Cel mai bun parfum pentru bărbați de la Dior în 2023
in ,

Cel mai bun parfum pentru bărbați de la Dior în 2023

Christian Dior este un brand iconic de modă și parfumuri, care este puternic încă din secolul XX. Acum este momentul să prezentăm și lista cu cel mai bun parfum Dior pentru bărbați. Parfumurile Dior sunt în general foarte seducătoare, complexe, elegante și masculine. Pentru această listă, am selectat cele mai bune 10 parfumuri Dior pentru bărbați, toate oferind ceva diferit.

Lista celor mai bune parfumuri Dior pentru bărbați

Dior Homme EDP Intense

1. Dior Homme EDP Intense - cel mai bun parfum Dior pentru bărbați

Dacă ați crezut că Dior Homme era puternic și senzual, vă va plăcea să încercați si parfumul Homme Intense, care promite să fie cel mai sofisticat. Notele sale de vârf de iris și urma de chihlimbar lemnos îl fac un parfum cu adevărat unic pentru bărbații încrezători și carismatici.

Creat în 2008 de Olivier Polger, Dior Homme Intense este cel mai bun parfum de la Dior pentru bărbați. Preia toate caracteristicile originale ale lui Dior Homme, dar le face mai puternice, devenind astfel partenerul perfect pentru o ieșire în oraș. Cu parfumul său unic și îndrăzneț, Dior Homme Intense împinge limitele pentru a crea o nouă idee de masculinitate. Deși putem spune că Dior Homme Intense nu este făcut pentru toată lumea, cu siguranță este făcut pentru bărbații cu personalități puternice, care nu se tem să iasă din tipare.

Dune Pour Homme Edt

3. Dune Pour Homme Edt

Un parfum subestimat, Dune are un profil lemnos, oriental. Este sexy, proaspăt și pământesc, cu note de mandarină, salvie, mosc, busuioc și lemn de cedru. Lemnul de santal masculin și aerisit și frunza de smochin deschid calea pentru această versiune de la sfârșitul anilor ’90.

Uneori poate fi destul de verde și ierbos, datorită amestecului de busuioc și salvie, dar niciodată greoi. O descoperire unică, care este foarte diferită de majoritatea celor pe care le veți găsi pe piață. Funcționează nebunește de bine în lunile de vară și primăvară, dar nu ca în bucătăria acvatică obișnuită. Este din ce în ce mai greu de găsit, dar Dune Pour Homme este încă absolut genial, dacă se întâmplă să vă îndrăgostiți.

Christian Dior Fahrenheit Eau de Toilette

4. Christian Dior Fahrenheit Eau de Toilette

Această aromă este una pe care majoritatea oamenilor fie o vor urî, fie o vor iubi. Poate fi prea intens pentru unii, dar pentru bărbatul potrivit, acesta devine un parfum distinctiv. Caprifoiul și violeta deschid Fahrenheit și emană ceea ce a fost descris de zeci de ani ca fiind o aromă asemănătoare cu cea a petrolului.

Cei care l-au încercat în anii 1980 spun că nu mai este la fel de puternic ca odinioară, dar încă face o impresie puternică. Reformulările apar cu parfumuri mai vechi, dar acesta nu a fost complet diminuat. Printre note se numără balsamul, caprifoiul și lemnul de santal.

Christian Dior Sauvage Eau de Toilette

5. Christian Dior Sauvage Eau de Toilette

Dior Sauvage a fost lansat încă din 2015, dar a fost considerat un flacon de parfum clasic al secolului al XX-lea până la punctul de a fi prea popular. Mulți oameni îl compară chiar cu Bleu de Chanel, dar rezultatele sunt greu de determinat.

Parfumurile bărbătești Dior Sauvage EDT sunt un produs al rafinamentului și creativității atente. Parfumul Sauvage este cumva proaspăt, rustic, așa cum apa pură îmbăiază sufletul. Puteți vedea cu ușurință acest concept din fotografiile produsului pe fundalul deșertului uscat.

Dior Sauvage EDT (Eau De Toilette) are un parfum puternic, masculin. Mai întâi simțiți prospețimea bergamotei, apoi romantismul lavandei, căldura piperului negru și, în cele din urmă, farmecul mirosului cald de lemn. Cred că băieții cărora le place Dior Sauvage vor fi oameni inteligenți, spirituali și educați, care au toate poveștile.

Christian Dior Homme Eau de Toilette

6. Christian Dior Homme Eau de Toilette

Dior Homme este primul parfum din celebra linie Dior Homme. Parfumul a fost lansat pentru prima dată în 2005 și de atunci a fost reformulat de mai multe ori. Dior Homme este descris ca fiind un parfum puternic și sexy, cu note lemnoase masculine.

Un parfum care strigă încredere și libertate! Acest parfum este creat pentru bărbații îndrăzneți, dar eleganți și distinși. Acest parfum distinctiv este unul dintre cele mai bine vândute parfumuri Dior și, de asemenea, unul dintre cele mai populare parfumuri din întreaga lume. Originalitatea lui Dior Homme constă în utilizarea irisului, mai des folosit în parfumurile pentru femei. Combinat cu cardamomul și vetiverul, conferă parfumului o aromă cu adevărat unică. Dacă vă doriți parfumul perfect, inconfundabil, cu o notă de eleganță și masculinitate modernă, Dior Homme este cu siguranță pentru dumneavoastră.

O nouă imagine pentru cea mai emblematică linie de parfumuri Dior În 2014, Robert Pattinson, o vedetă de la Hollywood, a devenit noua imagine a liniei Dior Homme. Eleganța sa britanică clasică și aspectul său frumos întruchipează perfect esența Dior Homme. Dar nu-ți face griji, nu trebuie să arăți ca Robert Pattinson pentru a reuși să te bucuri de acest parfum extraordinar și îndrăzneț.

Christian Dior Higher Eau De Toilette

7. Christian Dior Higher Eau De Toilette

Higher a fost lansat în 2001 și a fost creat de Olivier Pescheux și Olivier Guillotin. Cu acest parfum, Dior a dorit să celebreze noul mileniu cu un flacon cu aspect futurist, simbolizând spiritul unui om nou.

Stilul său urban, combinat cu parfumul său picant și citric, a făcut din el un parfum foarte popular în rândul generației tinere pe care o numim “millennials”. În plus, Higher transmite o energie puternică și pozitivă, combinată cu simplitate și modernitate. Cu Higher mergi direct la subiect!

Acest parfum proaspăt și picant este ușor de purtat pe tot parcursul anului și întruchipează imaginea unui bărbat urban al noului mileniu.

Ca de obicei, Dior a fost foarte inovator în materie de parfumuri. Higher, de fapt, este un amestec surprinzător de busuioc, citrice, bergamotă și romarin îndulcit de pară, care îi conferă un aer dulce și îi face parfumul unic și ușor de recunoscut.

Dior Eau Sauvage

8. Dior Eau Sauvage

Eau Sauvage a fost creat de Edmond Roudnitska în 1966. Este primul parfum pentru bărbați creat de Dior. Acest parfum devenit acum iconic a fost descris ca fiind revoluționar și modern, cu un parfum lemnos combinat cu citrice, vetiver și busuioc.a

Când Eau Sauvage a fost lansat pentru prima dată în anii 1960, actorul francez Alain Delon era unul dintre cei mai frumoși bărbați de pe pământ.

Reformularea Eau Sauvage

Parfumul clasic Dior a fost revizuit de François Demachy în 2017. Deși parfumierul francez a păstrat parfumul la fel de puternic și senzual ca originalul, a adăugat o prospețime unică care face parfumul puțin mai cald și mai radiant.

Christian Dior Homme Eau de Cologne

9. Christian Dior Homme Eau de Cologne

Imaginați-vă dacă ați putea pune simplitate și prospețime într-o sticlă? Ai ajunge să ai Dior Homme Cologne. Acest parfum fructat și proaspăt strigă primăvară și vară. Farmecul său casual și eleganța atemporală îl fac foarte ușor de purtat pentru orice bărbat care vrea doar să miroasă bine fără să se străduiască prea mult.

Lansat în 2013, Dior Homme Cologne este o combinație de bergamotă, floare de grapefruit și mosc alb. Parfumul său curat și elegant a făcut din el una dintre pietrele de temelie ale liniei Dior Homme. Dior Homme Cologne este clasic și modern în același timp, reprezentând o anumită idee de masculinitate care îmbrățișează libertatea și fericirea.

Actorul britanic Jude Law a fost ales pentru a fi imaginea Dior Homme Cologne, deoarece reprezintă perfect ideea de eleganță atemporală, amestecată cu o notă de modernitate.

Jules pentru bărbați de Christian Dior

10. Jules pentru bărbați de Christian Dior

Nu puteam face un top 10 fără să vorbim despre unul dintre cele mai subversive parfumuri Dior! Lansat în 1980, Jules marchează o schimbare majoră în stilul Dior. Jules, de fapt, este plină de îndrăzneala și impertinența care erau în vogă în anii 1980. Două cuvinte ar putea să o descrie pe Jules: proaspătă și puternică. Cu acest parfum, Dior a vrut să creeze o nouă idee de virilitate cu un amestec de mirodenii și galbanum combinate cu piper negru, cedru și lemn de santal.

Rețineți că Jules este un parfum pentru bărbații virili cărora le place un parfum masculin puternic. Astăzi, Jules a fost oarecum uitat, dar rămâne foarte popular printre bărbații maturi. Îl puteți purta pentru ocazii profesionale sau personale pe tot parcursul anului, vă va face să ieșiți în evidență din mulțime, deoarece parfumul său este ca o capsulă a timpului înapoi în anii ’80. De asemenea, dacă doriți să obțineți unul dintre acești băieți răi, trebuie să știți că Jules a fost reformulat și lansat recent, în 2016.

Deci, acum știi aproape totul despre cele mai bune 10 parfumuri Dior pentru bărbați! Totuși, un lucru este cert: Dior nu va înceta niciodată să surprindă oamenii cu noi lansări unice, care vor fi probabil adăugate la această listă. Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să lași un comentariu în care să ne spui care este parfumul tău preferat din această listă.