Parfum tester inspirat de Dolce & Gabbana Light Blue, 6ml

15 lei

SKU: TPB-005 Categorii: ,

Descriere produs

Testerul de parfum Ocean pentru bărbați, inspirat de Dolce & Gabbana Light Blue, este o esență vibrantă și revigorantă, perfectă pentru bărbatul care își dorește o notă de prospețime în garderoba sa olfactivă. Conceput în format de 6 ml, acest tester este ideal pentru a experimenta parfumul înainte de a vă decide să achiziționați sticla de dimensiuni complete.

Parfumul se deschide cu note luminoase și proaspete de grapefruit și bergamotă, care aduc un ton de energie și vitalitate. În inima parfumului, notele marine și aromatice de rozmarin adaugă o nuanță profundă și revigorantă. Baza parfumului, alcătuită din note de mosc și ambra, oferă o adâncime și o persistență de durată.

Testerul de parfum Ocean, inspirat de Dolce & Gabbana Light Blue, este un companion perfect pentru bărbatul care dorește să se bucură de o esență proaspătă și luminoasă, ce evocă atmosfera relaxată și vivace a unei zile pe litoral. Încercați-l pentru a descoperi dacă este parfumul potrivit pentru dvs. sau pentru a avea o opțiune de dimensiuni reduse la îndemână pentru călătorii sau pentru retușuri rapide pe parcursul zilei.

Informații suplimentare

Dimensiuni 2.2 × 2.2 × 8.4 cm
Gen

Barbati

Volum

6 ml

Compoziție

ALCOHOL DENAT., AQUA

Tip parfum

Apa de parfum

Grupe de parfumuri

Aromatice, Citrice