Gucci Bloom Apa de Parfum - Recenzie
in

Gucci Bloom Apa de Parfum – Recenzie

De când a preluat funcția de director de creație în 2014, designerul italian Alessandro Michele a revoluționat stilul Gucci, iar acum și-a îndreptat privirea către producția de parfumuri a casei. Parfumurile Gucci au fost, de-a lungul timpului, destul de revoluționare, parfumuri precum Envy, Rush și Gucci Pour Homme fiind clasicele de cult care au împins arta mirosului înainte.

Gucci Bloom Eau de Parfum, cel mai recent parfum pentru femei de la prestigioasa casă de lux Gucci, face furori. Prezentată ca o evocare a unui tip de Eden, Gucci Bloom este o floare albă creată pentru a se desfășura ca și numele său. Este un floral alb care se mândrește cu un trio de note florale frumoase, cu tuberoză, iasomie și rangoon de alpinism (un tip de caprifoi chinezesc) pentru a crea un floral boem care merge pe linia de plutire între vintage și modern.

Note olfactive Gucci Bloom Eau de Parfum

  • Note de vârf: Rangoon Creeper
  • Inimă: Mugure de iasomie
  • Baza: Tuberoză naturală

Gucci Bloom Eau De Parfum Preț

Gucci Bloom – Recenzie

Așa cum ne-am putea aștepta de la un parfum care poartă numele “Bloom”, Gucci Bloom este clar floral încă de la început. Inițial, există mult verde printre flori, cu o idee de frunze și tulpini vibrante care să fie în centrul atenției, cu doar o notă de citrice dulci (poate mandarine) pentru a aduce câteva picături de luminozitate la vârfurile florilor. Există, de asemenea, o senzație de răcoare, asemănătoare cu cea a mentolului, care evocă în întregime tuberoza, vedeta triumviratului floral al Gucci Bloom.

Astfel, veți obține toată puterea florilor albe. Sunt cremoase, dulci, amețitoare, simfonice și proaspete. Ceea ce vor remarca cei mai mulți oameni este lejeritatea cu care sunt folosite, permițând ca întreaga intensitate a parfumului lor să strălucească, deși într-un mod ușor și aerisit. Acest lucru creează un tip neobișnuit de flori albe – unul care miroase a plinătatea florilor albe fără a fi greu. Este incredibil de bine pusă la punct!

În ceea ce privește dezvoltarea, Gucci Bloom este relativ liniară. În loc să se schimbe drastic în timp, rămâne în mare parte aceeași, temele cheie rămânând puternice, în timp ce nuanțele subtile se schimbă în timp. Este unul dintre acele parfumuri care pur și simplu se înmoaie cu timpul, dând impresia unei grădini pe măsură ce soarele trece prin ea în timpul zilei. Grădina este întotdeauna vizibilă, dar, pe măsură ce lumina se mișcă, diferite aspecte sunt puse în evidență de soare. Astfel, deși Gucci Bloom este liniar, este multifațetat.

Gucci Bloom este un parfum frumos. Este mai mult decât un floral alb modern, un stil care este adesea insultător de igienizat și lipsit de personalitate, dar, în același timp, nu este un floral de școală veche, amețitor sau animalic: este pur și simplu perfect. De la nuanța de blush care împodobește flaconul în stil Bakelite din anii 1970, la imprimeul floral vintage al cutiei și numele simplu, ca să nu mai vorbim de parfumul superb în sine, Gucci Bloom este cu adevărat minunat.