Billie Eilish a lansat propria linie de parfumuri, Eilish
in ,

Billie Eilish a lansat propria linie de parfumuri, Eilish

Cântăreața Billie Eilish, câștigătoare a unui premiu Grammy, a făcut-o din nou. Artista în vârstă de 18 ani tocmai și-a lansat propria linie de parfumuri, Eilish. Parfumul este un amestec de note florale, lemnoase și fructate care captează esența brandului și stilului unic al lui Billie. Dar ce face ca acest parfum de celebritate să fie atât de special? Haideți să aruncăm o privire mai atentă la inspirația din spatele Eilish

Billie Eilish a lansat propria linie de parfumuri, Eilish

Inspirația din spatele parfumului Billie Eilish

Billie s-a inspirat din propriile experiențe atunci când a creat acest parfum. Ea s-a inspirat din amintirile din copilărie – cum ar fi joaca în grădinile de trandafiri – pentru a ajuta la crearea unui parfum care este în același timp tineresc și sofisticat.

Billie a vrut să capteze ceva care să fie numai al ei, motiv pentru care a încorporat în parfum și note subtile de fructe și condimente. Potrivit lui Billie, “am vrut ceva care să mă reflecte pe mine și stilul meu; ceva neașteptat, dar totuși familiar”

Muzica lui Billie Eilish a fost întotdeauna o formă de auto-exprimare pentru ea. Cântecele ei explorează adesea teme precum tristețea, dragostea și libertatea față de așteptările societății. Cu noul ei parfum, ea continuă să se exprime într-un alt mod – prin intermediul parfumului.

Billie Eilish a lansat propria linie de parfumuri, Eilish

Potrivit site-ului ei, “EILISH este o expresie a spiritului și a valorilor lui Billie – împuternicire de sine și autenticitate – captate sub formă de parfum. Acesta transcende convențiile tradiționale ale parfumeriei, fiind luminos și misterios în același timp – exact ca Billie însăși!”

Pe lângă faptul că este o reflectare a stilului și valorilor sale personale, Billie a folosit această oportunitate pentru a-i ajuta și pe alții să-și găsească vocea. O parte din încasările obținute din fiecare flacon vândut este direcționată către organizații caritabile de sănătate mintală precum The Jed Foundation și The Trevor Project. Acest lucru arată că, deși a reușit să găsească succesul în exprimarea ei prin muzică și parfum, ea dorește ca și alții să aibă aceeași oportunitate, indiferent de situația lor financiară sau de accesul la resurse

Billie Eilish a lansat propria linie de parfumuri, Eilish

Ambalajul Billie Eilish Parfum

Ambalajul pentru parfum este la fel de unic ca și parfumul în sine. Acesta prezintă culori vibrante și forme abstracte care reprezintă estetica unică a lui Billie. Există, de asemenea, detalii subtile în ambalaj care fac trimitere la unele dintre cele mai iconice lucrări de artă ale single-ului și coperte de album ale ei – cum ar fi “When We All Fall Asleep” și “Bad Guy”. Culoarea albastru deschis folosită pe cutie se potrivește chiar și cu una dintre trăsăturile de păr caracteristice lui Billie!

Billie Eilish a lansat propria linie de parfumuri, Eilish

Campania Billie Eilish Parfum

Billie a lucrat îndeaproape cu echipa sa de creație pentru a concepe o campanie publicitară inovatoare pentru Eilish. În loc de reclame tradiționale tipărite sau reclame, ea a optat pentru o abordare digitală. Ea a dezvăluit un site web interactiv unde vizitatorii pot explora toate aspectele parfumului – de la mirosul său la design – într-un mod captivant. Site-ul web include, de asemenea, conținut exclusiv din partea lui Billie însăși, cum ar fi videoclipuri din culise legate de procesul de creație și anecdote personale despre motivul pentru care a ales anumite parfumuri pentru linia sa de parfumuri emblematice.

Billie Eilish a lansat propria linie de parfumuri, Eilish

De ce ar trebui să încercați Billie Eilish Parfum

Eilish nu se referă doar la a fi la modă, ci și la conectarea cu tine însuți la un nivel mai profund prin intermediul parfumului. Faptul că a fost creat de o persoană atât de tânără ca Billie va inspira probabil mulți tineri să încerce diferite parfumuri până când vor găsi unul care să le vorbească cu adevărat – și care să îi facă să se simtă și ei împuterniciți! Dacă sunteți în căutarea a ceva nou sau doriți să explorați ideea de exprimare de sine prin miros, atunci ar trebui să încercați cu siguranță Eilish!

Concluzie

Eilish by Billie Eilish este mai mult decât un simplu parfum de celebritate; este o odă adusă expresiei de sine și creativității. De la designul unic al ambalajului și până la campania publicitară interactivă, este clar că acest parfum a fost creat cu grijă și atenție la detalii – la fel ca orice alt aspect al carierei lui Billie de până acum! Dacă ești în căutarea unui nou parfum de semnătură sau pur și simplu vrei să susții unul dintre artiștii tăi preferați, asigură-te că verifici Eilish by Billie Eilish!