Parfum Jean Paul Gaultier Scandal Original, 80 ml

129 lei

SKU: Scandal_JPG Categorie:

Descriere produs

Parfumul Scandalous, inspirat de Jean Paul Gaultier Scandal, este o combinație provocatoare și fermecătoare de note dulci de miere, accente seducătoare de gardenie și portocal, finalizată cu o bază caldă de patchouli. Reflectând personalitatea puternică și spiritul liber, Scandalous este dedicat femeii moderne care își definește propriile reguli, emanând senzualitate și atrăgând atenția oriunde se află.

Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum este un parfum plin de surprize, conceput pentru femeia modernă care adoră să atragă atenția și să sfideze convențiile. Lansat în 2017, acest parfum aduce un omagiu spiritului liber și îndrăzneț al femeii de astăzi.

Parfumul se deschide cu note luminoase și îmbietoare de citrice și miere, care aduc o prospețime suculentă. În inima parfumului, un buchet floral de gardenie și iasomie adaugă o nuanță seducătoare și feminină. Baza parfumului este îmbogățită cu note calde de patchouli, care oferă o adâncime și o rezistență de durată.

Jean Paul Gaultier Scandal este un parfum care transgresează limitele așteptărilor, potrivindu-se perfect femeii care dorește să se distingă prin originalitate și individualitate. În sticla de 80 ml, acest parfum devine un companion de nădejde pentru orice femeie care dorește să își marcheze prezența într-un mod inconfundabil și seducător.

Informații suplimentare

Aminteste de

Jean Paul Gaultier