Parfum tester inspirat de Dior Sauvage, 6ml

15 lei

SKU: TPB-004 Categorii: ,

Descriere produs

Testerul de parfum Wild Man pentru bărbați, inspirat de Dior Sauvage, este o prezență în forță și magnetică, evocând spiritul liber al bărbatului modern. Acest tester compact de 6 ml oferă o modalitate convenabilă de a experimenta aroma profundă și vibrantă a parfumului înainte de a achiziționa o sticlă de dimensiuni complete.

Parfumul se deschide cu note revigorante de bergamotă și piper, aducând un ton de prospețime și vivacitate. În inima parfumului, notele florale și ușor condimentate de lavandă și geranium adaugă un strat de adâncime și masculinitate. Baza parfumului este alcătuită din note de vetiver și ambroxan, care adaugă o notă terestră și persistentă.

Testerul de parfum Wild Man, inspirat de Dior Sauvage, este alegerea perfectă pentru bărbatul care dorește să exploreze diferite arome și să descopere parfumul care se potrivește cel mai bine cu personalitatea sa puternică și aventuroasă. Este, de asemenea, o opțiune convenabilă pentru călătorii sau pentru retușuri rapide pe parcursul zilei.

Informații suplimentare

Dimensiuni 2.2 × 2.2 × 8.4 cm
Gen

Barbati

Compoziție

ALCOHOL DENAT., ALPHA-ISOMETHYL IONONE, AQUA

Volum

6 ml

Tip parfum

Apa de parfum

Grupe de parfumuri

Lemnoase, Orientale