Cele mai bune parfumuri aromatice de citrice pentru femei
in ,

Cele mai bune parfumuri aromatice de citrice pentru femei

Doar o singură pulverizare a acestor cele mai bune parfumuri aromatice de citrice pentru femei te va transporta într-un climat mai cald. Citricele sunt suficient de ușoare pentru a fi purtate în fiecare zi și au un parfum proaspăt.

Uneori este greu să te dai jos din pat dimineața, mai ales când este frig, dar o atingere a acestor parfumuri feminine citrice te va trezi imediat. Notele de grapefruit sunt cheia unui parfum plin de viață. Cu mirosul proaspăt de citrice, vă veți simți ca și cum ați merge pe aer, pentru că niciunul dintre aceste parfumuri nu este copleșitor sau greu. Aceste parfumuri aromate de citrice vă vor îmbunătăți starea de spirit pe tot parcursul zilei.

Recomandarile noastre sunt:

Chanel Chance Eau Vive

Cele mai bune parfumuri aromatice de citrice pentru femei

Salutați un nou parfum distinctiv, ușor și aerisit, dar cu o subtilă nuanță lemnoasă.

Un parfum floral-citrus într-o sticlă rotundă. Un val de energie care te transportă într-un vortex de fericire pentru o întâlnire întâmplătoare la îndemână.

Un parfum floral-citrusic condus de notele revigorante de grapefruit și portocală roșie. Notele sale de vârf sunt pline de prospețime. O inimă de iasomie îi dezvăluie delicat feminitatea. Acordurile de cedru-ierburi din urma sa dezvăluie eleganța absolută a compoziției sale.

Parfum aromat de citrice

Acqua di Gioia Giorgio Armani

Cele mai bune parfumuri aromatice de citrice pentru femei

Avem aici versiunea feminină a parfumului cunoscut sub numele de Acqua di Gio, iar acest parfum minunat se caracterizează prin faptul că este proaspăt, radiant și, de asemenea, acvatic. Cu o combinație excelentă de note verzi și citrice, acest parfum a devenit popular în rândul femeilor cu spirit liber care iubesc aerul liber.

Lămâia Amalfi și menta formează o combinație unică și specială, cu o ușoară notă de zahăr și cedru care îi conferă un sentiment de prospețime și îndrăzneală. Notele de vârf menționate mai sus, de lămâie Amalfi și mentă, sunt cele mai durabile din parfum.

Folosirea mentei este un detaliu destul de deosebit al acestui parfum, deoarece această notă reușește să dea o senzație de prospețime și jovialitate parfumului, având în același timp note citrice care ne fac să ne simțim mai vii, dinamice și pline de energie, ceea ce îl face o opțiune hotărât solidă și foarte originală.

Aqua Allegoria Pamplelune EDT

Cele mai bune parfumuri aromatice de citrice pentru femei

Pamplelune se deschide cu un parfum energic de grapefruit. N-aș spune că miroase a grapefruit adevărat, dar este bine prelucrat. Aciditatea, dulceața și amărăciunea sunt perfect echilibrate pentru a crea un parfum de citrice proaspăt și plăcut. După aproximativ 2-3 ore, grapefruit-ul dă drumul la o bază aromatică de petitgrain, decorată cu o notă de vanilie dulce și neroli, și rămâne aproape de coajă pentru încă 2-3 ore.

Pamplelune este relativ simplu, dar eficient. Un parfum revigorant pentru activitățile de vară în aer liber. L-aș recomanda cuiva care este disperat după un parfum natural, cu dominantă de citrice.

Parfum proaspăt de citrice

Hermès Jour d’Hermes

Cele mai bune parfumuri aromatice de citrice pentru femei

Delicat și răcoritor …

Parfumul este cu adevărat ceva special în ceea ce privește parfumurile pentru femei. Este foarte frecvent să ai un amestec ușor floral și fructat care miroase generic. Dar aici, accentul a fost pus pe echilibrul dintre florile albe delicate și o nuanță plăcută de citrice (în principal de grapefruit). Aveți note precum gardenia, mazărea dulce și o notă de cremozitate subtilă, dar niciodată copleșitoare.

Un lucru plăcut la acest parfum este că nu coboară niciodată în teritoriul floral pudrat. De fapt, menține acest echilibru floral delicat, citric și floral.

Cel mai bun parfum de citrice

Coco Mademoiselle L’Eau Privée de Chanel

Cele mai bune parfumuri aromatice de citrice pentru femei

Pentru prima dată, Olivier Polge a imaginat un parfum de noapte. Compus dintr-un acord delicat de iasomie și petale de trandafir, L’Eau Privée pune în valoare notele de mosc mai senzuale și mai moi ale parfumului Coco Mademoiselle.

L’Eau Privée are o formulă ușoară pentru un parfum plin și bogat noapte de noapte. Aplicați L’Eau Privée în locurile unde pielea este mai caldă: pe încheieturi, în spatele urechilor, la baza decolteului sau pe ceafă. De asemenea, poate fi folosit pentru a parfuma părul.