Parfum Givenchy L’Interdit EDP Original, 80 ml

149 lei

SKU: Givenchy_L'Interdit Categorie:

Descriere produs

Parfumul Out este inspirat de Givenchy L’Interdit, combinând eleganța cu spiritul rebel. Reinterpretând conceptul de interdicție, Out juxtapune note florale albe cu acorduri întunecate, creând un contrast seducător. Este un omagiu adus curajului de a încălca normele, printr-o compoziție care încurajează exprimarea liberă și individualitatea. Cu un amestec de iasomie, tuberoză, vetiver și patchouli, Out este un simbol al eleganței moderne și al îndrăznelii, inspirat de esența timeless a Givenchy L’Interdit.

Givenchy L’Interdit Eau de Parfum este un parfum plin de curaj și eleganță, dedicat femeii moderne care nu se teme să încalce regulile. Relansat în 2018, acest parfum este o reinterpretare modernă a clasicului L’Interdit din 1957, aducând un omagiu feminității îndrăznețe și sofisticate.

Parfumul se deschide cu note revigorante de coacăze și piersici, care sunt învăluite în nota florală de bergamotă. În inima parfumului, un buchet de iasomie, tuberoze și violetă aduce o nuanță florală rafinată. Baza parfumului este compusă din note calde de vetiver și patchouli, însoțite de un acord de vanilie ambroxan, care adaugă adâncime și mister.

Givenchy L’Interdit este un parfum care se joacă cu contrastul dintre lumină și întuneric, dulceață și amărăciune, florale și lemnoase. Este un parfum ideal pentru femeia care dorește să-și exprime personalitatea puternică și unică. În sticla de 80 ml, acest parfum reprezintă un companion excelent pentru orice ocazie.