Parfum inspirat de Dior J’Adore, 100ml

129 lei

SKU: PF-008 Categorie:

Descriere produs

Parfumul Divine pentru dame, inspirat de Dior J’Adore, este un tribut adus feminității strălucitoare și eleganței atemporale. Este un parfum ce aduce un omagiu femeii moderne, puternice și libere, care se bucură de frumusețea vieții în toate formele sale.

Parfumul se deschide cu note vivace și îmbietoare de mandarină, care aduc un ton de prospețime și energie. În inima parfumului, un buchet floral de iasomie, orhidee și trandafir oferă o nuanță profundă și feminină, evocând imaginea unei femei elegante și sofisticate. Baza parfumului este compusă din note de ambră și lemn de santal, ce oferă o adâncime și o persistență de durată, lasând în urmă o aromă seducătoare și inconfundabilă.

Parfumul Divine, inspirat de Dior J’Adore, este perfect pentru femeia care dorește să se distingă prin eleganță și feminitate, aducând un plus de rafinament și sofisticare oricărei ocazii. În sticla de 100 ml, acest parfum devine un companion de încredere, gata să vă însoțească în orice moment al zilei, înfășurându-vă într-o aură de feminitate și eleganță.

Informații suplimentare

Dimensiuni 7 × 3.3 × 14.2 cm
Gen

Dame

Volum

100 ml

Compoziție

ALCOHOL DENAT., AQUA

Tip parfum

Apa de parfum

Grupe de parfumuri

De fructe, Florale