Parfum Black Afgano Nasomatto
in , ,

Black Afgano Nasomatto Parfum: Descriere și Recenzii

Black Afgano Nasomatto Parfum este un parfum unic și misterios, care a atras atenția multor iubitori de parfumuri. Acest parfum a fost creat de celebrul parfumier Alessandro Gualtieri și a fost lansat în anul 2009. Black Afgano Nasomatto este un parfum unisex, care se adresează persoanelor care doresc să se diferențieze prin alegerea unui parfum special și inedit.

Istoria Black Afgano Nasomatto Parfum

Black Afgano Nasomatto este un parfum unisex lansat în anul 2009 de către brandul italian Nasomatto. Acest parfum este creat de parfumierul Alessandro Gualtieri, care a dorit să creeze un parfum puternic și misterios, inspirat de cultura și tradițiile din Orientul Mijlociu.

Numele parfumului, “Black Afgano”, este inspirat de culoarea opulentă a unei varietăți de hasis originară din Afganistan, care este cunoscută pentru aroma sa intensă și puternică. Parfumul Black Afgano a fost creat pentru a transpune această aromă puternică într-un parfum luxos și sofisticat.

Parfumul este compus dintr-un amestec complex de ingrediente, inclusiv tămâie, cedru, patchouli, muscă, ambroxan și mosc. Aceste ingrediente sunt armonizate într-un mod unic, creând un parfum intens, cu o aromă puternică și persistentă.

Black Afgano este un parfum ideal pentru cei care caută o aromă puternică și sofisticată, care să îi facă să se simtă încrezători și puternici. Acest parfum este potrivit pentru a fi purtat în serile speciale sau la evenimentele importante, precum și în timpul zilei, pentru a-ți adăuga o notă de mister și sofisticare.

Notele de Parfum

Black Afgano Nasomatto Parfum este un parfum unic, cu o combinație de note care îl fac să iasă în evidență față de alte parfumuri. Notele de parfum sunt ingredientele care compun mirosul parfumului și sunt împărțite în trei categorii: note de vârf, note de mijloc și note de bază.

Notele de vârf ale Black Afgano includ tămâie, cânepă și iarbă de mare. Aceste note sunt cele care sunt percepute imediat după aplicarea parfumului și sunt cele care creează prima impresie. Notele de mijloc includ mosc, lemn de santal și patchouli. Aceste note sunt cele care apar după ce notele de vârf se estompează și sunt cele care formează mirosul principal al parfumului. Notele de bază includ ambra, lemn de cedru și tutun. Aceste note sunt cele care persistă cel mai mult după ce parfumul se evaporă și sunt cele care creează amintirea olfactivă a parfumului.

Black Afgano este un parfum puternic, cu o aromă intensă și persistentă. Este ideal pentru cei care caută un parfum cu personalitate și care să iasă în evidență. Cu toate acestea, din cauza intensității sale, este recomandat să fie folosit cu moderație și să fie aplicat în zonele potrivite, cum ar fi încheieturile și gâtul.

În general, notele de parfum ale Black Afgano Nasomatto Parfum sunt o combinație unică și interesantă de ingrediente care creează un miros puternic și persistent. Este un parfum care nu este pentru toată lumea, dar pentru cei care îl apreciază, este unul dintre cele mai bune parfumuri disponibile pe piață.

Parfum Black Afgano Nasomatto

Ambalajul și Designul Black Afgano Nasomatto Parfum

Parfumul Black Afgano de la Nasomatto se prezintă într-un flacon de sticlă neagră, opacă și mată, care are o formă dreptunghiulară simplă, cu margini rotunjite și un capac negru. Designul minimalist și elegant al ambalajului este menit să sublinieze caracterul misterios și sofisticat al parfumului.

Pe partea frontală a flaconului, se află numele parfumului și numele brandului, scrise cu caractere albe, subțiri și elegante. Pe partea din spate, se găsesc informații despre concentrația parfumului, cantitatea și țara de origine.

Ambalajul este însoțit de o cutie de carton neagră, cu același design minimalist, care protejează flaconul și îi conferă un aspect sofisticat și luxos. Pe cutie, se află numele parfumului și numele brandului, scrise cu caractere albe, subțiri și elegante.

În general, ambalajul și designul parfumului Black Afgano de la Nasomatto sunt elegante și sofisticate, reflectând caracterul misterios și atrăgător al acestui parfum.

Longevitate și Proiecție

Black Afgano Nasomatto Parfum este un parfum puternic și persistent, cu o longevitate excepțională și o proiecție puternică. Acest parfum este ideal pentru cei care caută un parfum puternic și persistent care să reziste întreaga zi.

Longevitatea parfumului Black Afgano Nasomatto este una dintre cele mai bune din lumea parfumurilor. Acesta poate dura până la 12 ore sau mai mult, în funcție de tipul de piele și de condițiile climatice. Este important de menționat că acest parfum nu necesită o reaplicare constantă, astfel că un flacon poate dura foarte mult timp.

Proiecția parfumului Black Afgano Nasomatto este, de asemenea, puternică și persistentă. Acesta poate fi simțit de la distanțe mari, astfel că nu este necesară o aplicare excesivă pentru a obține efectul dorit. Este important să se aplice o cantitate moderată de parfum, în special în cazul în care se dorește o proiecție mai subtilă.

În general, Black Afgano Nasomatto Parfum este un parfum puternic și persistent, cu o longevitate excepțională și o proiecție puternică. Acesta este ideal pentru cei care caută un parfum puternic și persistent, care să dureze întreaga zi.

Când și Cum să-l Purtați

Black Afgano de la Nasomatto este un parfum puternic și intens, cu note de cannabis, oud și mosc. Este un parfum unisex, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei, și poate fi purtat în orice moment al zilei sau al nopții.

Pentru a obține cel mai bun efect, se recomandă aplicarea parfumului pe pielea curată și uscată, preferabil după un duș sau o baie. Înainte de aplicare, este important să agitați flaconul pentru a amesteca bine ingredientele și pentru a elibera aroma.

Deoarece Black Afgano este un parfum puternic, se recomandă aplicarea cu grijă, în cantități mici. O singură pulverizare sau două sunt suficiente pentru a obține un efect puternic și persistent. Aplicarea excesivă poate duce la o senzație de sufocare sau la o suprasaturare a mirosului.

Black Afgano poate fi purtat în orice sezon, dar este mai potrivit pentru sezonul rece sau pentru ocazii speciale, cum ar fi petreceri sau evenimente formale. Este un parfum sofisticat și elegant, care poate fi combinat cu haine negre sau cu culori puternice, pentru a accentua efectul puternic al mirosului.

În concluzie, Black Afgano de la Nasomatto este un parfum puternic și intens, care poate fi purtat cu încredere de către oricine dorește să iasă în evidență. Cu câteva mici sfaturi și trucuri, acest parfum poate fi purtat în mod corespunzător, pentru a obține cel mai bun efect.

Comparativ cu Alte Parfumuri

Black Afgano Nasomatto Parfum este un parfum unic, cu un miros puternic și persistent. În comparație cu alte parfumuri, Black Afgano se remarcă prin notele sale de tămâie, lemn de agar și mosc, care îi oferă un caracter misterios și sofisticat.

În continuare, sunt prezentate câteva comparații între Black Afgano și alte parfumuri populare:

  • Black Afgano vs. Tom Ford Tobacco Vanille – Ambele parfumuri au note de tutun și vanilie, însă Black Afgano este mai intens și mai persistent decât Tobacco Vanille. De asemenea, Black Afgano are o notă distinctivă de tămâie, care îi oferă un caracter mai exotic.

Parfum Tobacco Vanille Tom Ford

  • Black Afgano vs. Creed Aventus – Aventus este un parfum popular printre bărbați, datorită notelor sale de ananas și lemn de santal. În comparație, Black Afgano are un miros mai puternic și mai persistent, cu note de mosc și lemn de agar, care îi oferă un caracter mai misterios.

Parfum Creed Aventus

  • Black Afgano vs. Yves Saint Laurent Black Opium – Black Opium este un parfum popular printre femei, datorită notelor sale de cafea și vanilie. În comparație, Black Afgano are un miros mai puternic și mai persistent, cu note de tămâie și lemn de agar, care îi oferă un caracter mai sofisticat și misterios.

Parfum Yves Saint Laurent Black Opium

În concluzie, Black Afgano Nasomatto Parfum este un parfum unic, cu un miros puternic și persistent, care se remarcă prin notele sale de tămâie, lemn de agar și mosc. În comparație cu alte parfumuri populare, Black Afgano are un caracter mai exotic, misterios și sofisticat.

Preț și Disponibilitate Black Afgano Nasomatto Parfum

Black Afgano Nasomatto Parfum este un parfum de lux, ceea ce înseamnă că prețul său este mai ridicat decât al altor parfumuri obișnuite. Acest parfum este disponibil în mai multe dimensiuni, fiecare cu prețul său specific. În general, prețul acestui parfum variază în funcție de dimensiunea sticluței.

Iată cât costă Black Afgano Nasomatto Parfum în diferite dimensiuni:

Dimensiune Preț
30 ml 750 RON
50 ml 1000 RON
100 ml 1500 RON

Este important de menționat că prețul poate varia în funcție de furnizorul de parfumuri și de locația geografică. De asemenea, Black Afgano Nasomatto Parfum poate fi disponibil în magazine specializate în parfumuri de lux sau online.

Este important să verificați autenticitatea produsului înainte de a face o achiziție. Există mulți furnizori de parfumuri care vând produse contrafăcute, iar acestea pot fi periculoase pentru sănătate.

În concluzie, Black Afgano Nasomatto Parfum este un parfum de lux disponibil în mai multe dimensiuni, cu prețuri diferite în funcție de dimensiunea sticluței și de furnizorul de parfumuri. Este important să verificați autenticitatea produsului înainte de a face o achiziție.

Întrebări frecvente despre Black Afgano Nasomatto Parfum

Ce parfumuri similare cu Black Afgano de la Nasomatto recomandați?

Dacă vă place Black Afgano de la Nasomatto, puteți încerca și parfumurile Pardon de la Nasomatto, dar și parfumurile Tobacco Vanille de la Tom Ford sau Parfum de Marly Herod.

Care sunt notele de baza ale parfumului Nasomatto Black Afgano?

Notele de baza ale parfumului Nasomatto Black Afgano includ: cedru, mosc, ambra, patchouli, și tămâie.

Este Black Afgano disponibil ca parfum de proba?

Da, puteți găsi Black Afgano de la Nasomatto ca parfum de probă în magazinele Douglas.

Unde pot găsi Black Afgano de la Nasomatto în magazinele Douglas?

Black Afgano de la Nasomatto este disponibil în magazinele Douglas din toată țara, dar și online pe site-ul lor oficial.

Cum pot comanda Black Afgano de la Nasomatto online?

Puteți comanda Black Afgano de la Nasomatto online de pe site-ul oficial al mărcii sau de pe site-uri specializate în parfumuri de lux.

Care sunt părerea altor persoane despre Nasomatto Black Afgano pe Fragrantica?

Majoritatea persoanelor care au încercat Nasomatto Black Afgano au lăudat parfumul pentru mirosul său unic și persistent, dar și pentru calitatea sa premium. Cu toate acestea, unii utilizatori au considerat că este prea puternic și nu se potrivește tuturor gusturilor.


Citește și:

Lasă un răspuns

Avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings