Parfum tester inspirat de Dior J’Adore , 6ml

15 lei

SKU: TPF-008 Categorii: ,

Descriere produs

Testerul de parfum Divine pentru dame, inspirat de Dior J’Adore, este o esență luxuriantă și feminină, perfectă pentru femeia care apreciază eleganța atemporală și rafinamentul. Acest tester, în format de 6 ml, este ideal pentru a experimenta aroma înainte de a vă decide să achiziționați sticla de dimensiuni complete.

Parfumul se deschide cu note strălucitoare și proaspete de mandarină, care aduc un ton de energie și vivacitate. În inima parfumului, buchetul floral de iasomie, orhidee și trandafir adaugă o nuanță sofisticată și feminină. Baza parfumului este alcătuită din note calde și senzuale de ambră și lemn de santal, care oferă o adâncime și o persistență de durată.

Testerul de parfum Divine, inspirat de Dior J’Adore, este o alegere excelentă pentru femeia care dorește să se bucure de o esență plină de feminitate și eleganță. Încercați-l pentru a descoperi dacă este parfumul potrivit pentru dvs. sau pentru a avea o opțiune de dimensiuni reduse la îndemână pentru călătorii sau pentru retușuri rapide pe parcursul zilei.

Informații suplimentare

Dimensiuni 2.2 × 2.2 × 8.4 cm
Gen

Dame

Volum

6 ml

Compoziție

ALCOHOL DENAT., AQUA

Tip parfum

Apa de parfum

Grupe de parfumuri

De fructe, Florale