Parfum Thierry Mugler Alien EDP Original, 90 ml

149 lei

SKU: Alien_Mugler Categorie:

Descriere produs

Parfumul ALN se inspiră din misterul și intensitatea lui Thierry Mugler Alien, evocând o lume plină de posibilități infinite și fascinația pentru necunoscut. Acest parfum captivant îmbină note exotice de iasomie sambac cu accente calde de ambra și lemn de cașmir, creând o aură mistică și profund seducătoare. ALN este conceput pentru persoana care îmbrățișează propria unicitate, strălucind într-un univers plin de mister și eleganță, la fel cum Alien redefinește limitele parfumeriei cu o prezență inconfundabilă și durabilă.

Thierry Mugler Alien Eau de Parfum este un parfum misterios și magnetic, creat pentru femeia modernă care nu se teme să se exprime într-un mod unic și puternic. Lansat în 2005, Alien a devenit rapid unul dintre cele mai recunoscute parfumuri ale casei Thierry Mugler, grație compoziției sale unice și sticlei sale futuriste.

Parfumul se deschide cu note luminoase de jasmin sambac, care aduc un ton floral și exotic. În inima parfumului, notele lemnoase de casmiran adaugă o nuanță caldă și profundă. Baza parfumului este îmbogățită cu note de ambra albă, care oferă o adâncime și o rezistență impresionantă.

Thierry Mugler Alien este un parfum care transgresează limitele convenționale, fiind perfect pentru femeia care dorește să se distingă prin originalitate și mister. În sticla de 90 ml, acest parfum devine un companion de nădejde pentru orice femeie care își dorește să marcheze prezența într-un mod inconfundabil și puternic.

Informații suplimentare

Aminteste de

Mugler