Parfum inspirat de Maison Francis Kurkdjian Baccarat 540, 100ml

179 lei

SKU: PF-004 Categorie:

Descriere produs

Parfumul Rouge pentru dame, inspirat de Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, este o esență sofisticată și luxoasă, care emana eleganță și rafinament. Într-o sticlă de 100 ml, acest parfum captivant reflectă femeia modernă, sigură pe ea și puternică, cu un stil rafinat și un spirit liber.

Parfumul se deschide cu note strălucitoare de iasomie și șofran, creând o impresie inițială incitantă și luxoasă. Notele de mijloc sunt o combinație seducătoare de lemn de chihlimbar și ambroxan, care aduc un ton profund și captivant. Baza parfumului este îmbogățită cu note de lemn de cedru și mosc, care aduc o adâncime îmbătătoare și o persistență de lungă durată.

Parfumul Rouge, inspirat de Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, este alegerea perfectă pentru femeia care dorește să își exprime eleganța și forța prin parfumul pe care îl poartă. Cu aroma sa sofisticată și captivantă, acesta este un companion de încredere pentru orice ocazie, fie că este vorba de o zi la birou sau de o seară specială.

Informații suplimentare

Dimensiuni 7 × 3.3 × 14.2 cm
Gen

Dame

Volum

100 ml

Compoziție

ALCOHOL DENAT., AQUA

Tip parfum

Apa de parfum