile necesare demersurilor legale, cat si penalizarile aferente Codului Penal.

5. PREZENTA TERTILOR PE ACEASTA PAGINA

Prezenta sectiune aduce la cunostinta utilizatorilor precum s-a stipulat si in sectiunea 3 ca ,de-a lungul prezentei pagini se pot folosi informatii cu caracter orientativ si informativ privind o serie de persoane fizice sau juridice terte, cat si posibilitatea de a fi redirectionati catre acestia si respectiv, catre paginile web aferente.

Nu ne asumam responsabilitatea si nu putem fi trasi la raspundere privind corectitudinea informatiilor sau privind profilul si intentiile tertilor.

De asemenea, va atragem atentia ca societatea noastra nu solicita si nu proceseaza datele personale pentru prelucrarea in diferite scopuri fata de cele mentionate.

Totodata, nu solicitam date personale in vederea acordarii unor premii sau a unor remuneratii financiare, respectiv materiale pentru a rasplati fidelitatea dumneavoastra in raport cu accesarea paginii sau abonarea la newsletter. In cazul in care vi se solicita aceste informatii sub numele societatii nume pe diferite pagini sau in diferite medii, acestea reprezinta un uz de fals si abuz asupra imaginii companiei. Va sugeram sa ne aduceti la cunostinta aceste nereguli pe adresa de email a societatii si sa nu dati curs cererii de divulgare a informatiilor personale care poate atrage repercursiuni pe care compania nu si le asuma.

In cazul derularii unor concursuri, acesta vor fi prezente exclusiv pe site-ul oficial sau pe paginile de Social Media aflate sub gestiunea companiei, afisarea castigatorilor facandu-se in mod public sau prin retelele de comunicare ale companiei inscrise in site-ul oficial numele site-ului si validate doar cu acordul participantilor.

6. NEWSLETTER

Oferim posibilitatea utilizatorilor de a fi la curent cu materialele prezentate pe site prin transmiterea periodica a unor emailuri cu caracter informational, de instiintare in momentul publicarii unor noi materiale de interes, cu acordul personal.

In acest scop va trebui sa furnizati o adresa valida de email si/sau o serie de date personale procesate exclusiv in acest scop.

Puteti solicita dezabonarea si incetarea serviciului de informare oricand, precum si stergerea informatiilor personale din baza proprie de date prin email sau dezabonare directa (daca va exista acel unsubscribe in email), cererea find procesata in termen maxim de 48 ore de la data solicitarii.

7. CONDITII DE FORTA MAJORA

In cazul in care se descopera ca s-au adus prejudicii asupra imaginii companiei prin utilizarea numelui, a informatiilor prezente in pagina sau a imaginii, se va incerca solutionarea pe cale amiabila. In caz contrar, se va apela la organele competente iar prejudiciile vor fi suportate integral de catre persoana in cauza.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele atacuri cibernetice intreprinse de terte persoane care folosesc numele companiei in vederea aducerii unor prejudicii utilizatorilor.

Nu raspundem de efectele negative pe care le pot provoca o serie de factori naturali precum lipsa accesului la internet, erori de comunicare cu serverele sau cu cei care gestioneaza domeniul paginii.

8. ACTUALIZARI SI MODIFICARI

Societatea are dreptul de a modifica informatiile de pe site si scopul acestuia oricand, precum si politica de confidentialitate, fara a solicita acordul utilizatorilor.

Toate actualizarile si modificarile aferente privind “Termenii si conditiile de utilizare” pe site vor fi disponibile in aceasta pagina, cu recomandarea ca aceste conditii sa fie revizuite periodic de catre cei care vor accesa pagina.

Utilizatorii sunt obligati sa accepte si sa respecte conditiile de utilizare ca atare, indiferent de modificarile aduse sau au posibilitatea de a parasi pagina web.

De asemenea, Beneficiarul poate cesiona pagina si drepturile de autor oricand unei terte persoane.