Parfum Versace Eros EDP Original, 100 ml

109 lei

SKU: Versace_Eros Categorie:

Descriere produs

Versace Eros Eau de Parfum este un parfum magnetic și intens, creat pentru bărbatul modern care nu se teme să-și exprime pasiunea și forța. Lansat în 2020, Versace Eros EDP este o versiune mai profundă și mai sofisticată a originalului Eros EDT, fiind conceput pentru a reprezenta zeul dragostei din mitologia greacă, Eros.

Parfumul se deschide cu note luminoase și revigorante de lămâie, mandarină și piper, care aduc un ton de prospețime și energie. În inima parfumului, notele de geranium și rozmarin adaugă o nuanță florală și aromatică. Baza parfumului este alcătuită din note calde și senzuale de vanilie, cedru, vetiver și patchouli, care oferă o adâncime și o persistență de durată.

Versace Eros Eau de Parfum este un parfum plin de pasiune și putere, ideal pentru bărbatul care dorește să se distingă și să își marcheze prezența într-un mod seducător și inconfundabil. În sticla de 100 ml, acest parfum devine un companion de nădejde pentru orice bărbat care dorește să își îmbogățească colecția de parfumuri cu o esență vibrantă și intensă.

Informații suplimentare

Aminteste de

Versace