Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna
in

Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna

Atunci cand suntem in cautarea cadoului ideal pentru cineva drag sufletului nostru ar trebui sa luam in calcul si un parfum. Acesta este modul perfect pentru a arata persoanei dragi ca suntem preocupati de ceea ce reprezinta ei si astfel de ceea ce li se potriveste. Parfumul este un cadou foarte personal pentru ca in alegerea lui trebuie sa ne gandim la personalitatea si preferintele celui caruia ii este destinat.

Parfumul trebuie sa reflecte esenta unei persoane ceea ce presupune o fina observatie, putina munca de detectiv si putina daruire.Parfumul ales pentru o persoana ii spune aceleia si parerea,impresia noastra despre aceasta, ce inseamna pentru noi si modul in care o percepem. Indeosebi pentru ca este un cadou atat de personal cateodata ne putem simti descurajati in cautarea parfumului potrivit insa,cu putin efort sigur vom reusi sa facem alegerea potrivita.Trebuie sa luam in considerare varsta, personalitatea acesteia, profesia de ce nu si tipul de relatie in care ne gasim cu acea persoana. Daca cunoastem mai multe elemente legate de preferintele acesteia cu atat mai bine si mai usor pentru noi. De asemenea trebuie sa tinem cont si de anotimpul in care ne aflam stiind ca parfumurile difera in functie de sezonul si conditiile climaterice cand se doreste a fi purtat. Desi suntem obisnuiti sa facem cadouri doar la ocazii speciale cateodata putem aniversa o persoana deosebita si intr-o zi obisnuita doar pentru ca asa simtim sau in mod spontan sa achizitionam un parfum pentru o persoana draga noua atunci cand gasim o aroma care ne aminteste de ea.

Pe masura ce frunzele incep sa cada si aerul se racoreste parfumurile proaspete de vara devin ineficiente fiind inlocuite de esente picante si calduroase.Pentru toamna aceasta propunem aceste parfumuri,spunem noi, cadourile ideale pentru barbatii din viata noastra.

1. Azzaro Wanted

Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna

Este un parfum lemnos condimentat famboiant si indraznet. Citric si picant captiveaza prin prospetime si senzualitate.Este un parfum de o prospetime exploziva a carui aroma se transforma intr-un acord condimentat indraznet perfect pentru o personalitate luminoasa si radianta.Lamaia, ghimbirul, lavanda si menta sunt notele de top din deschidere ce fac loc unui mijloc din mar, ienupar, geranium si cardamon. Notele lemnoase din baza sunt vetiverul haitian, boabele de tonka si chihlimbarul ce desavarsesc pin eleganta acest parfum irezistibil de seducator. Flaconul este apogeul masculinitatii reprezentand prim liniile mecanice si metalice ce il contureaza atractia pentru competitie. Ca o adevarata opera de arta parfumul luxos si provocator este destinat barbatului de succes, independent, neobosit in cautarea aventurii vietii sale.

2. Versace Dylan Blue

Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna

Este un parfum aromatic fougere cu un miros puternic distinctiv. Este expresia fortei si carismei masculine redata de prospetimea mediteraneana moderna si seducatoare.Este parfumul ce surprinde aromele Mediteranei prin esenta sa unica de frunze de smochin. Note lemnoase de ambroxan ne amintesc de traditiile si obiceiulile locului in vreme ce elementul modern ne este adus de amestecul rafinat de bergamota si grapefruit. Tonurile acvatice adauga compozitiei prospetimea revigoranta. Accentele invaluitoare de piper negru, lemn de papyrus si tamaie formeaza inima pulsatila a acestui parfum masculin.Baza este accentuata de prezenta moscului mineral, boabelor de tonka si sofranului adaugand parfumului o latura misterioasa orientala.Piramida parfumului este dominata de ingrediente naturale,pretioase iar flaconul de un indigo patrunzator ne trimite in largul Mediteranei. Parfumul este destinat rebelului ce isi traieste viata dupa propriile reguli ,energic si curajos.

3. Lalique Encre Noire AL´Extreme

Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna

Este un parfum lemnos aromatic ce isi propune sa reinventeze senzualitatea masculina prin acordul puternic de chiparos si vetiver,o noua intensitate lemnoasa cu o aroma de neuitat.Ingredientele parfumului sunt bergamota,rasina elemi si chiparos in debut, vetiver,iris si tamaie in inima iar in baza rasina benzoica,patchouli si lemn de santal.Parfumul se adreseaza barbatului elegant si sofisticat ce prefera experientele sportive pline de adrenalina.

4. Hugo Boss Bottled Night
Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna

Este un parfum lemnos cu note aromatice excelent pentru barbatii cuceritori ce isi doresc sa poarte un parfum seducator la ocazii speciale. Este destinat acelora ce iubesc provocarile si nu se opresc din drumul lor spre victorie.Parfumul este captivant prin senzualitatea,energia si pasiunea ce au rolul de a evidentia individualitatea barbatului ce alege sa il poarte.Printre notele de top regasim lavanda si mesteacanul ce evolueaza spre o inima florala din violete si apoi spre o baza lemnoasa din mosc.Barbatul Boss este destinat succesului iar pentru acest barbat competitiv si ambitios parfumul este arma secreta folosita in cuceririle amoroase.In acest sens parfumul este realizat dintr-un amestec intens si seducator format din note de varf aromatice si o baza lemnoasa.Notele din deschidere imbina energiile contrastante ale frunzelor dulci-amarui de mesteacan cu prospetimea naturala a lavandei aromatice alaturi de o atingere subtila de frunze de lamai. Miezul parfumului este un amestec inovativ de flori masculine unde cardamonul verde cu gust de nuca se intrepatrunde cu mirosul duce de iasomie si violeta africana.Parfumul se desavarseste prin traditionalul mosc si o infuzie de lemn de santal ce ii confera o energie naturala, forta si magnetism.

5. Halloween Man de la Jesus Del Pozo
Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna

Este o apa de toaleta ce renunta la stereotipurile actuale despre esentele aromatice.Tonurile lemnoase cu aroma orientala incanta simturile oricarui barbat acest parfum modern iesind din tiparele conventionale oferindu-ne o experienta olfactiva inedita.Parfumul debuteaza cu note de martini, busuioc, mandarine si violete ca un acord afrodisiac ce lasa un gust erotic pe piele potentat de notele mijlocii din ghimbir, scortisoara, lavanda si floare de portocal menite sa energizeze amestecul seducator. Baza din piele, mosc, chihlimbar si vanilie aduce parfumului proaspat oriental sarmul masculin perfect pentru aventurierul modern.Flaconul este o nuanta de violet asemanatoare unei sticlute magice ce pastreaza formula misterioasa a unei vraji de dragoste.

6. Boucheron Jaipur Homme

Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna

Este un parfum oriental condimentat lansat in urma cu 20 de ani dar a carui miros unic si intens il pastreaza si astazi extrem de popular. Este un parfum destinat sezonului rece ce inspira incredere barbatului ce alege sa il poarte. Notele de varf sunt cele de citrice aducand inca de la debut prospetime prin arome de lamaie si limeta, putina blandete prin nuanta de bergamota si energie datorita cardamonului ce realizeaza trecerea catre un miez floral romantic din trandafir,garoafa si iasomie asezonate cu scortisoara. Benzoin,patchouli,cedru si boabe de Tonka sunt elementele ce construiesc baza calduroasa a parfumului ce te invaluie in lunile friguroase. Parfumul este destinat barbatului matur, complet,ce stie sa aprecieze frumosul si trece zambitor prin viata imbracat intr-o aura de incredere si putin mister.

7. Guerlain L’homme Ideal

Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna

Este parfumul ce reprezinta barbatul ideal concentrand toate aspiratiile si dorintele sale intr-o esenta masculina, distinsa si luxoasa. Creat de celebrul parfumier Thierry Wasser si lansat pe piata in 2014 acest parfum aromatic lemnos se adreseaza barbatului chipes, inteligent si puternic, trei adjective ilustrate prin trei acorduri ce scot cu siguranta din anonimat barbatul Guerlain. Parfumul este o aroma de migdale compusa in jurul a trei acorduri. Inteligenta reiese din amestecul proaspat si stralucitor al notelor de top din citrice, rozmarin si floare de portocal. Frumusetea este evidentiata prin inima incredibil de senzuala a parfumului cu aroma de “amaretto” realizata din migdale si boabele de tonka. Puterea este conferita de baza din elemente masculine precum pielea si lemnul reinterpretate intr-o nota contemporana alaturi de vetiverul indian si cedrul.

8. Issey Miyake L’Eau Bleue d’Issey

Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna
Este un parfum lemnos aromatic. Cu note captivante din anason si rozmarin alaturi de citrice suculente precum lamaia si mandarina debuteaza acest parfum ce isi propune sa ne trimita pe taramuri orientale in accente de rozmarin si anason.Inima parfumului vibreaza precum o noapte de dragoste cu miresme pasionale din esenta de trandafir si nasturel condimentate cu ghimbir asezata pe o baza calda si rafinata din note subtile lemnoase ca lemnul de santal si moscul.Barbatul caruia ii este destinat acest parfum este misterios si complex, energic si romantic aflat in cautarea povestii de dragoste perfecte.Flaconul de un albastru intens este precum un joc de lumini si umbre ca o bijuterie mistica ce contine esente de iubire.

9. John Varvatos Artisan

Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna

Este un parfum ce intruchipeaza cu maiestrie frumusetea mestesugurilor populare de mult uitate insa intr-o maniera actuala,contemporana. Incepand cu sticla imbracata in tesatura executata manual si pana la atenta selectie a ingredientelor ce alcatuiesc aceasta aroma unica, nimic nu a fost lasat la voia intamplarii in realizarea acestui parfum ce cu siguranta va trece testul timpului si va dainui peste generatii. Un miros electrizant de citrice scufundat in aroma clementinelor siciliene se intrepatrunde cu aroma minolelor suculente inca de la prima pulverizare. Notele de varf evolueaza spre o inima blanda si luminoasa din radacina de ghimbir si floare de portocal din Africa de Nord. O baza catifelata, puternica si moderna in acelasi timp din tonuri de lemn,chihlimbar si mosc desavarsesc acest parfum. Barbatul Artisan este matur, cosmopolit, un om al literelor ce apreciaza istoria, traditiile si arta deopotriva. Un fin observator este aventurierul modern rafinat si inteligent.

10. Kenzo Homme

Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna

Este un parfum aromatic acvatic ce printr-o compozitie racoroasa ne ofera un sentiment de libertate absoluta intr-o dimensiune ingradita doar de razele soarelui. Deschiderea parfumului este din salvie aromata, bergamota si lamaie suculenta,mahon si, nu in ultimul rand, note racoritoare marine. Acest amestec irezistibil este completat de boabe de ienupar, nucsoara si chimen alaturi de miresmele florale din lacramioare,trandafir si garoafa. Mijlocul este improspatat de accentele subtile de pin si indulcit prin aroma de piersica. Prospetimea o simtim in intregul parfum datorita prezentei bradului in baza calda si luminoasa din lemn de santal,mosc,muschi de stejar, vetiver si cedru,aceste ingrediente masculine ce alaturi de chihlimbarul auriu adauga o nota de rafinament desavarsind parfumul. Liber, increzator si curajos este barbatul ce poarta acest parfum. Desi este un parfum destinat zilelor calde de vara el ramane o alegere excelenta pentru barbatii sportivi, si nu numai, ce raman nedespartiti de aromele proaspete pe tot parcursul anului.

11. Davidoff Horizon

Parfumuri cadou pentru barbati in sezonul toamna-iarna

Este un parfum lemnos condimentat inspirat de natura dezlantuita ca o intruchipare a fortelor naturii ce domnesc intre cer si pamant. Este aroma necunoscutului, etern, atemporal si provocator imbogatita de forta instinctuala masculina. Horizon (Orizont) reprezinta libertate, aventura, descoperirea noilor orizonturi. Parfumul debuteaza cu note usoare si energizante de rozmarin si ghimbir ce evoca o realitate tumultoasa a iluminarii prin descoperire in antiteza cu cealalta jumatate a parfumului reprezentand pamantul din esente lemnoase de vetiver si cedru invaluite in boabe de cacao delicioase. Barbatul ce alege acest parfum este puternic inainte de toate, instinctual si ca o adevarata forta a naturii trece peste obstacolele ce se ivesc in viata sa.