Parfum Paco Rabanne Lady Million EDP Original, 80 ml

129 lei

SKU: PacoRabanne_Lady Million Categorie:

Descriere produs

Parfumul Queen, inspirat de Paco Rabanne Lady Million, îmbină eleganța cu audiența, reflectând o prezență magnetică și regală. Cu note de vârf vibrante de zmeură și neroli, inima sa florală de iasomie și gardenie se împletește armonios cu o bază caldă de patchouli și miere. Queen este destinat femeii care își asumă cu încredere rolul principal în propriul scenariu de viață, radiind lux și sofisticare.

Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum este un parfum extravagant și puternic, conceput pentru femeia seducătoare care nu se teme să strălucească. Lansat în 2010, acest parfum a cucerit publicul feminin cu mixul său bogat și sofisticat de note florale și ambrate.

Parfumul se deschide cu note luminoase de zmeură, neroli și portocală amară, care aduc o prospețime energică. În inima parfumului, un buchet de iasomie arabă, gardenie și flori de portocal adaugă o nuanță florală, feminină și luxoasă. Baza parfumului este îmbogățită cu note calde de miere, patchouli și ambra, care oferă o adâncime și o persistență impresionantă.

Paco Rabanne Lady Million este un parfum cu adevărat regal, care se potrivește perfect pentru ocaziile speciale sau pentru serile în care doriți să străluciți. În sticla de 80 ml, acest parfum devine un companion de nădejde pentru orice femeie care dorește să se distingă printr-o aromă inconfundabilă și seducătoare.