Givenchy Ange Ou Demon Le Secret
in

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret

Apa de Parfum Givenchy Ange Ou Demon Le Secret reprezinta un parfum fascinant in adevaratul sens alparfum-givenchy-ange-ou-demon-le-secret cuvantului insa in acelasi timp subtil si multifatetat. Despre parfum mai putem spune ca este cel ce poate transmite o idee de eleganta, senzualitate si feminitate, ideala pentru orice femeie matura si care stie mereu ce isi doreste de la viata. Daca si dumneavoastra faceti parte din aceasta categorie, atunci este indicat sa luati in calcul achizitionarea acestui parfum si veti fi cu siguranta impresionata de tot ceea ce poate oferi. Pe de alta parte despre apa de Parfum Givenchy Ange Ou Demon Le Secret mai putem spune ca reprezinta un parfum imbatator, cu flori albe, lamaie italiana, frunze de ceai verde, iasomie, lemn blond, bujor si paciuli. Cu siguranta orice reprezentanta a publicului feminin va fi pe deplin incantata de tot ceea ce poate oferi un parfum precum acesta, astfel, aveti un motiv in plus pentru care ar trebui sa luati in calcul achizitionarea produsului.

In ceea ce priveste compozitia acestui parfum, putem spune ca notele de varf sunt cele reprezentate de lamaie, frunze de ceai si merisor. In ceea ce privesc notele de mijloc despre acestea putem adauga ca sunt cele de bujor, nufar si iasomie Sambac. Pe de alta parte, notele de baza ale parfumului sunt cele de paciuli, lemne albe si mosc alb. Apa de Parfum Givenchy Ange Ou Demon Le Secret reprezinta un parfum pentru femei, lansat in anul 2014, iar in cazul in care veti lua in calcul utilizarea sa, atunci veti avea mereu posibilitatea de a fi surprinsa de prospetimea sa florala. Despre compozitia sa putem spune ca este una unica ce va ofera mereu posibilitatea de a va bucura de o stare de bucurie si energie incantatoare. Persistenta parfumului nu va lasa niciodata de dorit, ceea ce inseamna ca aroma sa va va urmari pe toata perioada unei zile ceea ce inseamna ca va puteti bucura de un miros impresionant.

Imediat ce veti aplica acest parfum pe piele, veti simti si estente de citrice ce vor rezista pentru o perioada indelungata. Despre flaconul acestui produs, mai putem adauga ca este cel ce aduce aminte de frumusetea cristatelor ce vor transmite mereu eleganta si lux. Orice femeie va fi incantata de ceea ce poate oferi un parfum precum acesta, mai ales datorita faptului ca este inclus in gama parfumurilor de lux. Prin utilizarea parfumului veti simti din plin o dragoste si o frumusete aparte care va va invalui mereu intr-o senzualitate seducatoare, careia nimeni nu ii poate rezista. In aceste conditii, prin achizitionarea acestui parfum, veti avea posibilitatea de a fi foarte bine privita de catre barbati, deoarece acestia va vor gasi foarte seducatoare.

CEL MAI BUN PRET PENTRU GIVENCHY ANGE OU DEMON LE SECRET IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Parfum Givenchy Ange Ou Demon Le Secret button
logo-aoro Apa de Parfum Givenchy Ange Ou Demon Le Secret button
elefant.ro-logo Apa de Parfum Givenchy Ange Ou Demon Le Secret button

Aroma acestui parfum are proprietati exceptionale, ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea de a alege intre a fi un inger frumos sau un demon pasional. Cheia este la dumneavoastra si trebuie sa alegeti de ce parte sunteti pentru a va indeplini si cele mai ascunse dorinte. Indiferent de tabara pe care o veti alege, acest parfum va ofera posibilitatea de a va pune mereu in evidenta feminitatea atractiva prin care veti avea mereu numai de castigat.

Acest parfum este recunoscut pentru natura sa dualista, prin care are posibilitatea de a dezvalui mereu sentimente noi si valuri misterioase si cat se poate de versatile. Aceste nuante sunt cele ce pot seduce givenchy-ange-ou-demon-le-secret-damaorice persoana atat din randul publicului feminin cat si barbatii. In aceste conditii, daca veti dori sa va bucurati mereu de un parfum impresionant prin care sa aveti numai de castigat in ochii barbatilor, atunci este indicat sa luati in calcul apa de Parfum Givenchy Ange Ou Demon Le Secret. Compozitia acestui parfum este una cat se poate de puternica, orientala si carismatica, insa se poate situa oricand la granita dintre inocena si senzualitate. Nici un parfum nu poate exprima in acelasi timp doua ipostaze antagonice precum in cazul acestui pafrum, ceea ce inseamna ca daca il veti achizitiona veti avea ocazia de a va bucura de un parfum impresionant din toate punctele de vedere.

Pe de alta parte, acest parfum este recunoscut pentru prospetimea si dulceata notelor pe care le infatiseaza aromele clare. Astfel, orice reprezentanta a publicului feminin va avea posibilitatea de a se bucura de un miros impresionant in viata de zi cu zi sau in cadrul unor evenimente importante la care va dori sa participe. Tot despre mirosul acestui parfum putem spune ca este unul cat se poate de seducator, reprezentat de un parfum multifatetat fascinant ce poate purta orice femeie pe meleaguri pline de fantezie. Inca de la primele acorduri ale parfumului veti sti ca trebuie numaidecat sa il aveti si sa va bucurati de tot ceea ce poate oferi.

Printre beneficiile pe care le veti obtine in cazul in care veti achizitiona acest parfum, putem aminti aroma misterioasa si captivanta, gata sa atraga mereu privirile afirmative a tuturor persoanelor oricat de pretentioase ar fi acestea. Pe de alta parte, parfumul poate fi achizitionat la un pret excelent, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa dispuneti de o suma prea mare de bani pentru a intra in posesia sa. Prin utilizarea parfumului veti avea mereu posibilitatea de a va bucura de esente feminine spectaculoase si ingenioase ce va vor oferi mereu avantaje multiple, prin care veti sti sigur ca alegerea facuta a fost cea mai potrivita.