Parfum Yves Saint Laurent Black Opium Original, 90 ml

149 lei

SKU: Black_Opium Categorie:

Descriere produs

Parfumul O. Black, inspirat de captivantul Yves Saint Laurent Black Opium, este o invitație într-o lume a contrastelor îndrăznețe și a seducției nocturne. O. Black reinterpretază acordurile vibrante de cafea și vanilie dulce, caracteristice Black Opium, cu o nouă profunzime și mister. Notele de vârf efervescente de piper roz și portocală dulce deschid compoziția, ducând la un inimă caldă de iasomie și cafea, pentru ca baza de vanilie, patchouli și cedru să ofere parfumului o semnătură memorabilă și persistentă. O. Black este dedicat spiritului liber, aventurier, care îmbrățișează noaptea cu pasiune și eleganță.

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum este un parfum magnetic și energizant, creat pentru femeia modernă care trăiește viața la maxim. Lansat în 2014, Black Opium a devenit rapid un simbol al senzualității provocatoare și al eleganței sofisticate.

Parfumul se deschide cu note captivante de cafea și pere, creând o combinație surprinzătoare de amărăciune și dulceață. În inima parfumului, un buchet floral de iasomie sambac și floare de portocal adaugă o nuanță feminină și seducătoare. Baza parfumului este îmbogățită cu note calde de vanilie, patchouli și cedru, care oferă o adâncime și o persistență deosebită.

Yves Saint Laurent Black Opium este un parfum intens și îndrăzneț, ideal pentru femeia care dorește să se exprime liber și să-și marcheze prezența într-un mod memorabil. În sticla de 90 ml, acest parfum devine un companion de nădejde pentru orice femeie care dorește să-și îmbogățească colecția de parfumuri cu o esență seducătoare și magnetică.

Informații suplimentare

Aminteste de

Yves Saint Laurent