Prada Candy L'Eau
in

Prada Candy L’Eau

In momentul in care veti dori sa achizitionati apa de toaleta Prada Candy L’Eau trebuie sa va asteptati la un parfum impresionant din toate punctele de vedere. Acest parfum este unul oriental vanilat, seducator si ispititor ce va poate surprindePrada Candy L'Eau in mod placut inca de la primele utilizari. Totodata, apa de toaleta Prada Candy L’Eau a fost lansata in anul 2013 de catre parfumierul Daniela Andrier. Parfumul are o compozitie dulce si catifelata, ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea de a va bucura mereu de o compozitie fresh si usor florala. De asemenea aceste arome sunt accentuate de notele orientale si vanilie, iar la varful parfumului putem aminti de o combinatie de note florale si citrice. Inima parfumului este una de mazare dulce si o baza gurmanda ce este compusa din benzoin, caramel si mosc alb. In aceste conditii, despre notele acestui parfum, putem adauga ca sunt cele de mosc alb, citrice, caramel, rasina benzoica si sangele voinicului.

Orice doamna sau domnisoara ce va opta pentru o apa de toaleta Prada Candy L’Eau va avea ocazia de a se bucura de un parfum unic in adevaratul sens al cuvantului ce poate oferi un miros impresionant pe toata durata unei zile. Puteti utiliza acest parfum in cadrul activitatilor zilice, dar si in cazul in care urmeaza sa participati la anumite evenimente importante. In toate aceste situatii, veti avea ocazia de a va bucura de o aroma impresionanta din toate punctele de vedere. Persoanele din cadrul publicului feminin ce au utilizat deja acest parfum sunt pe deplin multumite de tot ceea ce ofera. Cu siguranta acest lucru se va intampla si in cazul dumneavoastra, iar pentru a vedea asta, nu trebuie decat sa incercati o apa de toaleta Prada Candy L’Eau.Optand pentru o apa de toaleta Prada Candy L’Eau veti avea mereu ocazia de a va bucura de o aroma olfactiva impresionanta. Acest parfum ofera mereu un miros radiant din toate punctele de vedere, ceea ce inseamna ca exploreaza materiale bogate, printre care putem aminti caramelul, vanilia, rasinele dulci sau bomboanele. In aceste conditii, putem aminti de faptul ca acest parfum, ofera un miros spumant si zemos. Dupa ce veti simti un preludiu sclipitor, veti avea ocazia de a va bucura de un parfum cald si catifelat. Moscul si vanilia vor imprima mereu o moliciune delicioasa, in timp ce ambra si benzoina vor oferi un aer fumuriu si intunecat.

In alta ordine de idei, despre o apa de toaleta Prada Candy L’Eau mai putem spune ca este mult mai mult decat un parfum dulce si gurmand. Putem aminti in acest sens de spirit sau exclusivism, oferit de o tonalitate nobila a caramelului si a moscului ce ofera mereu personalitate. In concluzie, putem spune ca acest parfum este unul indraznet cu un statut bine definit inca de la aparitia sa. Astfel, acest parfum infatiseaza un amestec elegant si un acord impresionant de arome, de care va puteti bucura pe perioada unei intregi zile. Acest parfum este disponibil in mai multe variante de achizitionare si puteti opta pentru cea mai potrivita alegere, in functie de ceea ce va doriti.