De Ce Trebuie Să Acordați Atenție Zielinski & Rozen
in

De Ce Trebuie Să Acordați Atenție Parfumului Zielinski & Rozen

Compania Zielinski & Rozen merită atenția datorită conceptului său unic de creare a compozițiilor exclusive de parfumuri, care descriu călătorii și emoții și sunt fabricate doar din ingrediente naturale. Fiecare parfum Zielinski & Rozen este creat individual pentru fiecare client, reflectându-i caracterul și temperamentul, permițând fiecăruia să se bucure de un parfum unic, creat special pentru el.

Cunoașterea aromelor mărcii Zielinski & Rozen începe înainte de a vizita Israelul.

Această marcă a devenit de mult timp obiectul atenției și discuțiilor printre fetele din întreaga lume datorită conceptului său distinct și individualității fiecărui parfum.

Istoria mărcii a început acum mai bine de o sută de ani în străzile vechiului Iaffo, unde a fost fondată casa de parfumuri Zielinski & Rozen. Rețetele parfumurilor mărcii au trimiteri către începutul secolului trecut și păstrează tradițiile străbunicului Rozen, care a creat parfumuri încă de dinaintea înființării mărcii.

Astăzi, marca este condusă de parfumierul de origine, Erez Rozen, care de 18 ani continuă tradițiile strămoșului său și este ideologul incontestabil al Zielinski & Rozen. El are două magazine în Tel Aviv și o mică producție, unde fiecare parfum este creat manual și cu dragoste. Filozofia mărcii se bazează pe simplitate și minimalism.

Simplicitatea și autenticitatea sunt două caracteristici definitorii ale mărcii Zielinski & Rozen.

Conceptul constă în a face produsul din ceea ce există, fără imaginație și exces. Flacoanele de parfumuri Zielinski & Rozen arată cât mai simplu și minimalistic, nu conțin nimic suplimentar. Sticla întunecată, flacoanele în formă de tuburi de eprubetă și ambalajele artizanale – toate acestea creează un stil unic și un design deosebit pentru fiecare parfum. Numele mărcii reflectă, de asemenea, simplitatea și sinceritatea acesteia. Zielinski este numele mamei lui Erez, o poloneză prin naționalitate, iar Rozen este numele tatălui său, un evreu. Conceptul vizual al mărcii este, de asemenea, simplu și concis, ceea ce îl face recunoscut și memorabil. Fiecare sticlă Zielinski & Rozen este semnată manual și este unică, diferită de cea a vecinului său. Parfumurile mărcii sunt, de asemenea, unice și distincte, fiecare fiind creat cu dragoste și atenție pentru a transmite povestea și atmosfera sa. Procesul de creare a unui parfum personal de către Erez Rozen începe cu întâlnirea cu clientul, în timpul căreia parfumierul încearcă să înțeleagă personalitatea și caracteristicile sale. Aceasta se întâmplă nu numai prin conversație, ci și prin observarea clientului, a gesturilor sale, a expresiei feței și a altor nuanțe. Apoi, folosindu-și cunoștințele despre notele și compozițiile parfumurilor.

Simplicitatea și autenticitatea sunt două caracteristici definitorii ale mărcii Zielinski & Rozen.

Cultivarea frumuseții naturale cu Erez Rosen: o gamă de produse de lux pentru parfumurilor

În afară de parfumurile personalizate, brandul Erez Rosen oferă o gamă largă de produse pentru îngrijirea corpului și a parfumurilor, inclusiv parfumuri concentrate unisex, difuzoare, lumânări, săpun, gel de duș, șampon, balsam, scruburi și creme. Majoritatea produselor brandului sunt create pe baza de ingrediente naturale, inclusiv noroi și sare de la Marea Moartă.

Clienții pot comanda produsele Erez Rosen din magazinul său din Israel sau de pe site-ul brandului. Livrarea se face în întreaga lume.

Zielinski & Rozen este un brand luxos și prestigios, care ocupă poziții de top în lumea parfumeriei de elită. Datorită continuului proces de îmbunătățire a tehnologiilor avansate, folosirii abile a ingredientelor naturale de calitate și atenției acordate celor mai mici detalii, brandul a devenit nu numai un simbol al calității superioare, ci și al unicității. Parfumurile Zielinski & Rozen sunt adevărate capodopere ale artei, care sunt foarte populare printre cei care apreciază luxul și eleganța.

Descoperă parfumurile unice și de calitate superioară de la Erez Rosen: Ghidul pentru unicitate și durabilitate

Dacă nu ați încercat încă niciunul dintre produsele din colecție, iată un mic ghid:

Vetiver & Lemon, Bergamot sunt parfumuri deosebite și rafinate, create de maestrul de artă a parfumului, Erez Rosen. El construiește întotdeauna o piramidă olfactivă clasică, astfel încât tranzițiile de la vetiverul verde-lemn la lămâia strălucitoare și de la aceasta la bergamotul amar sunt foarte bine perceptibile în aceste parfumuri. Datorită concentrației ridicate de ingrediente naturale de calitate, compoziția va persista pe pielea dvs. timp de până la 6 ore și pe haine – până la 24 de ore.

Descoperă parfumurile unice și de calitate superioară de la Erez Rosen. Zielinski & Rozen

Lemongrass & Vetiver, Amber – această compoziție este pentru viitorii moștenitori care iubesc să se desprindă de realitate. Numele neobișnuite ale tuturor parfumurilor mărcii indică faptul că aici nu le place să se plictisească. În această aromă se remarcă trei accente: lemongrass-ul citric și verde, vetiverul lemnoas și umed și ambra caldă și învăluitoare. Datorită utilizării a peste 30 de ingrediente naturale, această compoziție se distinge prin durabilitate, aroma persistând până la 6 ore pe piele și până la o zi pe haine.

Parfumurile Lemongrass & Vetiver, Amber sunt capodopere adevărate printre arome. Ele sunt cunoscute pentru originalitatea lor și capacitatea de a privi peste orizont, creând lumea de mâine încă de astăzi. Datorită intuiției dezvoltate și simțurilor acute, creatorii lor depășesc contemporanii lor, încercând să extindă realitatea și să elimine rutina. În prezent, sunt strânși, dar “înapoi în viitor” este traseul lor preferat.

Zielinski & Rozen: Parfumuri și Îngrijire Personalizate pentru a Vă Reflecta Unicitatea

Zielinski & Rozen: parfumuri și îngrijire personalizate pentru a vă reflecta unicitatea

Zielinski & Rozen este cu adevărat un brand unic, care produce parfumuri exclusive, descriind povești și emoții și folosind numai ingrediente naturale. Fiecare parfum Zielinski & Rozen este un produs al unei abordări individuale, creat special pentru fiecare client în parte și care reflectă caracterul și temperamentul acestuia. Brandul oferă, de asemenea, o gamă largă de produse pentru îngrijirea corpului, inclusiv săpun, gel de duș, șampon, balsam și creme pentru corp.

Concluzie

Fiecare dintre noi este unic și are punctele sale forte și o experiență de viață unică. Să fim neobișnuiți și individuali ne permite să ieșim în evidență și să fim observați. Acest lucru ne ajută să ne dezvoltăm personalitatea și să găsim locul nostru în societate. Descoperiți parfumul Zielinski & Rozen, simțiți-vă unicitatea voastră…!

Citeste și: