👫 Iată care sunt cele mai seducătoare 10 parfumuri pentru bărbați
in

👫 Iată care sunt cele mai seducătoare 10 parfumuri pentru bărbați

Dacă vrei cu adevărat să captezi simțurile femeilor care te atrag, atunci există pe piață cele mai seducătoare parfumuri pentru bărbați care te pot ajuta în acest sens. Derulați în jos pentru a vă găsi perechea perfectă și pentru a atrage toată atenția pe care o doriți.

Iată lista noastră cu cele mai seducătoare parfumuri pentru bărbați

1. Le Male Jean Paul Gaultier EDT

Cele mai bune parfumuri pentru bărbați pentru a-l seduce pe Jean Paul Gaultier

Acest parfum super seducător și masculin de Jean Paul Gaultier a fost lansat în 1995, susținut de celebrul nas, Francis Kurkdjian. Este o casă de design francez care a lansat peste 120 de variante de parfumuri între 1993 și 2020. Acest parfum și-a găsit un grup de admiratori care include bărbați de la cei foarte tineri până la cei maturi.

Parfumul începe cu o mentă proaspătă, revigorantă, care îți captează simțurile. Notele de vârf au un acord aromat și floral cu lavandă și bergamotă care se combină cu menta pentru a crea un fond picant și dulce, dar proaspăt. Când parfumul se dezvoltă în note de chimen, floare de portocal și cardamom, creează un miros puternic, ofensiv, foarte senzual și atrăgător.

Clima perfectă pentru acest parfum unic ar fi iarna.

Este un clasic versatil și îndrăzneț. Este unul dintre cele mai bune parfumuri bărbătești pentru seducție de pe piață care are un mare steag verde fluturând pentru aprobarea sa de către femei. Există, de asemenea, aspecte de performanță care îl fac cu siguranță printre cele mai seducătoare parfumuri pentru bărbați.

Parfumul preferat de femei pentru bărbați

2. Tom Ford Tobacco Vanille Eau de Parfum

Tom Ford Tobacco Vanille

Olivier Gilloton este creatorul acestui parfum sub umbrela Tom Ford. A fost lansat în anul 2007 și este unul dintre cele mai îndrăznețe parfumuri unisex de pe piață. Cu toate acestea, acest lucru nu este deloc surprinzător, deoarece acesta este exact unicitatea incitantă pentru care Tom Ford este cunoscut încă de la lansarea primului său parfum, Black Orchid.

Tobacco Vanille este un parfum distinctiv, de tutun cu aromă de ciocolată, care are un avantaj competitiv datorită combinației de uleiuri esențiale din piesă. Nu are prea multe note florale sau fructate, deoarece începe cu note condimentate și frunze de tutun și se usucă până la note lemnoase întunecate foarte frumoase. În inima parfumului, veți găsi boabe de tonka calde și reconfortante și note de flori de tutun, amestecate cu cacao și vanilie dulce. Acesta este cu adevărat o capodoperă și face parte din clasamentul nostru al celor mai bune parfumuri de vanilie.

Femeile iubesc în general această piesă pentru că este foarte distinctă și nu aduce aminte de un vechi iubit din cauza unei combinații atât de unice. Parfumul este, de asemenea, foarte masculin.

Vă puteți aștepta la o performanță și la un efect de lungă durată din partea acestui elixir premium. Nu numai că produsul rezistă o perioadă bună de timp, dar se desfășoară prin notele sale foarte grațios. Acest lucru face ca această piesă să fie una dintre preferatele femeilor.

Cele mai seducătoare parfumuri pentru bărbați: Al doilea clasat

3. Paco Rabanne 1 Million de Paco Rabanne

Unul dintre cele mai bune parfumuri pentru bărbați pentru a seduce Paco Rabanne 1 Million By Paco Rabanne

Acest amestec senzual de note a fost creat de trioul format din Christophe Raynaud, Olivier Pescheux și Michel Girard. 1 Million a fost lansat în august 2008 și, potrivit lui Paco Rabanne, este un simbol universal al luxului, după cum o dovedește și ambalajul auriu. În prezent, brandul are 98 de parfumuri în linia sa de parfumuri, prima ediție fiind creată în 1969.

Puteți sesiza urbanitatea acestui parfum, deoarece se deschide cu ceva ce sună ca o combinație rafinată de gumă de mestecat amestecată cu scorțișoară dulce și picantă. Are un aer foarte cochet, cu toate acordurile dulci și fructate pe care le afișează. Încet, notele se transformă în note mai orientale și apoi se odihnesc pe un parfum lemnos, de piele.

Acesta este parfumul perfect pentru petrecere! Este genul de parfum care își exercită farmecul prin crearea unei atmosfere foarte ispititoare și senzuale.

Această piesă este cunoscută pentru caracterul său de lungă durată și pentru sillage-ul incredibil. Vă puteți aștepta ca parfumul să se usuce ușor, fără a deveni înțepător pe timp foarte cald. În general, acesta este cu siguranță unul dintre cele mai bune dintre cele mai seducătoare parfumuri pentru bărbați

4. Bvlgari Aqva Amara

👫 Iată care sunt cele mai seducătoare 10 parfumuri pentru bărbați

Lansat ca un flanker pentru Aqva Bvlgari, acesta este cunoscut sub numele de “apă amară”. Nasul din spatele acestui parfum este Jacques Cavallier, un parfumier francez care lucrează în prezent pentru grupul Louis Vuitton. Produsul a fost lansat în 2014, în încercarea de a păstra caracterul acvatic luxos cu calități mediteraneene unice. Casa italiană din spatele acestui parfum are la activ peste 100 de parfumuri.

Când parfumul se deschide, începeți să vă dați seama cât de îndrăzneț este. Este cunoscut popular ca “forța oceanului”, ceea ce se poate datora notelor sale acvatice și citrice fantastice de mandarine siciliene, flori de neroli și patchouli indonezian.

Femeile par să iubească acest parfum din cauza senzației sale foarte mature și masculine. Acesta este un parfum proaspăt, tânăr și îndrăzneț pentru omul de afaceri.

5. Versace Eros

👫 Iată care sunt cele mai seducătoare 10 parfumuri pentru bărbați

Parfumul este profund inspirat de mitologia verde și a fost introdus ca un parfum al pasiunii dezlănțuite. Piesa a fost lansată în 2012, iar parfumierul din spatele ei, Aurelien Guichard, pe care probabil l-ați văzut lucrând și cu Victoria’s Secret, Valentino, Giorgio Armani și multe alte nume celebre.

Primele note ale acestui parfum clasic sunt extrem de proaspete și fructate. În notele de vârf, aveți măr verde, mentă și lămâie. Bărbații care miros proaspăt și curat pot fi foarte atractivi pentru femei din motive evidente.

Acesta este un parfum de lux și este ideal pentru a fi folosit atunci când sunteți într-o călătorie lungă cu jumătatea dvs. sau când aveți o întâlnire intimă, nu este surprinzător că este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru bărbați.

Cumpărătorii sunt destul de mulțumiți de performanța acestei piese, deoarece durează cel puțin 8 ore bune după aplicare.

6. Acqua Di Gio de Giorgio Armani

👫 Iată care sunt cele mai seducătoare 10 parfumuri pentru bărbați

Acest parfum a fost lansat în 2015 ca un parfum masculin, acvatic. Creatorul acestui parfum nu mai are nevoie de nicio prezentare, el este foarte faimosul Alberto Morillas, care a lucrat anterior la Calvin Klein, Marc Jacobs și alții. Aceasta este o versiune derivată a originalului Acqua Di Gio care a fost lansat în 1996 și care a câștigat imediat un număr considerabil de admiratori și continuă să își crească baza de fani.

Parfumul se deschide cu note acvatice, având ca piesă de rezistență bergamotă proaspătă și suculentă. Notele de mijloc ale acestui parfum se înclină mai mult spre partea florală și conțin geranium, salvie și rozmarin. Există, de asemenea, un miros puternic de patchouli care îl duce la un nivel cu totul nou. Fiecare adiere vă va aminti de valurile senine ale oceanului care se lovesc de stânci.

Cel mai bun moment pentru a o purta trebuie să fie vara, când mergi la plajă sau faci o croazieră cu barca! Acesta este un parfum de zi.

7. Viktor & Rolf Spicebomb

Viktor & Rolf Spicebomb

Spicebomb este un amestec de nuanțe senzuale și picante și a fost lansat ca echivalent masculin al lui Flowerbomb. Parfumul a fost lansat în ianuarie 2012, iar nasul din spatele acestuia este nimeni altul decât Olivier Polge. Când a creat acest parfum, brandul a urmărit să ofere un parfum exploziv și înflăcărat care îmbrățișează inima senzualității și a romantismului și evidențiază aceste trăsături la bărbați.

Produsul conține un parfum cu un condiment foarte sexy și masculin. Notele de vârf pot fi un pic agresive, cu elemi, piper roz și grapefruit. Acest lucru conferă întregului parfum un acord cald și picant. Pe măsură ce vă adânciți, începeți să percepeți notele de inimă ale unei combinații foarte diferite de paprika, șofran și scorțișoară. Baza este foarte subtilă, cu vetiver și tutun.

Se poate spune cu ușurință că parfumul este un concentrat de sillage și longevitate. Cu doar câteva pulverizări, nu mai mult de două, veți revărsa o dâră lungă de acest parfum picant oriunde veți merge timp de câteva ore. Acest lucru face ca acest produs să fie excelent pentru petreceri!

8. Parfums De Marly Godolphin

Parfum de marly godolphin

Se știe că parfumul a fost amestecat cu multe ingrediente distincte, de înaltă calitate și a fost lansat în 2010 cu ajutorul parfumierului Michele Saramito.

Notele de vârf ale acestui produs conțin note de trandafir, care au o notă florală, dar și picantă, datorită adăugării altor note inițiale de chiparos, cimbru și șofran. Vă puteți aștepta să percepeți o mulțime de aură brută, naturală din această piesă, în timp ce notele de mijloc transformă parfumul într-o afacere mai degrabă moscată, de piele, cu dulceață de chihlimbar și vanilie.

Bărbații care caută să își stabilească personalitatea cu un parfum aspru, masculin, sunt cei mai potriviți pentru acesta. Îl puteți purta cu ușurință într-o zi însorită cu o femeie minunată alături de dvs.

Dacă sunteți sensibil la mirosurile puternice, vă recomandăm să renunțați la acest parfum; poate deveni copleșitor cu anumite ingrediente.

9. Allure Homme Sport Eau de Toilette

Allure Homme Sport Eau de Toilette

Chanel Allure Homme Sport este o variantă a celebrei sale colecții Allure Homme. Primul model de acest fel a fost lansat în 1999 și de atunci au evoluat mult. Acest produs a fost lansat în 2012 și a fost creat de parfumierul Jacques Polge, iar viziunea sa din spatele acestei piese rămâne puternică în notele muscate, aromate și masculine care cuceresc cu adevărat inima unei femei.

Fasolea tonka caldă și mandarinele condimentate se ridică la înălțimea ocaziei pentru a face din acest parfum o alegere foarte bună pentru bărbații care doresc să atragă atenția femeilor. Imediat după aceea, se întâlnește multă mosc și piper care sporesc parfumul cu multe acorduri aromatice și note picante.

Acesta este un parfum proaspăt care funcționează bine în timpul zilei. Parfumul incredibil de sportiv conferă acestui produs un finisaj foarte bun.

Ales ca fiind unul dintre cele mai bune parfumuri bărbătești pentru a seduce femeile

10. Gucci Guilty Black Pour Homme

Cele mai seducătoare parfumuri pentru bărbați Gucci Guilty Black Pour Homme

Piesa a fost cunoscută ca fiind parfumul seducției secolului XXI și pe bună dreptate. Parfumul a fost lansat în 2013 și se învârte în jurul unei aure foarte verzi și de tip fougere. În acest amestec se regăsesc ingrediente și note afrodisiace, revigorante și cu textură bogată, fiind stabilit ca fiind unul dintre cele mai bune parfumuri pentru a seduce femeile.

Gucci Guilty este un parfum relativ proaspăt, cu note verzi surprinzătoare. Începi cu un pic de lavandă și coriandru verde care se amestecă foarte bine și au o notă ușor picantă. În inima parfumului se află neroli cald și floarea de portocal citric, care își exercită magia împreună cu alte note verzi.

Cu o bază de patchouli și cedru, acest parfum primește o notă masculină foarte caldă. Este subtil și a fost raportat ca fiind unul dintre puținele parfumuri care au fost preferate de generații de femei.

Parfumul se comportă considerabil de bine, cu o remanență moderată spre intensă și o longevitate medie. Cu toate acestea, acesta nu este un parfum de semnătură bun, deoarece nu oferă prea multă profunzime sau caracter care poate fi explorat. Puteți spune că este un bun accesoriu pentru colecția dumneavoastră.