Parfum inspirat de Giorgio Armani Si, 100ml

129 lei

SKU: PF-009 Categorie:

Descriere produs

Parfumul Muse pentru dame, inspirat de Giorgio Armani Si, este o esență elegantă și senzuală, dedicată femeii moderne și sofisticate. Parfumul captează esența femeii care se simte liberă să-și exprime emoțiile, iubirea și pasiunea, și care își asumă cu încredere rolul de muza.

Parfumul se deschide cu note de cassis, care aduc un ton de prospețime și unicitate. În inima parfumului, notele florale de frezie și trandafir oferă o nuanță feminină și sofisticată, evocând imaginea unei femei elegante și rafinate. Baza parfumului este compusă din note de vanilie, ambroxan și lemn de santal, care oferă o adâncime și o persistență impresionantă.

Parfumul Muse, inspirat de Giorgio Armani Si, este un companion ideal pentru femeia care dorește să se distingă prin eleganță și senzualitate, aducând un plus de rafinament și sofisticare. În sticla de 100 ml, acest parfum devine un companion de încredere, gata să vă însoțească în orice moment al zilei, amplificând frumusețea și feminitatea dvs. într-un mod subtil și elegant.

Informații suplimentare

Dimensiuni 7 × 3.3 × 14.2 cm
Gen

Dame

Volum

100 ml

Compoziție

ALCOHOL DENAT., AQUA

Tip parfum

Apa de parfum

Grupe de parfumuri

Chypre, Florale