Cele mai bune 10 parfumuri de iarnă pentru bărbați
in ,

Cele mai bune 10 parfumuri de iarnă pentru bărbați

Astăzi vă dezvăluim lista noastră cu cele mai bune 10 parfumuri de iarnă pentru bărbați.

Am cercetat și testat 57 de parfumuri de iarnă din toate gamele de prețuri și de la companii diferite (atât de nișă, cât și de marcă).

Am analizat cât de bune sunt, cât timp durează și în ce situație să le purtăm. Le-am introdus intr-un top 10. Apropo, toate funcționează la fel de bine toamna.

Ce face ca un parfum pentru bărbați să fie cel mai bun pentru iarnă?

Parfumurile bărbătești de iarnă sunt mai puternice, mai dulci și mai dense decât cele de primăvară/vară.

Deci, la fel cum începi să porți haine mai călduroase și mai groase atunci când scad temperaturile, la fel se întâmplă și cu parfumurile. De ce? Simplu, performanță.

Parfumurile concepute pentru climatele mai calde conțin note mai ușoare, mai proaspete (cum ar fi citricele), care devin aproape transparente pe vreme rece (nimeni nu le poate mirosi).

Cu toate acestea, un parfum de iarnă bun va conține note mai calde și mai grele, cum ar fi tutunul, pielea, acordurile alcoolice, condimentele, rășinile, pădurile întunecate, Oud, etc.

În fine, ajungând la rezultate, să aruncăm acum o privire asupra celor mai bune parfumuri de iarnă pentru bărbați.

Cele mai bune parfumuri de iarnă pentru bărbați

Emporio Armani Stronger With You

Emporio Armani Stronger With You

Un parfum lemnos, cald, întunecat, condimentat și dulce. Este un parfum complex super unic și inovator? Nu.

Dar, miroase DELICIOS și sexy. Acum, pentru a fi clar, dacă nu vă plac parfumurile dulci, acesta nu este (cu siguranță) pentru dvs.

Stronger With You se deschide cu o explozie de dulceață de fructe proaspete, amestecată cu cardamom picant, piper roz și o vibrație de mentă verde pe fundal.

Pe măsură ce se usucă, dulceața dispare rapid, iar parfumul devine mai întunecat, mai cald și mai fin. În cele din urmă… obțineți o vanilie cremoasă și caldă, amestecată cu cardamom picant și o atmosferă lemnoasă dulce de castane prăjite în fundal.

Se potrivește cel mai bine tinerilor între 18 și 30 de ani (are un aer tineresc) și se poartă pe vreme răcoroasă: toamnă/iarnă.

Când să il purtați?

Perfect pentru nopți în oraș, discoteci, baruri, petreceri, ocazional, nopți de întâlnire, seri romantice, întâlniri apropiate … ați prins ideea. Stronger With You este un EDT și se proiectează la distanță de braț în primele ore (lasă o dâră de parfum minunată), apoi se așează mai aproape de piele, durând între 6 și 8 ore.

Guerlain L’Homme Ideal EDP

Guerlain L'Homme Ideal EDP

Aceasta este versiunea Eau de Parfum (EDP). Există în prezent 7 versiuni diferite de L’Homme Ideal… și fiecare dintre ele miroase diferit.

L’Homme Ideal se deschide cu o atmosferă dulce și fructată de cireșe și migdale, amestecată cu o notă de mirodenii de bergamotă și citrice.<

Acum, pe măsură ce începe să se liniștească, un pic de vanilie cremoasă, fasole tonka și un acord de piele se alătură petrecerii, împreună cu niște lemn și șoapte de tămâie afumată. Totul este perfect amestecat și echilibrat.

Este dulce (nu prea mult), cald, ușor pudrat și miroase DELICIOS.

L’Homme Ideal nu este un parfum super masculin și este mai potrivit pentru un tânăr de 25 de ani, matur, bine îngrijit și îmbrăcat elegant. Cea mai bună parte?

Este foarte versatil: se potrivește la orice ocazie toamna/iarnă și în nopțile răcoroase de primăvară (evitați căldura intensă, deoarece devine îmbâcsitoare).
Toate ocaziile: Muncă, birou, întâlniri, rochii elegante, ocazii speciale, ieșiri în oraș.

L’Homme Ideal este un parfum delicat, de clasă, care nu atrage atenția asupra sa. Acesta se proiectează pe lungimea unui braț timp de 1-1,5 ore, apoi se așează aproape de piele și durează aproximativ 5-7 ore.

Paco Rabanne One Million Prive

cele mai bune parfumuri de iarnă Paco Rabanne One Million Prive

One Million Prive este o versiune mai nouă, mai matură și mai elegantă a originalului și popularului Paco Rabanne One Million.

Este mai întunecat, mai bogat, mai puțin dulce și mai complex. Pentru a fi clar, are o urmă de ADN original atunci când îl pulverizezi prima dată, dar după aproximativ 15 minute ia o altă direcție.

One Million Prive începe ușor asemănător cu originalul One Million (dar nu la fel de dulce sau de puternic), cu o explozie de portocale dulci de sânge amestecate cu scorțișoară caldă și picantă și dulceață de fasole tonka în fundal.

În cele din urmă… ADN-ul dulce al originalului se estompează în fundal, iar scorțișoara se transformă cu un pic de smirnă și o vibrație fructată de tutun și măr narghilea, cu un pic de patchouli în fundal. Care este rezultatul? Obții o atmosferă minunată de cidru de mere cu scorțișoară – dulce, condimentată, caldă.

One Million Prive este un parfum jucăuș pentru utilizare în perioada: toamnă/iarnă. Perfect pentru nopți de întâlnire, seri casual, baruri, petreceri, discoteci. Prea jucăuș pentru o utilizare formală / de birou.

1 Million Prive este un EDP care nu strigă după atenție și se proiectează la distanță de 1,5 până la 2 ore. Nu este la fel de rezistent ca originalul, dar totuși își face treaba. În funcție de chimia și temperatura pielii, veți obține între 4 și 8 ore de persistență.

YSL La Nuit De L’Homme EDT

YSL La Nuit De L'Homme EDT

Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme este legendar în comunitatea parfumierilor și există de aproape un deceniu. Este în continuare unul dintre cele mai bune parfumuri de iarnă pentru bărbați și unul dintre cele mai bine vândute parfumuri YSL.

La Nuit De L’Homme se deschide cu o explozie de cardamom dulce și picant, amestecat cu lavandă și o notă de prospețime din partea bergamotei.

Când începe să se usuce, bergamota trece în plan secundar, iar cardamomul dulce și picant și levănțica proaspătă se combină cu o notă de lemn. Care este rezultatul?

Obțineți o atmosferă de pin lemnos moale amestecată cu un pic de pudră de ciocolată care miroase INCREDIBIL.

Este cald, dulce (dar nu prea mult) și seducător. Oamenii vor dori să știe ce purtați. Se poartă cel mai bine pe vreme răcoroasă: toamna/iarnă (și în nopțile răcoroase de primăvară).

Este mai degrabă un parfum de noapte (dar poate fi purtat și în timpul zilei) și este perfect pentru baruri, cluburi, petreceri, seri de întâlnire, cadre romantice, întâlniri apropiate… Ați prins ideea.

În funcție de chimia și temperatura pielii, aceasta persistă timp de aproximativ 4-8 ore.

Dolce & Gabbana The One EDP

Dolce & Gabbana The One EDP

Nicio listă cu cele mai bune parfumuri de iarnă pentru bărbați nu ar fi completă fără D&G The One Eau de Parfum. D&G The One EDP este o versiune mai nouă și îmbunătățită a mult îndrăgitului The One EDT (Eau de Toilette) original.

De fapt, această nouă versiune EDP are încă ADN-ul EDT-ului original, dar este mai profundă, mai bogată, mai fină, mai cremoasă și ușor mai dulce (și, de asemenea, mai durabilă). Pentru a fi clar, ele miros foarte asemănător, așa că ar putea fi redundant dacă dețineți deja originalul.

Această capodoperă a fost creată de către parfumierul superstar Oliver Polge, care este în prezent parfumierul șef al Chanel.

The One EDP se deschide cu o aromă dulce și proaspătă de citrice, cu o explozie de grapefruit fructat, amestecat cu o notă de ghimbir.

Pe măsură ce se usucă… tutun de pipă și un ambră dulce și caldă se alătură petrecerii, împreună cu șoapte de cardamom picant și o notă de lemn în fundal.

Este cald, dulce, sexy și miroase INCREDIBIL. Fiți pregătiți pentru complimente. Este super versatilă… o poți purta cam în orice situație toamna/iarnă (și în nopțile răcoroase de primăvară). Dar evitați să o purtați pe timp de vară.

Și mai potrivit pentru adulți: muncă, birou, casual, seri în oraș (nu este suficient de puternic pentru club). Acolo unde strălucește cu adevărat este pentru ieșirile în oraș, în decoruri romantice… Ați prins ideea.

Performanța nu este cea mai bună. Am obținut între 4 și 7 ore de autonomie, dar acesta miroase atât de bine încât nu ne-a păsat. Așa că nu uitați acest lucru.

Pe scurt:

Unul dintre cele mai bune parfumuri de întâlnire de pe piață.

 Prada L’homme Prada Intense

Prada L'homme Prada Intense

Un parfum de iarnă curat, sofisticat și formal. Prada L’homme Intense este o versiune mai nouă, mai întunecată și îmbogățită a parfumului original Prada L’homme EDT.

Pe scurt, originalul este mai potrivit pentru o utilizare mai caldă în timpul zilei. Mirosul lor este ușor asemănător, dar L’homme Prada Intense este mai închis (cu o durată de viață mai lungă) și mai potrivit pentru timpul rece/nopții, cu note de piele, patchouli și fasole tonka.

Prada L’homme Intense se deschide cu o senzație curată și proaspătă de iris săpunit, amestecată cu puțină piele și o notă de dulceață de fasole tonka. Apropo, irisul are o atmosferă ușor roșiatică (ca mirosul din interiorul unei pungi de cosmetice). Emană un parfum proaspăt, săpunit, de lux.

Atunci când începe să se usuce, patchouli și lemnul încep să se transforme și devine mai întunecat, mai bogat și mai fin. Emană un miros de săpun curat, întunecat, ușor dulceag, ușor talcat și de piele.

Ideal în serile de toamnă, iarnă și primăvară pentru ocazii formale de mascaradă: birou, ocazii speciale, evenimente cu cravată neagră, nopți de întâlnire, ieșiri în oraș, etc.

Aveți grijă să nu pulverizați prea mult (mai puțin este mai mult) și evitați utilizarea la temperaturi ridicate, deoarece poate deveni înțepător (mai bine folosiți Prada L’Homme original, mai rece și mai luminos, primăvara/vara).

Prada L’homme Intense este un EDP și se proiectează la o distanță de aproximativ o lungime de braț în primele câteva ore și persistă pe o durată de aproximativ 6-8 ore.

Maison Francis Kurkdjian Grand Soir

Kurkdjian Paris

Un parfum exclusivist de chihlimbar și vanilie. În caz că nu știați… În parfumuri, termenul de chihlimbar este folosit pentru a descrie un parfum dulce, cald, rășinos și asemănător cu cel de miere. Acordul de chihlimbar este creat prin amestecul diferitelor rășini naturale/molecule aromatice.

Maison Francis Kurkdjian este o casă franceză de parfumuri de lux de nișă, co-fondată de însuși maestrul parfumier de renume mondial, Francis Kurkdjian. Kurkdjian a devenit celebru în 1995, după ce a creat unul dintre cele mai bine vândute parfumuri din toate timpurile: Jean Paul Gaultier Le Male.

Kurkdjian a continuat cu nenumărate alte creații pentru marile companii de parfumuri din întreaga lume, cum ar fi Narciso Rodriguez For Her și For Him, Guerlain Rose Barbare, Christian Dior Homme, pentru a numi doar câteva.

Francis Kurkdjian este unul dintre cei mai buni parfumieri, așa că puteți fi siguri că sunteți pe mâini bune.

MFK Grand Soir debutează cu un acord cald, ușor dulceag de chihlimbar, amestecat cu labdanum rășinos și moale și note de condimente în fundal. Obții o atmosferă minunată de unt, dulce, caldă, condimentată, ca de miere. Dar devine și mai bun, când începe să se usuce, se transformă frumos cu puțină vanilie cremoasă, pudră de fasole tonka și o notă de benzoin.

Acest lucru îi conferă o atmosferă primitoare, caldă, dulce și pudrată, iar mirosul este DIVIN.

Toate notele sunt perfect echilibrate și nu devine niciodată prea dulce. Acesta emană clasă și rafinament. Grand Soir este unisex, așa că îl puteți împărți cu partenerul dumneavoastră.

Îl puteți purta pentru orice ocazie: zi sau noapte, la serviciu, la birou. Grand Soir este un EDP și proiectează aproximativ 1 metru în primele ore, pentru a dura între 6 și 10 ore. Nu pulverizați prea mult, deoarece poate fi copleșitor. 2 pulverizări MAX … și sunteți gata.

Unul dintre cele mai bune parfumuri de iarnă pentru bărbați: Armani Code Perfume

Parfum Armani Code

Armani Code Profumo este o versiune mai modernă și de durată mai lungă a parfumului original Armani Code, premiat de FiFi.

Aceiași maeștri parfumieri care au creat Armani Code original, Antoine Lie și Antoine Maisondieu, au colaborat din nou… pentru a crea această versiune mai întunecată, mai bogată și ușor mai dulce. Și nu au dezamăgit.

Dacă nu vă plac parfumurile dulci și seducătoare, acesta nu este cu siguranță pentru dumneavoastră. Parfumul Armani Code se deschide cu o atmosferă fructată, proaspătă și dulce de măr și portocală, cu o notă de cardamom picant și nucșoară. Pe măsură ce se așează pe piele, dulceața se domolește și apare o combinație de boabă tonka, chihlimbar și piele, care vă oferă o atmosferă ușor pudrată, caldă, dulce, cremoasă, asemănătoare cu cea a unui sifon.

Este dulce, sexy și sofisticat și miroase INCREDIBIL. Parfumul Armani Code este perfect pentru toamnă și iarnă, taie aerul rece de iarnă și lasă o dâră de parfum minunat.

Nu-l purtați în timpul verii, deoarece va deveni extrem de îmbâcsit și veți sufoca oamenii (și pe dumneavoastră).

Potrivit pentru toate vârstele (dar are un aer tineresc). Perfect pentru întâlniri, ocazional, seri, petreceri, baruri, discoteci. Nu l-aș recomanda pentru muncă/office, deoarece este prea dulce și sexy.
Durată foarte lungă. Parfumul Armani Code este un EDP și se proiectează până la aproape 2 m în primele ore și durează aproximativ 7-10 ore. Nu pulverizați în exces. Mai puțin este cu siguranță mai mult. 1 până la 2 pulverizări MAX.

Viktor și Rolf Spicebomb Extreme

Viktor și Rolf Spicebomb Extreme

V&R Spicebomb Extreme este o versiune mai nouă a deja extraordinarului Spicebomb.

Să o analizăm:

Spicebomb vs Spicebomb Extreme

Spicebomb Extreme este o versiune mai puțin agresivă a lui Spicebomb, cu o notă suplimentară de dulceață de vanilie. Este mai închisă, mai bogată, mai sofisticată și mai durabilă (și miroase mai bine).

Așa cum îi spune și numele, Spicebomb Extreme se deschide cu o explozie de condimente, și anume piper negru cu note de scorțișoară.

Bam! Secarea este locul unde se află magia… Pe măsură ce începe să se instaleze, mirodeniile se alătură unui pic de vanilie și unei atmosfere dulci de tutun de pipă, împreună cu șoapte de șofran. Acest lucru netezește parfumul, oferindu-i echilibrul perfect între dulceață și condimente.

Este sexy, cald, primitor și primește MULTE complimente. Spicebomb Extreme miroase mai sofisticat și mai matur decât originalul Spicebomb.

Funcționează foarte bine pentru orice ocazie de zi / noapte (deși nu l-aș recomanda pentru muncă / birou). Perfectă pentru întâlniri, cadre romantice, casual, seri, cluburi.

Funcționează foarte bine pe vreme rece: toamnă / iarnă. Spicebomb Extreme este un EDP și se proiectează până la aproape 2 metri în primele 2-3 ore, iar mirosul rămâne pe o durată de aproximativ 6-9 ore. așa că aveți grijă cu pulverizatorul. 1 până la 3 pulverizări MAX și sunteți gata.

Cel mai bun parfum de iarnă pentru bărbați

Valentino Uomo Intense

Cel mai bun parfum de iarnă Valentino Uomo Intense

Un parfum modern, dulce și sexy, numărul unu pe lista noastră cu cele mai bune parfumuri de iarnă pentru bărbați. Uomo Intense se deschide cu o explozie de iris dulce amestecat cu o notă de mandarină. Irisul conferă o notă ușor pudrată (ca mirosul din interiorul trusei de machiaj a unei doamne).

Acum, pe măsură ce începe să se usuce… mandarinele și irisul încep să dispară în fundal… și o combinație de piele/vanilie/tonka bean preia controlul – dându-i o vibrație dulce, cremoasă, de ciocolată și portocală (dulce, dar nu prea mult).

Miroase sexy? La naiba, da!

Este modern, sofisticat și strigă calitate.

Perfectă pentru toamnă/iarnă (și pentru nopțile răcoroase de primăvară). Cel mai potrivit pentru utilizare pe timp de noapte: întâlniri, ocazii speciale, evenimente formale și de nivel înalt, seri în oraș, discotecă.

Acestea fiind spuse: ai putea să-l porți la birou… dacă nu apeși prea tare pe trăgaci (1 pulverizare), dar ai putea atrage atenția nedorită (sau dorită) din partea sexului opus.