Parfum Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Original, 70 ml

179 lei

SKU: Baccarat_Rouge Categorie:

Descriere produs

Parfumul Rouge, inspirat de luxosul Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, îmbină măiestria artizanală cu esența pură a sofisticării. Acest parfum strălucitor captează perfect armonia între puterea focului și finețea cristalului, oferind o compoziție olfactivă de neuitat. Notele sale de vârf dezvăluie o combinație îndrăzneață de iasomie și șofran, în timp ce inima sa caldă se bazează pe ambră și cedru. Baza adaugă o adiere dulce de ambroxan, creând un amestec care vibrează cu energia și eleganța. Rouge este un tribut adus artei parfumeriei, destinat celor care caută să lase o impresie memorabilă prin prezența lor magnetică și inconfundabilă.

Baccarat Rouge 540 de la Maison Francis Kurkdjian este un parfum oriental-lemnos extravagant și rafinat, creat pentru bărbați și femei. Lansat în 2015, acest parfum unic a captat imediat atenția iubitorilor de parfumuri datorită mixului său captivant de note aromatice.

Parfumul se deschide cu note luminoase de șofran, care îi conferă un ton exotic și misterios. În inima parfumului, notele de iasomie și lemn de abanos îmbină floralul cu lemnosul, creând o atmosferă elegantă și sofisticată. La bază, parfumul devine mai cald și mai învăluit, cu note de chihlimbar și mosc care adaugă adâncime și o persistență impresionantă.

Baccarat Rouge 540 este un parfum intens și luxos, care se potrivește perfect pentru ocazii speciale sau seri rafinate. În sticla de 70 ml, acest parfum devine un companion de nădejde pentru cei care doresc să se distingă printr-o aromă unică și memorabilă.

Informații suplimentare

Aminteste de

Maison Francis Kurkdjian