Parfum tester inspirat de Giorgio Armani Si , 6ml

15 lei

SKU: TPF-009 Categorii: ,

Descriere produs

Testerul de parfum Muse pentru dame, inspirat de Giorgio Armani Si, este o esență sofisticată și seducătoare, perfectă pentru femeia care își dorește o notă de eleganță și rafinament în garderoba sa olfactivă. Acest tester, în format de 6 ml, este ideal pentru a descoperi parfumul și a vă decide dacă acesta se potrivește stilului și personalității dvs.

Parfumul se deschide cu note luminoase și îmbietoare de cassis, care aduc un ton de prospețime și unicitate. În inima parfumului, notele florale de frezie și trandafir adaugă o nuanță sofisticată și feminină. Baza parfumului este alcătuită din note calde și senzuale de vanilie, ambroxan și lemn de santal, care oferă o adâncime și o persistență de durată.

Testerul de parfum Muse, inspirat de Giorgio Armani Si, este un companion perfect pentru femeia care dorește să se bucure de o esență plină de eleganță și senzualitate. Încercați-l pentru a descoperi dacă este parfumul potrivit pentru dvs. sau pentru a avea o opțiune de dimensiuni reduse la îndemână pentru călătorii sau pentru retușuri rapide pe parcursul zilei.

Informații suplimentare

Dimensiuni 2.2 × 2.2 × 8.4 cm
Gen

Dame

Volum

6 ml

Compoziție

ALCOHOL DENAT., AQUA

Tip parfum

Apa de parfum

Grupe de parfumuri

Chypre, Florale