Cele Mai Bune Parfumuri Unisex: Top 10
in , ,

Cele Mai Bune Parfumuri Unisex: Top 10

Parfumul este o extensie a noastră; le spune oamenilor cine suntem înainte de a avea ocazia. Și, pe măsură ce conversațiile noastre se schimbă și evoluăm ca oameni, este perfect logic ca și parfumul nostru să evolueze odată cu vremurile. Așadar, dorim să vă prezentăm clasamentul celor mai bune parfumuri unisex.

Ce este un parfum unisex?

Parfumurile unisex pot fi orice: este un parfum fără explicații.

Această abordare fără bariere înseamnă că nu numai că avem libertatea de a ne diversifica parfumurile, dar putem să ne distrăm și mai mult cu spray-ul de dimineață. ‘Parfumurile unisex aduc o nouă dimensiune a parfumurilor.

În afară de formarea transpirației și de tipul de piele (grasă sau uscată), mirosul unui parfum pe piele este un produs al nivelului pH-ului și al producției de hormoni. Mulțumită Mamei Natură, acest lucru înseamnă că femeile pot observa o fluctuație în intensitatea parfumului lor pe parcursul lunii. Deci, acest lucru face cu atât mai important să testați temeinic înainte de a cumpăra unul dintre cele mai bune parfumuri unisex.

Clasament al celor mai bune parfumuri unisex

1. Calvin Klein One Unisex

Calvin Klein One

Acesta este parfumul care a adus pentru prima dată parfumurile unisex în mainstream în 1994. Veți găsi note citrice de mandarină, papaya, bergamotă și lămâie, încălzite de nucșoară aromată, iasomie și violetă. La prima pulverizare este proaspăt și curat, dar se instalează într-un parfum mai profund și mai subtil atunci când se usucă pe piele. Rămâne un parfum clasic, unul dintre cele mai bune parfumuri pentru băieți, foarte iubit, care încă se simte modern și proaspăt.

2. Gucci Memoire D'Une Odeur Eau De Parfum

Gucci Memoire D’Une Odeur

Mémoire d’une Odeur de Gucci este un parfum pentru femei și bărbați. Mémoire d’une Odeur a fost lansat în 2019. Nasul din spatele acestui parfum este Alberto Morillas.

Notele de vârf sunt mușețel și migdală amară; notele de mijloc sunt mosc, iasomie indiană și iasomie; notele de bază sunt lemn de santal, cedru și vanilie. La prima aplicare miroase a verde și aproape amar, ușor îndulcit de iasomie, și se usucă până la o bază simplă de lemn și mosc.

3. Tom Ford BLACK ORCHID

Tom Ford BLACK ORCHID

Primele impresii sunt totul, ele stabilesc standardul social cu colegii, prietenii și iubiții. De aceea, este important să fim cea mai bună versiune a noastră, chiar și în parfum. Tom Ford ridică ștacheta pentru noile cunoștințe cu apă de parfum Black Orchid Eau De Parfum. Formulat cu un parfum floral cald, cu aromă de trufe negre, orhidee neagră și prune, acest parfum te transpune în epoca jazzului, unde îndrăzneala nu era doar acceptată, ci și încurajată. Lasă-ți parfumul să vorbească pentru tine cu acest clasic cult de lux.

4. Guerlain Aqua Allegoria Pear Granita

Guerlain Aqua Allegoria Pear Slush

Ce este parfumul dacă nu un mijloc de transport? Una care ne poate duce înapoi în liceu sau pe țărmuri îndepărtate. Parfumul unisex de la Guerlain îl poartă pe cel care îl poartă în grădinile din Sicilia într-un mic spray. Realizat cu piper roz, bergamotă și portocală, acest parfum este un amestec unic al celor mai bune ingrediente din natură care lucrează împreună pentru a crea un parfum tropical menit să ridice sensibilitatea purtătoarei.

5. Yves Saint Laurent Libre Libre Intense Eau de Parfum

Yves Saint Laurent Libre

Nu ar trebui să judeci o carte după copertă, dar ar trebui să judeci un parfum după sticlă. Cu logo-ul distinctiv YSL cu susul în jos pe o parte și imprimat în jurul capacului inspirat de smoching, acest parfum spune “nu ca ceilalți”. Și este adevărat. Amintind de notele parfumate de floare de portocal și vanilie caldă, acest parfum este o versiune senzuală a clasicului Libre Parfum al mărcii, reformulat pentru a fi mai intens și de durată mai lungă.

6. Byredo Super Cedar Parfum de Cedru Apă de Parfum

Byredo Super Cedar

Acesta ar putea fi un miros caracteristic. Este relativ delicată și, ca atare, destul de sensibilă la chimia pielii, ceea ce o face mai personală și mai ușor de trăit. Mușchiul și trandafirul jonglează cu cedrul. Este destul de liniară, ceea ce este bine, solidă, dar fără pretenții. Are caracter atunci când încearcă să fie apreciat.

7. Gucci Oud Intense EDP

Gucci Oud Intense

Gucci Intense Oud este un parfum poolar de Gucci pentru femei și bărbați și a fost lansat în 2015. Parfumul este lemnos-oriental. Proiecția și longevitatea sunt peste medie. A fost comercializat ultima dată de Coty și este unul dintre cele mai bune parfumuri unisex.

  • Note de vârf: Pară, Zmeură, Șofran
  • Note de mijloc: trandafir bulgăresc, floare de portocal
  • Note de bază: Patchouli, chihlimbar, Moschus, Oud

8. Comme des Garçons Blackpepper

Comme des Garçons Blackpepper

Încărcat de un magnetism neîncetat, Blackpepper este o enigmă modernă, aroma luxoasă a unui abis nesfârșit.
Piperul de Madagascar, intens și uscat, se ciocnește cu impetuozitatea lemnului de cedru. Lemnul bogat și parfumat Akigalawood (Patchouli și Agar) se îmbină cu rășina caramelizată a fasolei Tonka. Semințele prețioase și pădurile opulente se amestecă într-o armonie strălucitoare, punctată de note moscate.

Notă olfactivă: piper negru, cedru, patchouli, lemn de agar (Oud), fasole tonka și mosc animal.

9. Hermes Voyage d'Hermes Parfum unisex spray

Hermes Voyage d’Hermes

După cum sugerează și numele său, “Voyage d’Hermès” de Hermès a fost inspirat de conceptul de călătorie. Parfumul său proaspăt, dar muscat, îl face perfect pentru bărbați și femei, fiind posibil datorită notelor de trandafir, ceai negru, nămol, lemn și chihlimbar. Sticla sa neobișnuită a fost proiectată de Philippe Mouquet de la Hermès.

10. LE LABO Baie 19 Eau de Parfum

LE LABO Baie 19

Când vine vorba de parfumuri unisex, Le Labo este un punct de referință evident. Fabricat manual în Brooklyn, noul său parfum, “Baie 19”, este inspirat de mirosul de ploaie în pădure și conține note de patchouli, ienupăr, mosc și chihlimbar.