Lancome La Vie Est Belle
in

Lancome La Vie Est Belle

Apa de Parfum Lancome La Vie Est Belle reprezinta un parfum floral fructat gurmand de femei, ce va aminti de fiecare data de o prospetime ideala. De asemenea, acest parfum poate reprezenta si fericire, iar Apa-de-Parfum-Lancome-La-Vie-Est-Bellefiecare femeie ce va lua in calcul achizitionarea sa va avea posibilitatea de a se bucura de beneficii majore.

Dupa cum puteti vedea in cele expuse mai sus, baza compozitia acesui parfum este formata din trei elemente. In aceste conditii, putem aminti elementul floral, elementul fructat si elementul cu note gurmante. Referitor la element floral, putem adauga ca acesta se formeaza ca un buchet de flori de iris, iasomie si totodata flori de portocal. Traseul floral al acestui parfum se impleteste ca un element inmiresmat cu fructe de padure si pere cele ce reprezinta elementul fructat. Apoi elementul gurmand se invarte in jurul valorilor reprezentate de paciuli, boabe tonka, vanilie sau praline. Astfel, putem spune ca acest parfum este unul impresionant in ceea ce priveste compozitia iar pentru a va bucura de ceea ce poate oferi este indicat sa luati in calcul achizitionarea sa.

Acest parfum a fost lansat pe piata internationala a parfumurilor in anul 2012, fiind creat de Olivier Polge, Anne Flipo si Dominique Ropion. In acest sens, putem adauga ca aceste personalitati sunt recunoscute in industria internationala a parfumurilor pentru aromele si mirosurile create. Totodata, Apa de Parfum Lancome La Vie Est Belle se bucura de un mare succes printre iubitoarele de gusturi extravagante si rafinate, ceea ce inseamna ca daca veti face parte din aceste categorii, acest parfum este unul ideal pentru dumneavoastra. Notele acestui parfum sunt asigurate de vanilie, iasomie, paciuli, boabe de tonka, floare de portocal, iris, praline, coacaze negre si pere. Referitor la stilul parfumului, putem adauga ca este unul floral fructat gurmant. In ceea ce priveste genul produsului, trebuie sa adaugam faptul ca este unul seducator, misterios si visator.

Apa de Parfum Lancome La Vie Est Belle este un parfum exclusiv pentru femei, ce va aduce mereu zambetul pe buze oricarei doamne sau domnisoare ce va opta pentru ea. Imaginea acestui parfum este Julia Roberts. Inca de la prima sa pulverizare, acest parfum va incanta cu o esenta de coacaz negru, suculent si cu arome de pere dulci foarte interesante. Cu siguranta veti fi impresionate de tot ceea ce poate oferi parfumul din punct de vedere al consistentei. De asemenea, inima acestui parfum este asigurata de notele de iasomie, floare de iris si portocale. Mirosul de baza este oferit de boabele de tonka, nuci, paciuli si vanilie.

CEL MAI BUN PRET PENTRU LANCOME LA VIE EST BELLE IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de parfum Lancome La Vie Est Belle button
logo-aoro Apa de parfum Lancome La Vie Est Belle button
elefant.ro-logo Apa de parfum Lancome La Vie Est Belle button

Creatorii acestui parfum au ales cu mare grija ingredientele tocmai pentru a crea un parfum impresionant din toate punctele de vedere. In aceste conditii putem vorbi despre un parfum de lux pentru femei, ce a fost lansat de unul dintre cele mai cunoscute branduri din acest domeniu. Veti avea posibilitatea de a va bucura pe parcursul intregii zile de un miros impresionant, deoarece acest parfum persista destul de mult. Apa de Parfum Lancome La Vie Est Belle reprezinta de asemenea frumusetea de a trai si o combinatie echilibrata de putere si de persistenta. Despre flaconul original mai putem adauga ca are in componenta o panglica in jurul gatului, asemanatoare cu aripile unui vultur. In aceste conditii, acest parfum poate exprima si ideea de libertate.

Apa de Parfum Lancome La Vie Est Belle este un parfum inovator ce poarta semnatura brandului Lancome, ceea ce genereaza un val foarte mare de popularitate inca de la lansarea sa. Conceptul acestei Lancome-La-Vie-Est-Belleesente se bazeaza destul de mult pe ideea de bogatie naturala si simpla. Femeile ce ar trebui sa opteze pentru acest produs sunt cele elegante si care nu obisnuiesc sa faca niciodata compromisuri. Pentru aceste femei fericirea este pe primul plan, iar prin utilizarea produsului vor avea posibilitatea de a obtine acest lucru. Parfumul propune totodata o atmosfera ideala inca de la prima pulverizare, iar acesta este si momentul in care veti realiza faptul ca acest produs este ideal pentru ceea ce doriti dumneavoastra de fapt. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca acest produs poate exprima si inspira mereu bucurie si placere.

In alta ordine de idei, despre Apa de Parfum Lancome La Vie Est Belle putem spune ca este misterioasa si eleganta, iar compozitia sa atrage prin ingredientele utilizate adepte din toata lumea. Aroma principala pentru acest parfum este irisul, un ingredient minunat ce confera un miros aparte, diferit de tot ceea ce inseamna parfum. Sunt prezente si unele note puternice florale, printre care putem aminti aroma de portocale si iasomie. Acest parfum este ideal pentru doamnele si domnisoarele de toate varstele fiind potrivit pentru orice tip de ph. Totodata, ceea ce recomanda acest produs este sticluta foarte eleganta si delicata.

Tinand cont de toate aceste caracteristici, putem spune ca Apa de Parfum Lancome La Vie Est Belle reprezinta alegerea ideala pentru orice doamna sau domnisoara indiferent de varsta. Produsul poate oferi de asemenea si fericire, iar femeile ce vor lua in calcul utilizarea sa se vor bucura de o experienta olfactiva interesanta si spectaculoasa. Totodata, despre acest produs, mai putem adauga ca infatiseaza ingrediente destul de neobisnuite de origine organica, in combinatii moderne. Daca veti lua in calcul achizitionarea unui parfum de acest tip, atunci cu siguranta veti fi multumite de tot ceea ce poate oferi.