Billie Eilish parfum

287 lei

Categorie:

Descriere produs

Billie a avut o obsesie pentru mirosuri toată viața, de la fascinația pentru sticlele de parfum în copilărie, până la colecția de parfumuri în timp ce făcea înconjurul lumii. Pentru a da viață primului parfum propriu, Billie și-a împărtășit viziunea creativă și a preluat conducerea în crearea designului ambalajului, a campaniei și bineînțeles, a mirosului. Billie Eilish parfum este un Amber Gourmand incitant, cu note de petale de zahăr, vanilie cremoasă și mosc cald, lăsând în urmă o impresie de durată a unei persoane senzuale și puternice.

TOP: Aroma începe cu petale de zahăr, cu accente de mandarină și fructe roșii.
NOTE DE MIJLOC: Miezul parfumului se deschide cu vanilie cremoasă, condimente dulci și cacao.
BAZA: Mirosul este ancorat prin note calde de mosc, boabe de tonka și lemn dulce.

Sursele de inspiratie pentru sticla de parfum aurită într-un frumos bronz-chihlimbar, au fost părțile corpului preferate de Billie: pieptul, gâtul și clavicula. Împreună, formează o fuziune armonioasă de linii și contururi delicate, inspirate de elemente regăsite în sculpturile clasice și formele corpului uman.

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT, FRAGRANCE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, WATER, CITRIC ACID, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATEPROPYLENE GLYCOL, YELLOW 5, RED 4, BLUE 1

Informații suplimentare

Volum

100 ml, 30 ml, 50 ml