Givenchy Very Irresistible
in

Givenchy Very Irresistible

Apa de Parfum Givenchy Very Irresistible este potrivita pentru orice femeie ce se alfa in cautarea unuiparfum-givenchy-very-irresistible parfum irezistibil, modern si floral. Acest parfum este incredibil de feminin, o combinatie eleganta traditionala frantuzeasca cu o energie moderna ce va surprinde de fiecare data in cel mai placut mod. Despre imaginea acestui produs, putem spune ca este Liv Tyler, fiind creat de catre Dominique Ropion, Sophie Labbe si Carlos Benaim. Apa de Parfum Givenchy Very Irresistible a fost lansata in anul 2003 si din acest moment a devenit o alternativa ideala pentru toate persoanele din randul publicului feminin aflate in cautarea unui parfum de lux.

Referitor la compozitia acestui parfum, putem spune ca notele de varf sunt asigurate de scortisoara, verbina si anason. Apoi notele de mijloc ale parfumului sunt compuse din tradafir, magnolie si bujor. Despre notele de baza putem adauga ca sunt reprezentate de trandafirul de Damasc. Datorita acestei compozitii orice femeie va avea posibilitatea de a se bucura de tot ceea ce inseamna un parfum de o calitate superioara. In aceste conditii, mai putem adauga ca este destinat femeilor moderne facand parte din categoria parfumurilor florale. Esenta sa se deschide cu note de varf de anason si verbina, urmata de o aroma delicata si impresionanta a tradafirilor, dupa care este accentuata de o combinatie florla de magnolie si bujor.

Apa de Parfum Givenchy Very Irresistible este considerata un parfum cat se poate de sexy, intens, avand o persistenta indelungata. Despre parfum mai putme adauga ca este unul tineresc, plin de veselie, nu foarte dulce, fiind potrivit pentru orice anotimp. Prin utilizarea parfumului veti avea posibilitatea de a va bucura de un simbol al feminitatii si al delicatetii, ceea ce cu siguranta va va impresiona de fiecare data. Parfumul reprezinta in acelasi timp o creatie florala irezistibila, moderna si indrazneata, iar prin aceste caracteristici veti avea mereu posibilitatea de a va bucura de un spectacol olfactiv impresionant. Pe de alta parte, aceasta apa de Parfum Givenchy Very Irresistible poate oferi o frumusete romantica aparte, directa si volubila a unui trandafir imblanzit mereu cu bujori tineri. De asemenea, putem aminti si de sprijinul floral al magnoliei, o floare calda, simpla, incatatoare pentru orice iubitoare a parfumurilor feminine.

CEL MAI BUN PRET PENTRU GIVENCHY VERY IRRESISTIBLE IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Parfum Givenchy Very Irresistible button
logo-aoro Apa de Parfum Givenchy Very Irresistible button
elefant.ro-logo Apa de Parfum Givenchy Very Irresistible button

In alta ordine de idei, despre apa de Parfum Givenchy Very Irresistible putem adauga ca reprezinta un parfum cald si confortabil, un aspect accentuat si de imaginea feminina pentru un brand impresionant din toate punctele de vedere. Din anul lansarii sale, parfumul a ramas ca fiind unul dintre cele mai populare parfumuri din lume si toate reprezentantele pubicului feminin il considera modern si cat se poate de sofisticat, fara ca acest lucru sa insemne ca este greu de purtat. Reprezinta de fapt un nectar pe care trebuie sa il utilizati si pe care il veti aprecia inca de la primele arome. Primul aspect neasteptat care va va lua prin surprindere in ceea ce priveste evolutia sa este redat de acordul de anason. Aceasta caracteristica are rolul de a aduce un plus de mister in cadrul acestui parfum si va reusi pe deplin sa faca acest lucru.

Parfumul nu este nicidecum un parfum static, fiind nascut din colectia bogata a trandafirilor, fiind mai apoi complimentat cu diferite arome impresionante. In aceste conditii, putem vorbi de un miros reconfortant si pasnic, ce aduce mereu in atentie frumusetea si nobletea trandafirului. Aceasta floare givenchy-very-irresistibleeste una cat se poate de gratioasa prin distributia petalelor sale, dar si prin mireasma pe care o emana. Parfumul este asemanator unui trandafir roz ce se asterne pe o pudra de afine. Pe de alta parte este suculent, de un roz dramatic, ce va ramane mereu o prezenta cat se poate de optimista. In plus, compozitia acestui parfum nu este niciodata una liniara, iar prin priceperea parfumierilor ce l-au creat, orice femeie va avea posibilitatea de a se bucura de un produs de lux in adevaratul sens al cuvantului.

Odata cu trecerea timpului, parfumul irezistibil de trandafir, se va transforma intr-o prezenta cat se poate de pretentioasa si interesanta. In aceste momente, despre amalgamul de arome, putem spune ca se poate incadra cu brio in categoria gurmand florala, fiind asemanatoare cu o tarta garnisita cu o dulceata de trandaifiri. Nu putem spune despre acest parfum ca este unul prea matur nici prea predictibil, deoarece trandafirii isi vor conseva mereu feminitatea, moliciunea si dragalasenia.

Daca veti lua in calcul achizitionarea unui parfum de acest tip, veti avea ocazia de a va bucura de un produs dedicat in special tinerelor, spre deosebire de alte creatii ale acestei marci. Despre pretul acestui produs, mai putem adauga ca este unul cat se poate de acceptabil, pe placul femeilor ce vor dori sa experimenteze si sa exploreze mereu noi teritorii in ceea ce privesc aromele si mirosurile. Cu siguranta veti fi pe deplin impresionata de tot ceea ce poate oferi un parfum precum acesta, ceea ce inseamna ca nu trebuie decat sa luati in calcul achizitionarea sa.

Persoanele din randul publicului feminin ce au luat deja aceasta decizie sunt pe deplin multumite de calitatea produsului si mai ales de faptul ca au mereu la dispozitie un miros impresionant. Folosind apa de Parfum Givenchy Very Irresistible veti avea posibilitatea de a fi mereu in centrul atentiei si va veti bucura mereu de o aroma impecabila, foarte apreciata de persoanele din jurul dumneavoastra.