Parfum tester inspirat de Versace Eros, 6ml

15 lei

SKU: TPB-003 Categorii: ,

Descriere produs

Testerul de parfum Ero pentru bărbați, inspirat de Versace Eros, este o esență magnetică și pasională, perfectă pentru bărbatul care se bucură de viață la maximum. În formatul său de 6 ml, acest tester oferă posibilitatea de a încerca această aromă intensă și vibrantă înainte de a achiziționa versiunea în dimensiuni complete.

Parfumul începe cu note energizante de măr verde, lămâie italiană și mentă, aducând un val de prospețime și vitalitate. Notele de mijloc de geranium și tonka adaugă un strat de adâncime, contribuind cu o esență florală și senzuală. Baza parfumului se compune din note de vanilie, mosc, cedru și vetiver, care oferă o persistență sofisticată și rafinată.

Testerul de parfum Ero, inspirat de Versace Eros, este alegerea ideală pentru bărbatul care dorește să exploreze diverse arome și să găsească parfumul care îi reflectă cel mai bine personalitatea puternică și pasionată. Este, de asemenea, o opțiune practică pentru călătorii sau pentru retușuri rapide pe parcursul zilei.

Informații suplimentare

Dimensiuni 2.2 × 2.2 × 8.4 cm
Gen

Barbati

Volum

6 ml

Tip parfum

Apa de parfum

Compoziție

ALCOHOL DENAT., AQUA

Grupe de parfumuri

Aromatice, Lemnoase

S-ar putea să-ți placă și…