Cum se poartă parfumul + 2 mici trucuri
in ,

Cum se poartă parfumul + 2 mici trucuri

Există multe reguli nescrise privind modul de aplicare a parfumului, pentru ca acesta să dureze cât mai mult timp și să se simtă mai bine pe piele. Unii spun că ar trebui să-l pulverizezi în aer și apoi să treci prin norul de parfum. Alții recomandă aplicarea acestuia în punctele fierbinți ale corpului, cum ar fi încheietura mâinii, deoarece aici fluxul sanguin și căldura corporală sunt la cel mai înalt nivel.

Aceste puncte sunt încheieturile mâinilor, tâmplele, spatele urechilor, gleznele, cotul sau gâtul și pieptul. Dar adevărul este că ne este cald peste tot, așa că, în teorie, ai putea pune parfum oriunde vrei, chiar și pe haine.

Cum te dai cu parfum?

Poate că cel mai bun sfat despre cum să porți un parfum este cel al lui Coco Chanel, și anume:

“Aplică parfum acolo unde vrei să fii sărutată.”

Cum se poartă parfumul + 2 mici trucuri

Dacă îl aveți într-o sticlă cu pulverizator, pulverizați-l de la o distanță de cel puțin 12 cm, astfel încât parfumul să poată fi pulverizat cu grijă pe piele. Și nu uitați că parfumurile sunt făcute să reacționeze cu pielea, nu cu părul sau hainele (deși aceasta ar putea fi o soluție practică pentru cei care sunt sensibili la anumite componente ale parfumului sau dacă doriți ca parfumul să reziste mai mult timp pe parcursul zilei).

Cu toate acestea, dacă vă decideți să o aplicați pe păr sau pe haine, fiți pregătiți pentru posibile schimbări de miros. Dacă te interesează cum să aplici parfumul pe părul tău, acesta este trucul!

Șmecheria pentru a-l aplica pe păr este să aplici mai întâi parfumul pe pieptene și apoi să-l treci prin păr pentru a evita potențialele daune provocate de alcool foliculilor. De asemenea, nu folosiți parfum pe partea de piele unde aveți multe bijuterii, pielea va transpira mai mult, astfel încât pot apărea din nou modificări ale parfumului.

Unele reguli de decență sugerează să nu aplici parfumul mai mult de câteva ori în timpul zilei, dar și mai mult seara. Nasul este deosebit de sensibil dimineața, așa că evitați parfumul dimineața devreme, dacă călătoriți cu mijloacele de transport în comun sau dacă sunt mulți oameni în jurul dumneavoastră, aceștia ar putea fi deranjați. Luați parfumul în geantă și purtați-l când toată lumea a intrat deja în rutina noii zile.

Persoanele cu pielea uscată pot aplica parfumul mai des, deoarece acesta se evaporă mai repede pe pielea lor. Trucul constă în a aplica parfumul imediat după duș, când pielea este încă umedă sau, dacă folosiți o cremă hidratantă, aplicați un strat subțire de cremă hidratantă și apoi pulverizați parfumul pe suprafața hidratată.

Bineînțeles, persoanele cu pielea grasă rezistă mai mult cu substanțe aromatice. În ciuda tuturor regulilor și sugestiilor, vă îndemn să practicați liber și să apreciați pe deplin parfumurile. Există multe îndrumări despre cum să aplici parfumul în mod corect, dar numai atunci vei găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine. Succes cu experimentele tale!