Lady Gaga Fame
in

Lady Gaga Fame

Apa de Parfum Lady Gaga Fame reprezinta solutia optima in cazul in care veti dori sa va bucurati de un parfum impresionant din toate punctele de vedere, pe care il puteti achizitiona la un pret foarte avantajos. Acest parfum a fost lansat in anul 2012 si aLady Gaga Fame socat industria parfumului, datorita faptului ca este primul parfum cu lichid negru, dar care devine invizibil in momentul in care atinge pielea. Despre aceasta apa de parfum Lady Gaga Fame mai putem spune ca are la baza trei note dominante si impresionante, ceea ce inseamna ca putem vorbi despre un parfum intens, senzual si usor. In cazul in care veti alege sa optati pentru acest parfum, veti avea ocazia de a va bucura de aceste caracteristici si sa beneficiati de o aroma impresionanta pe toata durata unei zile.

Nota intensa pentru aceasta apa de parfum Lady Gaga Fame este reprezentata de Belladonna, o planta ucigatoare. Acest parfum evolueaza dupa ce este pulverizat si ofera o nota senzuala de opulenta si o fuziune intre miere, sofran si nectar de caise. In aceste conditii, despre aceasta apa de parfum Lady Gaga Fame putem spune ca ofera rafinamentul de care orice doamna sau domnisoara are nevoie. Parfumul incorporeaza frumusetea eterna, iar acest lucru se intampla prin mireasma florala, bogata in orhidee si iasomie Sambac. Cu siguranta veti fi impresionate de tot ceea ce poate oferi acest parfum, deoarece va poate suprinde inca de la inceput in cel mai placut mod. Acordurile acestui parfum vor crea mereu o esenta ametitoare, floral fructata de care va veti bucura pe toata perioada unei zile.

CEL MAI BUN PRET PENTRU LADY GAGA FAME IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Parfum Lady Gaga Fame button
logo-aoro Apa de Parfum Lady Gaga Fame button
elefant.ro-logo Apa de Parfum Lady Gaga Fame button

Aceasta apa de parfum Lady Gaga Fame a fost creata pornind de la ideea unui parfum exclusivist cu note destul de clasice. In aceste conditii, orice reprezentanta a publicului feminin va avea posibilitatea de a se bucura de tot ceea ce inseamna un parfum impresionant. Despre design-ul sticlei de parfum, putem spune ca este absolut superb, cu ghearele ce imprejmuiesc dopul de aur metalic. Compozitia acestui parfum surprinde mereu o iasomie imbibata in dulceata, dar care nu va taia rasuflarea. Totodata, aceasta apa de parfum Lady Gaga Fame este formala si casual in acelasi timp, fiind potrivita atat pentru perioada unei zile cat si pe perioada serii. Utilizand acest parfum, veti descoperi mereu arome nebanuite, diferite de tot ceea ce ati incercat pana acum. De asemenea, aceasta apa de parfum are o proiectie surprinzatoare, ceea ce inseamna ca va puteti bucura de o aroma impresionanta pentru o perioada indelungata de timp.

In cazul in care veti opta pentru o apa de parfum Lady Gaga Fame in ceea ce priveste achizitia, veti avea ocazia de a va bucura de un pret avantajos. Despre fluidul negru din interiorul acestui flacon, putem spune ca este unul destul de neobisnuit, in perspectiva faptului ca poate parea oarecum infiorator. Cu siguranta veti beneficia de un parfum impresionant in cazul in care veti alege aceasta alternativa in ceea ce priveste achizitionarea. Acesta este si motivul principal pentru care multe doamne si domnisoare iau in calcul aceasta varianta de achizitie in momentul in care sunt in cautarea produselor de ingrijire personala de acest tip.