Parfum Jean Paul Gaultier Le Male Original, 125 ml

109 lei

SKU: Le_Male_JPG Categorie:

Descriere produs

Parfumul Homme, inspirat de iconica aromă Jean Paul Gaultier Le Male, reinterpretează clasicul masculin prin note de prospețime și putere. Acest parfum îmbină în mod maestru lavanda, simbol al tradiției parfumeriei masculine, cu menta revigorantă, pentru o deschidere plină de energie. Inima sa dezvăluie un contrast îndrăzneț între scorțișoară și comino, adăugând o căldură picantă compoziției. Baza profundă de vanilie, lemn de santal și ambra încununează acest amestec, oferind o senzație de confort durabil și o semnătură olfactivă memorabilă. Homme este dedicat bărbatului modern care îmbrățișează forța și sensibilitatea, redefinind masculinitatea cu fiecare notă.

Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette este un parfum iconic pentru bărbați, care îmbină note tradiționale masculine cu elemente surprinzătoare, pentru a crea un amestec magnetic și seducător. Lansat în 1995, Le Male a devenit rapid un clasic datorită combinației sale neobișnuite de note și designului său inconfundabil.

Parfumul se deschide cu note revigorante de mentă, cardamom și bergamotă, care aduc un ton de prospețime și vitalitate. În inima parfumului, notele de lavandă, portocală și scorțișoară adaugă o nuanță caldă și picantă. Baza parfumului este alcătuită din note de vanilie, cedru și ambra, care adaugă o adâncime și o persistență de durată.

Jean Paul Gaultier Le Male este un parfum puternic și magnetic, ideal pentru bărbatul care dorește să se distingă și să își marcheze prezența într-un mod inconfundabil. În sticla de 125 ml, acest parfum devine un companion de nădejde pentru orice bărbat care dorește să își îmbogățească colecția de parfumuri cu o esență iconică și seducătoare.

Informații suplimentare

Aminteste de

Jean Paul Gaultier