Givenchy Organza
in

Givenchy Organza

Apa de Parfum Givenchy Organza este cea care poate reprezenta feminitatea eterna a unei femei, indiferent daca vorbim despre o mama sau o iubita. Parfumul este cel care va transmite mereu eleganta,Apa-de-Parfum-Givenchy-Organza rafinament si putere, ceea ce inseamna ca este impresionant pentru a orice femeie. Acesta este si motivul pentru care reprezentantele publicului feminin sunt interesate de utilizarea unui parfum de acest tip, acesta castigand foarte mult respect inca din momentul lansarii. Aromele acestui parfum sunt oriental florale si de asemenea foarte sofisticate, printre care putem aminti gardenia, nucsoara, vanilie si chihlimbar. Acest parfum este unul impresionant din toate punctele de vedere, atat in ceea ce priveste mirosul sau, cat si referitor la sticla in care este tinut. Despre sticla, putem spune ca reprezinta o adevarata opera de arta, o sculptura de mare valoare ce a fost creata de artistul Serge Mansau. Despre ambalajul acestui produs mai putemm adauga ca este cel ce simbolizeaza rafinament.

Notele acestui parfum sunt reprezentate de gardenie, ylang-ylang, nucsoara, vanilie si cedru. Referitor la acest parfum, trebuie sa mai spunem ca este foarte sublim si senzual ideal pentru orice femeie ce doreste sa fie unica. Parfumul este de asemenea cel care va simboliza mereu eleganta, puritate, aroganta pozitiva si de asemenea feminitate. Apa de Parfum Givenchy Organza poate fi asemanat cu o zeita ce exista in fiecare femeie si ce ofera mereu o frumusete pura si atemporala.

Parfumul poate oferi merue senzualitatea dorita de orice femeie, iar acest lucru se intampla prin tonurile magice pe care le cuprinde printre care putem aminti lemnul de trandafir. Acest produs este unul ce ofera mereu rafinament si bogatie. Referitor la inima parfumului mai putem adauga ca este cea in care se va regasi tuberoza delicata, gardenie ametitoare si de asemenea ylang-yland. Notele de baza pentru acest parfum sunt cele ce contin chihlimbar bogat, lemn de cedru, vanilie si flori de nucsoara. Apa de Parfum Givenchy Organza este ideala pentru a fi utilizata zilnic, fiind perfecta pentru a mirosi impecabil in viata de zi cu zi.

CEL MAI BUN PRET PENTRU GIVENCHY ORGANZA IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de parfum Givenchy Organza button
logo-aoro Apa de parfum Givenchy Organza button
elefant.ro-logo Apa de parfum Givenchy Organza button

Apa de Parfum Givenchy Organza este de asemenea cea care poate trezi femeia din orice persoana de sex feminin si va ofera posibilitatea de a fi plina de incredere oferind de asemenea o stare de spirit ideala. Acestea sunt si conditiile pentru care acest produs este atat de apreciat in randul femeilor si reprezinta o optiune importanta atunci cand vine vorba de achizitionare aunor produse pentru ingrijirea personala de acest tip. Parfumul a fost introdus pe piata parfumurilor in anul 1996, reprezentand un parfum floral oriental ideal pentru orice femeie. Compozitia acestui parfum este semnata Sophie Labbe. Totodata, despre Apa de Parfum Givenchy Organza mai putem spuen ca reprezinta un parfum cald si dulce, un amestec magic de senzualitate clasica, delicatete si caldura. In alta ordine de idei, putem adauga ca parfumul reprezinta de fapt un imn al frumusetii vesnice ce se regaseste in interiorul oricarei femei.

Dupa cum am mai spus, acest parfum a fost lansat in anii 90, si inca de atunci a devenit un element de baza in industria parfumurilor pentru femei. Acest parfum se deschide cu note proaspete de bergamota, floare de portocal, gardenie si nucsoara, dupa care va deveni mai cald. Parfumul devine mai cald odata cu inima florala bogata, printre care putem aminti bujorul. Apoi, baza este una profunda si intensa fiind asigurata de vanilie, chihlimbar, cedru de Virginia sau lemn de Guaiac.

Givenchy-OrganzaReferitor la conceptul pentru crearea sticlutei pentru parfum, putem adauga ca reprezinta unul dintre cele mai creative si mai artistice recipiente pentru parfum ce au fost create pana acum. Acest parfum va cuceri mereu prin nuantele sale nude si pale, iar design-ul feminin al sticlei este ce ce va atrage mereu atentia in cele mai placut mod. Nu trebuie sa ezitati sa achizitionati acest produs in cazul in care veti dori sa va bucurati de toate beneficiile expuse mai sus si veti fi cu siguranta incantata de ceea ce veti primi.

Principalele avantaje in cazul utilizarii acestui parfum sunt reprezentate de feminitate, delicatete si eleganta. Totodata, aceasta Apa de Parfum Givenchy Organza este si complexa si profunda, fiind foarte bine echilibrata cu note proaspete si revigorante. Totodata aceasta nuanta este incalzita de inima florala si opulenta ce va oferi o baza voluptoasa si luxurianta. Aceste elemente sunt cele ce pot individualiza acest parfum. Orice femeie ce va lua in calcul utilizarea unui produs de acest tip isi poate schimba intr-un mod pozitiv starea de spirit, iar sticluta parfumului ete cea care va atrage mereu atentia, reflectand detalii despre caracteristicile aromei. Persistenta si rezistenta reprezinta punctele forte pentru acest produs.

In aceste conditii, parfumul poate reprezenta alegerea ideala pentru orice femeie impresionata de parfumurile florale si opulente. De asemenea Apa de Parfum Givenchy Organza este cea care poate exprima echilibru, profunzime si eleganta iar acestea sunt motive pentru care ar trebui sa luati in calcul achizitionarea unui produse de acest tip. Daca veti face acest lucru, atunci veti avea posibilitatea de a beneficia de un pret ideal in raport cu ceea ce veti primi din partea parfumului. Tinand cont de toate aceste detalii, veti avea posibilitatea ca in perioada urmatoare sa faceti cea mai potrivita alegere in ceea ce priveste achizitionarea unui parfum feminin.