Parfumuri care lasă urme de bărbati: Top 10
in

Parfumuri care lasă urme de bărbati: Top 10

A trecut pe langa tine, lăsându-și mirosul în urmă? Este un lucru pe care doriți să îl aveți și cu parfumul dumneavoastră?

Clasament al parfumurilor pentru bărbați care lasă urme

1. Versace Eros Apă de toaletă

Versace Eros Apă de toaletă

Acest parfum proaspăt, lemnos și ușor oriental are o combinație de mentă, lămâie italiană și măr verde. Geraniul și boabele de tonka dau o întorsătură neașteptată acestui parfum masculin de lungă durată și asigură o rezistență puternică. Acesta este un parfum pentru un om hotărât care își apără ideile și obiectivele. De asemenea, face parte din clasamentul nostru al celor mai seducătoare parfumuri pentru bărbați.

2. Gucci Guilty Pour Homme negru

Gucci Guilty Pour Homme negru

Un parfum lemnos, aromat, dar de data aceasta cu note de vârf de trandafir și ardei iute, într-un omagiu retro adus anilor 1970. Notele de mijloc sunt flori de portocal amestecate cu lavandă franceză și ulei de neroli. Note de bază de patchouli cu lemn de cedru intensificat. Gucci Guilty a fost conceput ca o celebrare a libertății, cu o longevitate cu care să te lauzi și o aromă de invidiat.

3. Tom Ford Oud Wood

Tom Ford Oud Wood

Marca Tom Ford este sinonimă cu calitatea și distincția. Parfumul lor pentru bărbați Private Blend Oud Wood nu este diferit. Un parfum pământiu, lemnos, cu note cheie de lemn de oud, lemn de santal și piper chinezesc, care garantează o aromă și longevitate. Lemnul de oud vă învăluie în oud rar, mirodenii exotice și cardamom, apoi își expune amestecul bogat și întunecat de senzualitate.

4. Valentino Uomo Eau de Toilette

Valentino Uomo Eau de Toilette

Valentino a creat o versiune mai concentrată și mai masculină a parfumului Valentino Uomo în 2021. Notele de vârf sunt mandarine citrice și salvie aromată. Notele de inimă sunt iris și fasole tonka, iar notele de bază sunt vanilie bogată și piele. Urma de sillage este puternică și îmbătătoare, cu o forță olfactivă puternică și o longevitate de o zi întreagă.

5. Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette

Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette

Paco Rabanne 1 Million comercializat ca o marcă de lux, acest parfum este robust și de lungă durată. Un parfum cu un puternic impact picant și proaspăt, cu note de chihlimbar, piele și mandarină. Notele includ, de asemenea, grapefruit, scorțișoară, trandafir, mirodenii și portocală de sânge. Cu o longevitate și o volumetrie impresionantă, acest parfum izbitor și deschis reflectă traseul său care întoarce capul și imaginile îndrăznețe.

6. Hermes Terre d'Hermes Eau de toilette

Hermes Terre d’Hermes Eau de toilette

Terre d’Hermes este o altă lansare care ne arată că cele mai bune parfumuri care nu au vrut să fie parfumuri de nișă, prin lege, aparțin publicului masculin. Dior Homme, un iris învelit în piele caldă și dulce. Lanvin Arpege Por Homme, un buchet catifelat de iris și violete. Acestea ar fi doar două dintre cele mai recente exemple.

Cu toate acestea, noua esență purtând semnătura lui Jean – Claude Ellena, parfumul Terre d’Hermes, reușește să portretizeze o serie de calități greu de identificat într-un alt ilustru exemplu de parfum masculin.
Lansat în 2006, Terre d’Hermes a rămas o linie albă din amalgamul de parfumuri masculine. Motivul constă în compoziția sa, un amestec divin de citrice puternice, lemn dulce și condimente picante.

7. Paco Rabanne - BLACK XS Eau de Toilette

Paco Rabanne – BLACK XS Eau de Toilette

Parfumul Black XS Men’s Fragrance a fost creat în 2005 de celebrul Olivier Cresp, renumit pentru frumusețea și rafinamentul olfactiv care a fost mult timp popular în industria frumuseții. Acest parfum este, fără îndoială, o semnătură prenatală a masculinității, având în vedere notele picante pe care le afișează de la prima pulverizare până la profunzimea aromelor subiacente.

Cunoscând dorința femeilor de a purta parfumuri masculine, se poate spune cu siguranță că niciun reprezentant al publicului romantic nu ar îndrăzni să poarte parfumul Black XS în plină zi, în ciuda aromelor lemnoase moi și calde pe care le prezintă de la prima respirație. Deschiderea cu citrice face o introducere spectaculoasă în inima dulce și picantă a compoziției. Pe parcurs, note de fructe adânci și întunecate, de o dulceață aproape sufocantă, înlocuiesc secvențele lemnoase suave. La baza sa se află un chihlimbar intens, care este prin definiție un semn de masculinitate.

8. Paco Rabanne, Invictus Eau de Toilette

Paco Rabanne, Invictus Eau de Toilette

Spre deosebire de alte parfumuri lansate de Paco Rabanne, Invictus este o prezență sofisticată, o creație masculină care aduce în prim plan note marine proaspete, caracteristice unui bărbat modern, sportiv, demonstrând o atitudine încrezătoare celor din jur. În comparație cu alte parfumuri lansate de Casa Rabanne, Invictus generează putere, dinamism și energie la un cu totul alt nivel, devenind unul dintre cele mai bune parfumuri pentru bărbați care a lăsat o amprentă decisivă în iulie 2013.

Steaua Invictus se deschide cu o suită de compoziții proaspete de grapefruit, însoțite de note acvatice specifice. Contrastul dintre accentele răcoritoare și cele lemnoase conferă parfumului o alură interesantă, ceea ce reprezintă o problemă pentru cineva care dorește să identifice un amestec unic pe piață.

10. Creed Aventus homme Eau de Parfum

Creed Aventus homme Eau de Parfum

Fără îndoială, Aventus este creația de referință a Casei Creed, care a pornit inițial pe drumul spre succes ca și croitor englez. Un lucru pe care foarte puțini oameni îl știu este că această casă de modă a devenit mai târziu una privilegiată, fiind selectată pentru a fi membră a sindicatului francez Haute – Couture, un punct culminant atins după schimbarea punctului de lucru din Anglia în Franța, mai exact la Paris – 1854.

Parfumul Creed Aventus posedă spiritul bărbatului a cărui ambiție în viață nu cunoaște limite; este unul dintre acele parfumuri pentru bărbați care lasă urme. Evocând figuri masculine legendare ale căror viziuni despre viață și succes au schimbat lumea de astăzi, Aventus transmite gânduri despre imperii pierdute, ținuturi îndepărtate și ambiții exotice. Parfumul se deschide cu o apă de colonie tonică, citrică. Parfumul răcoritor de lămâie amintește de o altă creație a baletului parizian, Monsieur Balmain de Balmain. Entuziasmul natural al citricelor rezonează cu spiritul puternic al unui lider, chiar dacă în spatele lui miroase un acord de chihlimbar foarte familiar, urban, de foc de tabără. Ceea ce se abate de la tiparul tradiționalist este însăși dezvoltarea notelor fructate, transpuse într-un joc al supremației între caise și osmanthus.