10 Parfumuri Pentru Dame Care Nu Trebuie Ratate
in

10 Parfumuri Pentru Dame Care Nu Trebuie Ratate

Zilele fierbinți de vară cer parfumuri proaspete de vară și, deși nu este tocmai obligatoriu să îți schimbi parfumul odată cu sezonul, aceste cele mai bune parfumuri pentru dame de vară îți vor oferi 10 motive pentru a face exact acest lucru. Înlocuim straturile confortabile cu straturi ușoare și aerisite și căutăm parfumuri mai clare, mai proaspete, mai răcoritoare pentru a înlocui notele lemnoase și mai profunde care ne-au încălzit toată iarna.

Aceste parfumuri noi și înălțătoare reproduc sezonul cald cu flori clasice, proaspete și note de citrice, care vă înveselesc instantaneu starea de spirit. Există parfumuri oceanice proaspete, aerisite, care te duc cu gândul direct la plajă, dar și o viziune mai vizuală a parfumului care reinventează complet modul în care purtăm parfumurile.

Amestecurile bine echilibrate de dulce, proaspăt și floral sunt suficient de strălucitoare pentru a ieși în evidență și suficient de subtile pentru a fi pulverizate în căldura verii, ceea ce face ca sticlele să fie demne de luat în seamă. Aceste cele mai bune parfumuri de vară pentru femei, revigorante și pline de energie, încapsulează cele mai bune mirosuri ale verii, transportându-vă simțurile într-o fericire asemănătoare vacanței, chiar dacă nu puteți părăsi biroul.

Clasament al celor mai bune 10 parfumuri de vară pentru femei

1. Gucci Bloom, Parfum Eau de Parfum

Gucci Bloom, Parfum Eau de Parfum

Bloom este unul dintre primele două parfumuri Gucci conceptualizate de directorul de creație al Gucci, Alessandro Michele. Ca și în cazul Gucci Guilty Absolute Pour Homme, Michele a lucrat cu parfumierul Alberto Morillas. În fiecare dintre aceste parfumuri, Morillas a folosit un nou ingredient “natural”; Guilty Absolute Pour Homme conține un extract de chiparos Nootka Cypress, iar Bloom are în compoziție Rangoon creeper (“recoltat” prin tehnologia headspace în India – așa susține Gucci).

Bloom începe cu un acord penetrant și ușor fructat de iasomie/tuberculoză. Florile încep sub formă de “muguri” (oarecum ascuțite și “necoapte”) înainte de a înflori pentru a elibera un parfum bogat și dulce.

Bloom nu este un parfum complex; este un amestec de flori: predomină iasomia și tuberoza, cu o notă luminoasă care îmi amintește de violete confiate.

2. Lancôme la Vie Est Belle Eau de Toilette

Lancôme la Vie Est Belle Eau de Toilette

Cunoscut sub numele de “zâmbetul de cristal”, La Vie Est Belle este o odă a fericirii. Faimoasa apă de parfum La Vie Est Belle este reinterpretată cu o semnătură florală proaspătă, ca o petală, generoasă și luminoasă, cu o inimă de bujor și trandafiri.

La Vie Est Belle en Rose te invită să privești lucrurile altfel, să privești viața prin puterea emoțiilor pozitive. Ca un filtru optimist asupra vieții, o invitație de a vedea mereu partea mai luminoasă a vieții, partea ei roz, și de a cultiva fericirea în toate formele ei.

Doi parfumieri francezi de top au creat în exclusivitate pentru Lancôme un filtru de optimism proaspăt, petalic, generos și luminos, compus dintr-o inimă de bujor și trandafiri.

La Vie est Belle En Rose oferă o nouă viziune asupra fericirii, invitându-vă să priviți viața printr-un filtru de optimism.

3. Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi

Un frumos apus de soare pe coasta amalfitană fico di amalfi este o apă de toaletă unisex din colecția blu mediterraneo a brandului italian acqua di parma. În această colecție se reflectă prospețimea și naturalețea valurilor Mediteranei italiene, culorile sale, energia sa, razele calde de soare, momente mici, cu totul senzoriale, care provoacă bunăstare, vitalitate și energie în corpul nostru.

4. Tiffany & Co Eau De Toilette

Tiffany & Co Eau De Toilette

O interpretare luminoasă și spumoasă a parfumului distinctiv, Sheer Eau de Toilette este un parfum floral vibrant, cu note de ylang ylang, coacăze negre și irisul nobil.

Acest parfum este absolut minunat, durează pe piele practic toată ziua, dar în niciun moment nu este copleșitor sau super puternic. Se ridică într-adevăr la înălțimea numelui său! Este moale, ușor dulce, cu niște tonuri florale frumoase, rotunde, moscate, care persistă. Cred că este ceva ce o femeie de orice vârstă ar vrea să poarte și este o selecție excelentă pentru o zi de primăvară sau de vară, deoarece este luminos, floral și nu miroase a condimente sau a cald.

  • Note de vârf: coacăze negre
  • Note de mijloc: Ylang Ylang
  • Note de bază: Iris

5. Chloé Nomade Eau de Parfum

Chloé Nomade Eau de Parfum

Nomad este un parfum urban, relaxat, dar special pentru serile târzii de vară: … stau pe o pătură de picnic pe malul unui râu acoperit de verdeață. În punga de hârtie de lângă mine zac mirabeli dulci de la piață, care își fac rondul și îmi unesc atât de delicios toate degetele în timp ce le mănânc. Căldura sufocantă a zilei abia dacă se întâlnește cu aerul aspru și rece al serii, în timp ce soarele scăzut se reflectă pe apă. Din ce în ce mai mulți prieteni ni se alătură, iar atmosfera este vie, plină de anticipare. Împreună planificăm seara și apoi pornim la drum, … pedalând în amurg, râzând.

6. Kenzo Parfum

Kenzo Parfum

Este tandru și senzual, reprezentând o floare nomadă în oraș, care prinde rădăcini în asfalt, Un amestec de citrice cu nuanțe florale moi Floarea este delicată și proaspătă ca mugurii de primăvară, Un buchet de note de vârf, inclusiv trandafir, violetă, scoarță de cassia și chihlimbar, peste o inimă moscată de migdale și vanilie și o bază bogată de acorduri urbane energice.

  • Notă de vârf: Păducel Cassis
  • Notă de mijloc: trandafir iasomie violetă
  • Note de bază: Opoponax Vanilie Vanilie Mușcată albă

7. Dior Miss Dior Blooming Bouquet Apa de toaletă Dior Miss Dior Blooming Bouquet

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Apa de toaletă

Experimentați mângâierea unui trandafir proaspăt îmbrăcat în flori de bujor. Această apă de toaletă plină de viață este unul dintre cele mai bune parfumuri de vară pentru femei și dezvăluie o inimă tandră de bujor și trandafir de Damasc. Finalul persistent al parfumului este mărginit de mosc alb. O semnătură florală de primăvară, perfectă pentru o domnișoară Dior cochetă și irezistibil de fermecătoare.

8. Giorgio Armani Si Fiori Acqua di Profumo pentru femei

Giorgio Armani Si Fiori Acqua di Profumo pentru femei

Cu note de mandarină, nectar de coacăze negre și vanilie, Sì vă permite să experimentați un parfum în evoluție pe care Armani îl descrie ca fiind “o combinație irezistibilă de grație, forță și spirit independent”.

Acesta descrie o evoluție comparabilă cu cea a unei fete care crește și se dezvoltă. La început, simțiți mirosuri fructate de nectarină și mandarină, ceva ce ar putea purta o fată inocentă. Dar atunci când parfumul înflorește, transmite o aromă de fructe mai profundă, interzisă, cu urme de vanilie caldă, evoluând spre o femeie matură, care a crescut în propria identitate. Și este suficient de versatil pentru a fi purtat atât ziua, cât și noaptea.

Structurată și totuși simplistă, forma dreptunghiulară a flaconului cu margini rotunjite este plăcută ochiului și ușor de apucat la pulverizare. Designul transparent nu lasă loc de distragere a atenției, în timp ce șapca elegantă de formă ovală, de culoare neagră ca noaptea, se joacă cu evoluția femeii neconvenționale, dar autentice, care o poartă, capturându-ți întreaga atenție.

9. Yves Saint Laurent Mon Paris Floral Eau de Parfum Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Mon Paris Floral

Cel mai recent membru al familiei Mon Paris. Sublimă, periculoasă, un buchet floral în ton cu multiplele culori ale iubirii, este la fel de excesivă, doar că puțin mai sălbatică. Intră pe teritoriul interzis din L’Amour Fou. Îmbarcați-vă într-o aventură florală intensă și pregătiți-vă pentru ca dragostea senzuală să se instaleze.

YSL Beauty a reunit două mari talente în Dora Baghriche și Olivier Cresp pentru a aduce semnăturile lor de neșters de modernitate și senzualitate eterică pentru a da formă noului parfum elegant și pudrat.

Parfumul:

Un suc floral strălucitor bazat pe floarea iconică datura, luminat de un buchet floral de flori albe și piersici suculente. Parfumul se deschide cu o claritate fructată compusă din esență de bergamotă, pere crocante, zmeură picantă și dulceață de piersică. În inimă, seducătoarea floare de datura face loc exoticei iasomii sambac, îmbunătățită de floarea de portocal și de esența de magnolie, cu un acord delicat de bujor. La baza tuturor, esența de patchouli și bazele de cașmir oferă confort ca o îmbrățișare de iubit.

Absolut captivant, la fel de convingător ca cea mai nebună poveste de dragoste, este unul dintre cele mai puternice, durabile și absolut senzuale parfumuri florale de vară pentru femei. Și totuși, la fel ca și cea mai aventuroasă relație amoroasă, este suficient de aerisită, ușoară și transparentă pentru a te lăsa să te plimbi într-un alt timp, într-un alt loc.

10. Armani in Love With You Eau De Parfum

Armani in Love With You Eau De Parfum

Descoperiți parfum fructat Emporio Armani, In Love With You. Acest parfum irezistibil de cireșe orientale are note de cireșe negre, iasomie și vanilie. Un parfum îndrăzneț care reflectă personalitatea tinerei femei de astăzi în căutarea unui parfum senzual care să îi lumineze povestea de dragoste profundă.

Conlcuzie

Alegerea parfumului de vară perfect poate fi o sarcină dificilă, dar cu această listă de 10 cele mai bune parfumuri de vară pentru femei, sarcina ta devine mai ușoară. Fie că preferi note florale, citrice sau oceanice, aceste parfumuri sunt perfecte pentru sezonul cald. Nu numai că au arome proaspete și revigorante, dar aceste parfumuri sunt suficient de subtile pentru a fi purtate în zilele toride de vară. Chiar dacă nu poți pleca în vacanță, cu aceste parfumuri vei fi transportată într-o stare de fericire asemănătoare vacanței. Încearcă-le pe toate și alege-ți parfumul de vară perfect!