Nina Ricci L'Extase
in

Nina Ricci L’Extase

Apa de Parfum Nina Ricci L’Extase reprezinta un parfum nou, lansat in 2015, inspirat de fanteziile erotice ale femeilor. In acest sens puteti lua in calcul folosirea acestui parfum in situatiile in care sunteti Apa-de-Parfum-Nina-Ricci-L'Extasein cautarea unor senzatii noi. In aceste conditii, veti avea posibilitatea de a descoperi un nou mod prin care sa va puneti in valoare feminitatea, simtind totodata o senzatie precum atunci cand va atingeti de fructul interzis. Astfel, parfumul este ideal pentru orice femeie puternica si sigura pe sine, ce doreste sa detina mereu controlul. Parfumul este unul instinctiv si misterior, dezlvaluind o senzualitate profunda pentru orice femeie. In alta ordine de idei putem aminti si de dorintele si visele ascunse ale femeilor, idei dintr-o poveste olfactiva, pe care oferi reprezentanta a publicului feminin va fi impresionata sa le cunoasca. Astfel, odata cu aceasta Apa de Parfum Nina Ricci L’Extase orice femeie va avea posibilitatea de a elibera toate fanteziile pe care le are.

Notele de varf pentru acest parfum sunt de piper roz, piersici si pere, iar cele de mijloc sunt asigurate de trandafiri, flori albe, iasomie si zmeura. Referitor la notele de baza pentru Apa de Parfum Nina Ricci L’Extase putem adauga ca sunt cele reprezentate de benzoin, cedru, mosc, chihlimbar, caramel, paciuli si vanilie. Este indicat sa luati in calcul achizitionarea acestui produs in cazul in care veti dori sa va bucurati de aceasta compozitie si de tot ceea ce poate oferi.

Casa Nina Ricci a fost fondata in anul 1932 atunci cand Maria Ricci se afla la Paris. Aceasta persoana era un cunoscut designer de origine italiana. S-a remarcat in lumea modei si a parfumurilor, iar acest lucru a fost posibil ca urmare a faptului ca produsele create au fost mereu foarte feminine, pline de romantism si rafinalment. Chiar si dupa disparitia acestei personalitati, in zilele noastre marca Nina Ricci este foarte apreciata mai ales de consumatorii produselor de lux. Daca veti dori sa achizitionati acest parfum, veti avea posibilitatea de a va bucura de un pret foarte bun in raport cu beneficiile primite. Multe femei opteaza pentru produsele acestei case, atunci cand vine vorba de achizitionarea unor parfumuri impresionante din toate punctele de vedere.

CEL MAI BUN PRET PENTRU NINA RICCI L`EXTASE IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de parfum Nina Ricci L’Extase button
logo-aoro Apa de parfum Nina Ricci L’Extase button
elefant.ro-logo Apa de parfum Nina Ricci L’Extase button

Apa de Parfum Nina Ricci L’Extase este cea care a reusit sa surprinda visele si dorintele publicului feminin intr-o sticluta de parfum. Totodata, acest parfum reprezinta femeia moderna, ce are dreptul de a experimenta placerea prin toate simturile. Acest produs este cel care ofera posibilitatea oricarei femei de a fi surprinsa, starnita si coplesita, iar femeile ce vor lua in calcul utilizare asa vor abunda mereu de senzualitate. Apa de Parfum Nina Ricci L’Extase reprezinta prima creatie a parfumierului Francis Kurkdjian, pentru casa Nina Ricci. Despre parfum, mai putem adauga ca este cel ce evoca dorintele ascunse a femeilor, reprezentand un portret carnal ce va trezi toate simturile. Totodata, este format din doua acorduri principal, primul dintre ele fiind unul puternic, iar al doilea fiind cel misterios.

Parfumul va oferi mereu prospetimea dorita oricarei reprezentante a publicului feminin, ceea ce inseamna ca este indicat sa luati in calcul utilizarea acestui produs in cazul in care veti dori sa va bucurati de tot ceea ce ofera. Putem vorbi despre un amestec impresionant de petale albe si trandafiri naturali, ce sunt condimentati cu note de piper roz, asemanatoare cu atingerile senzuale.

Nina-Ricci-L-ExtaseImaginea acestui parfum este Laetitia Casta, despre care putem spune ca reprezinta libertatea si instinctul, punand in evidenta si o senzualitate absoluta. Aceasta imagine reprezentata de aceasta personalitate, invita toate femeile sa isi elibereze dorintele, si sa experimenteze si cele mai ascunse placeri, pana la atingerea extazului. Acest parfum este cel ce poate forta putin semnificatia unui parfum si va impune o noua regula in aceasta inddustrie. Parfumul este ideal pentru orice femeie, indiferent de varsta, iar beneficiile pe care le ofera sunt multiple. Daca veti lua in calcul achizitionarea acestui parfum atunci veti avea posibilitatea de a va bucura de tot ceea ce poate oferi. Pretul produsului este unul corect in raport cu ceea ce veti putea descoperi utilizand parfumul.

Datorita acestor caracteristici, putem adauga ca Apa de Parfum Nina Ricci L’Extase a avut inca de la lansare un succes foarte mare, iar acest lucru s-a datorat in principal grijii prin care parfumul a fost creat. Spunem acest lucru deoarece inca de la inceput s-a dorit crearea unui parfum diferit de tot ceea ce fusese creat pana atunci, iar acest lucru a fost reusit cu brio. Orice persoane de sex feminin va avea posibilitatea de a se bucura de tot ceea ce reprezinta acest parfum. Nu trebuie decat sa luati in calcul folosirea lui pentru a intra in contact cu un miros deosebit, diferit de tot ceea ce ati intalnit pana in momentul de fata.