Parfum tester inspirat de Givenchy L’Interdit , 6ml

15 lei

SKU: TPF-007 Categorii: ,

Descriere produs

Testerul de parfum Out pentru dame, inspirat de Givenchy L’Interdit, este o esență îndrăzneață și seducătoare, perfectă pentru femeia modernă care își trăiește viața fără frică și fără limite. Acest tester, în format de 6 ml, este o alegere ideală pentru a descoperi aroma înainte de a vă decide să achiziționați parfumul în dimensiuni complete.

Parfumul se deschide cu note efervescente de coacăze și pere, aducând un ton de prospețime și energie. În inima parfumului, un buchet floral de iasomie și tuberoze adaugă o nuanță profundă și sofisticată. Baza parfumului este compusă din note senzuale de vanilie și vetiver, care oferă o adâncime și o persistență impresionantă.

Testerul de parfum Out, inspirat de Givenchy L’Interdit, este perfect pentru femeia care dorește să experimenteze cu diferite arome și să descopere care se potrivește cel mai bine personalității ei îndrăznețe și spiritului ei liber. Este, de asemenea, o opțiune convenabilă pentru călătorii sau pentru retușuri rapide pe parcursul zilei.

Informații suplimentare

Dimensiuni 2.2 × 2.2 × 8.4 cm
Gen

Dame

Volum

6 ml

Compoziție

ALCOHOL DENAT., AQUA

Tip parfum

Apa de parfum

Grupe de parfumuri

Florale, Orientale