Parfum inspirat de Lancôme La Vie Est Belle, 100ml

129 lei

SKU: PF-006 Categorie:

Descriere produs

Parfumul Life pentru dame, inspirat de Lancôme La Vie Est Belle, este o declarație de a găsi bucurie în cele mai simple momente ale vieții. Este un omagiu adus femeii moderne care alege să trăiască viața în propriul ei mod, apreciind micile plăceri care o fac frumoasă.

Parfumul se deschide cu note îmbietoare de coacăze negre și pere, aducând un ton de prospețime și vivacitate. În inima parfumului, un buchet floral de iasomie și floare de portocal adaugă o nuanță profundă și feminină. Baza parfumului este compusă din note calde și senzuale de pralină, tonka și vanilie, care oferă o adâncime și o persistență de durată.

Parfumul Life, inspirat de Lancôme La Vie Est Belle, este perfect pentru femeia care dorește să se distingă prin individualitate și prin alegerea de a se bucura de frumusețea vieții în fiecare moment. În sticla de 100 ml, acest parfum devine un companion de încredere, gata să vă însoțească în orice moment al zilei, înfășurându-vă într-o aură de bucurie și de feminitate strălucitoare.

Informații suplimentare

Dimensiuni 7 × 3.3 × 14.2 cm
Gen

Dame

Volum

100 ml

Compoziție

ALCOHOL DENAT., AQUA

Tip parfum

Apa de parfum

Grupe de parfumuri

De fructe, Florale, Gurmand