Cele mai bune parfumuri franțuzești pentru bărbați: Top 10
in

Cele mai bune parfumuri franțuzești pentru bărbați: Top 10

Oh, Franța! “Capitala mondială a parfumurilor”, acest slogan a fost folosit pentru a comercializa în întreaga lume cele mai bune parfumuri franceze pentru bărbați, parfumuri care sunt simboluri ale clasei și eleganței, care se amestecă cu capodoperele lumii modei.

După cum probabil ați ghicit, cumpărarea unuia dintre cele mai bune parfumuri franceze pentru bărbați va evoca cu siguranță plăcere, sentimente și dragoste, precum și ne va oferi o bună calitate, distincție și senzualitate în aroma sa. În conformitate cu trăsăturile descrise mai sus, sticlele lor sunt frumoase, originale, clasice și moderne, sau, mai bine zis, demne de a face parte din colecția dumneavoastră.

Pentru toate aceste motive și nu numai, gândindu-ne la ce este mai bine pentru tine, îți prezentăm cele mai bune 10 parfumuri franțuzești pentru bărbați, pentru ca tu să te remarci acum cu mirosul lor inconfundabil și să-ți arăți virilitatea.

Mărci de parfumuri franțuzești pentru bărbați

1. Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette

Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette

Acest parfum a fost creat pentru a evoca opulența, rafinamentul, eleganța și senzualitatea, fiind unul dintre cele mai bine vândute parfumuri din lume și ajungând chiar pe primul loc în acest clasament. Notele sale principale sunt calde și condimentate, incluzând note de citrice și chihlimbar, cu atingeri de trandafir și piele, permițându-ne să percepem prospețimea și aroma de neegalat care rezidă într-o sticlă în formă de lingou de aur, arătându-ne destul de eficient esența luxoasă.

Acest parfum lemnos picant a fost lansat în anul 2008. Printre notele sale de vârf se poate descoperi insolența grapefruitului, a mentă și a portocalei sângerii. Urmează apoi o inimă flamboaiantă de trandafir, note picante și scorțișoară; în cele din urmă, se îmbină simultan cu o bază tare și caldă de piele și note lemnoase, care se alătură în cele din urmă unor note exotice de chihlimbar și patchouli hindus.

Traseul său este greu, dar nu copleșitor, fiind atât de versatil încât îl puteți purta pe tot parcursul anului, mai ales în timpul nopților reci de iarnă și în sezonul de toamnă, unde parfumul său primește un anumit impuls care îl ajută să se mențină timp de mai multe ore datorită longevității sale de lungă durată pe piele. Acest parfum este conceput pentru bărbații dinamici, selecți și actuali, cei care posedă un fel de atracție magnetică care îi face complet irezistibili.

2. Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette

Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette

Intoxicant și sexy, cu aceste cuvinte ne referim la acest magnific parfum oriental Fouguere care a fost lansat pe piață în anul 1995. Flaconul său are forma unui trunchi de bărbat îmbrăcat ca un marinar și conține o aromă energică, răcoritoare și jovială excelentă.

Notele sale de vârf sunt de lemn meridional, lavandă, mentă, bergamotă și cardamom, care se amestecă într-o inimă de chimen, floare de portocal și scorțișoară exotică. Apoi avansează într-o bază rafinată de lemn de santal, fasole tonka, chihlimbar și vanilie dulce, unite de calitatea lemnului de cedru.

Traseul său este moderat, fiind perfect pentru a fi folosit în timpul zilelor și nopților de toamnă și iarnă, dar acest lucru nu înseamnă că nu poate fi folosit în timpul primăverii sau chiar în timpul verii. Acest parfum este unul dintre cele mai bune parfumuri franțuzești pentru bărbați și este foarte rezistent pe piele, îl poți simți parfumat, senzual și provocator.

3. Chanel, Apă de toaletă

Chanel, Apă de toaletă

Elegant, casual și senzual, așa este acest parfum oriental lemnos, lansat în 1999. În flaconul său clasic, cristalin, decorat cu un capac auriu, rezidă o aromă translucidă rafinată, cu note principale de citrice, aromatice, lemnoase, proaspete și balsamice, oferind o esență rafinată casual, îndrăzneață și energică.

Notele sale de vârf răcoritoare includ ghimbir delicios, lavandă, mandarină, piersică, bergamotă și lămâie. Imediat, acestor esențe li se alătură un nucleu floral de gardenie, iasomie, patchouli, frezie, vetiver, cedru, piper roz, lemn de trandafir brazilian și anason dulce. În cele din urmă, apar notele de bază de piele și mosc, care sunt apoi pătrunse de căldura mușchiului de stejar, a lemnului de santal, a benzoinei, a chihlimbarului și a boabelor de tonka, împreună cu vanilie dulce și nucă de cocos.

Atât urma sa, cât și longevitatea pe piele sunt moderate, ceea ce îl face cel mai bun aliat al tău în zilele și nopțile sezonului de iarnă și toamnă. Cu toate acestea, poate fi folosit și în climatele calde, cum ar fi vara și primăvara, permițându-vă să ieșiți în evidență atâta timp cât folosiți acest parfum cu moderație.

4. Dior Eau Sauvage Eau de Toilette

Dior Eau Sauvage Eau de Toilette

Acest nou parfum citric aromat, sălbatic, așa cum sugerează și numele său, a fost lansat în cursul anului 2017. Notele sale principale rafinate sunt aromatice, citrice, balsamice, lemnoase, proaspete și picante, oferindu-ne o aromă rafinată, perfectă pentru acei bărbați care iubesc dinamismul și libertatea.

Simplu în crearea sa, se poate aprecia faptul că au fost folosite puține elemente în crearea acestui parfum. Astfel, putem identifica cidru, bergamotă și lavandă printre notele sale de vârf. Apoi progresează prin componentele sale pentru a ajunge la un miez proaspăt de vetiver haitian, terminând cu o bază caldă de elemi.

Traseul său este moderat, perfect pentru orice anotimp al anului, zi sau noapte; cu toate acestea, se remarcă mai mult în timpul sezonului de vară și primăvară, unde esența sa primește un impuls și vă va oferi toată strălucirea sa cu longevitatea sa moderată pe piele.

5. Guerlain Habit Rouge Eau de Toilette

Guerlain Habit Rouge Eau de Toilette

Inspirat de ținuta cavalerilor francezi galanți și cu un caracter vintage, acest parfum a luat naștere în 1965. Aroma sa rafinată a continuat să fie savurată și astăzi și este, de asemenea, considerată una dintre cele mai căutate, fiind una dintre cele mai bine vândute în lumea parfumurilor. Acest parfum oriental lemnos are în esența sa note principale delicioase de citrice, lemnoase, balsamice și vanilie. Toate acestea se găsesc într-o sticlă elegantă și clasică, transparentă, care pune în evidență lichidul galben subtil.

Notele sale de vârf proaspete de portocală, bergamotă, lămâie, lămâie verde și mandarină sunt însoțite de ingrediente exotice precum busuiocul și lemnul de trandafir brazilian. Aceste ingrediente apar și apoi se amestecă cu o inimă florală de garoafă, iasomie, trandafir, scorțișoara mereu aromată și note rafinate de lemn de santal, patchouli și cedru. Apoi progresează prin notele sale pentru a se încheia cu o bază puternică de labdanum, piele, chihlimbar, benzoin, mușchi de stejar și dulceața vaniliei.

Traseul său poate varia de la moderat la greu, ceea ce îl face o alternativă perfectă pentru a fi folosit atât ziua, cât și noaptea, deoarece va putea să vă ofere esența sa extraordinară timp de mai multe ore datorită durabilității sale pe piele. În acest fel, acest parfum se adresează bărbaților îndrăzneți, virili și senzuali.

6. Yves Saint Laurent Opium Pour Homme

Yves Saint Laurent Opium Pour Homme

Acest parfum oriental picant de epocă a fost lansat în 1995. Notele sale principale pudrate, proaspete, de vanilie, balsamice și condimentate ne oferă un parfum narcotizant, foarte masculin și elegant, și poate fi găsit într-o sticlă transparentă galantă care ne arată lichidul său galben subtil.

Notele sale de vârf sunt atât citrice, cât și condimentate, cu coacăze negre și anason stelat. Apoi, continuă cu un miez picaresc de ghimbir thailandez și piper, încheind cu o bază rafinată de balsam Tolu și cedru cald Atlas, însoțită de vanilie exotică Bourbon pentru a încheia acest cerc olfactiv cu o esență care emană rafinament.

Cu un traseu greu, este perfect pentru zilele și nopțile de iarnă și toamnă. Longevitatea sa pe piele este foarte durabilă, astfel încât vă oferă o aromă recunoscătoare timp de mai multe ore. Acest parfum bărbătesc francez este ideal pentru acei bărbați care sunt hotărâți și virili, veseli și fără griji în același timp.

7. Chanel Bleu de Chanel

Chanel Bleu de Chanel

Intensitatea nopții a fost îmbuteliată în mod surprinzător în acest parfum aromat lemnos glorios și senzual, care a fost lansat în anul 2010. Aroma sa elegantă este compusă din note principale de citrice, proaspete, balsamice, lemnoase și verzi, care se regăsesc într-o sticlă întunecată, aristocratică.

Compoziția sa este monolitică, conținând elemente exotice precum labdanum, nucșoară și ghimbir, combinate cu prospețimea mentă, grapefruit, lămâie și vetiver. În plus, pot fi percepute elemente precum iasomia delicioasă, lemnul de santal și patchouli, alături de note calde de cedru, piper roz și tămâie, oferind un elixir plăcut și amețitor.

Cu un traseu moderat, ați putea purta acest parfum pe tot parcursul anului. În acest fel, veți fi parfumat cu această apă de colonie rafinată și plăcută timp de mai multe ore, deoarece longevitatea sa pe piele variază de la moderată la lungă durată. Este alternativa perfectă pentru bărbații îndrăzneți, senzuali și moderni.

8. Guerlain Eau de Toilette

Guerlain Eau de Toilette

Exotic, senzual și dinamic, așa este acest parfum lemnos aromat, lansat în 2008. Notele sale principale proaspete de citrice, verzi, aromatice și lemnoase ne oferă o aromă rafinată și răcoritoare, care se află într-un flacon cristalin care ne permite să vedem lichidul său verde, evocând toată prospețimea unei păduri sălbatice.

Cu o compoziție monolitică, în acest parfum puteți aprecia elemente precum geranium, lime, mentă, bergamotă, vetiver, cedru și o notă de mojito și rom, elemente care îi conferă senzualitate și căldură.

Are un traseu discret, la fel ca și longevitatea sa pe piele, ceea ce îl face opțiunea ideală pentru zilele de primăvară și vară, dar și în timpul nopților reci în care iese la iveală elanul bărbătesc.

9. Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette

Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette

Victoria și vitalitatea au fost îmbuteliate în acest parfum acvatic lemnos. Notele sale principale proaspete sunt citrice, marine, aromatice, condimentate și lemnoase, oferindu-ne o aromă energică și senzuală, care se găsește într-o sticlă în formă de trofeu, special concepută pentru a-i atrage pe acei bărbați activi și competitivi.

Notele sale de vârf includ note marine răcoritoare, însoțite de caracterul său curat și astringent dat de citricele precum grapefruit și mandarine; apoi, apare un miez exotic cu iasomie și frunze de dafin. În cele din urmă, continuă cu o bază caldă de lemn de guaiac, mușchi de stejar, patchouli și ambră cenușie, oferindu-ne o aromă sălbatică, victorioasă și decisivă.

Traseul său, precum și longevitatea sa pe piele, este moderată, ideală pentru acele zile de primăvară și vară în care vă va acoperi cu aroma sa timp de mai multe ore. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu poate funcționa în timpul nopții, în anumite ocazii speciale și în climatele reci, cum ar fi cele de iarnă și toamnă, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi chiar și în acele perioade, știind foarte bine că vă va ține acoperit.

10. Lancome Hypnose Homme Eau de Toilette

Lancome Hypnose Homme Eau de Toilette

Plin de enigmă și senzualitate, acest parfum oriental a fost conceput în anul 2007. Notele sale principale aromatice, calde, proaspete, ambigue, florale și citrice oferă o aromă exotică, îmbătătoare și asertivă. Este adăpostit într-o sticlă originală, hexagonală, răsucită, elegantă și transparentă, împodobită cu un capac negru care îi lasă să se vadă lichidul galben, sugerând încă de la început caracterul său energic și vibrant.

Notele sale de vârf sunt proaspete și sunt compuse din cardamom, mentă, bergamotă și mandarină. Apoi, o inimă parfumată cu lavandă, care se termină cu o bază puternică de patchouli, chihlimbar și mosc, închizând astfel cercul olfactiv foarte grațios.

Cu un traseu moderat și o longevitate de durată pe piele, vă veți simți protejat timp de mai multe ore în timpul nopților și zilelor răcoroase de iarnă și toamnă, momentul perfect în care veți simți cum vă acoperă căldura și vitalitatea sa.

Nume precum Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Coco Chanel, Jean Paul Gaultier și Gucci, pentru a numi doar câteva, au reușit să își poziționeze parfumurile pentru bărbați printre cele mai bine vândute nu doar în Franța, ci și în restul lumii.

Cea mai mare parte a producției acestor parfumuri are loc în orașul Grasse, situat în sudul Franței, fiind o sursă importantă de locuri de muncă în această regiune. Acolo, datorită locației sale și climatului temperat, se află una dintre cele mai mari producții de materii prime, cum ar fi florile delicate și exotice, dintre care unele sunt trandafirul, iasomia și crinul.

Astăzi, cele mai bune parfumuri franceze pentru bărbați și cele mai recente creații ale celor mai renumite companii din lume coexistă pe piață, menținând parfumurile franceze în fruntea acestei industrii la nivel global și permițându-le să genereze vânzări de milioane de euro.

Așa cum am analizat în aceste rânduri, parfumurile galeze sunt cele mai bune atunci când cauți un parfum, motiv pentru care ți-am prezentat Cele mai bune 10 parfumuri franțuzești pentru bărbați. Meritați ce e mai bun.