Parfumuri de Trandafir
in

Cele Mai Bune Parfumuri de Trandafir

Căutați un clasament al celor mai bune parfumuri de trandafir? Nu mergeți mai departe. Am cercetat și testat recent mai multe parfumuri de trandafiri pentru a afla care sunt cele mai bune.

Am încercat și testat parfumurile pentru a vedea cât de bune sunt, cât timp au rezistat pe piele și în ce anotimp și situație funcționează cel mai bine fiecare. Apoi am creat o listă cu cele mai bune 10 parfumuri de trandafiri.

Acest articol vă va oferi o surpriză, deoarece vă vom împărtăși concluziile noastre. Veți găsi cele mai bune parfumuri de trandafiri din lume și cu ajutorul nostru îl veți găsi pe cel mai bun pentru dumneavoastră.

Un scurt rezumat al parfumurilor de trandafir

Trandafirii au fost folosiți pentru a crea parfumuri încă din cele mai vechi timpuri. Există peste 300 de specii diferite de trandafiri, cu culori care variază de la alb la roșu, iar parfumul fiecărui trandafir variază în funcție de specie și de condițiile climatice în care crește.

În industria parfumurilor de astăzi, doar două specii principale de trandafiri sunt folosite pentru a crea parfumuri:

  • Trandafirul de Damasc, cultivat în principal în Siria, Bulgaria, Turcia, Rusia, Pakistan, India, Uzbekistan, Iran și China. Trandafirii de Damasc reprezintă aproximativ 95% din uleiul de trandafir din lume.
  • Ro
  • sa canina, cel mai frecvent cultivată în Maroc, Franța și Egipt.

Trandafirii sunt culeși manual dimineața, înainte de răsărit, pentru că atunci parfumul lor este cel mai puternic, iar petalele trebuie să fie distilate în aceeași zi.

Ulei de trandafir

Parfumurile de trandafir sunt realizate cu ulei de trandafir, care este uleiul esențial extras din petalele unui trandafir. A nu se confunda cu apa de trandafiri, care se obține prin înmuierea petalelor în apă.

Pe scurt: În parfumerie, uleiurile esențiale sunt substanțe chimice concentrate care sunt extrase din plante.NSe numesc “esențiale” deoarece conțin esența (cea mai importantă parte) plantei, adică parfumul acesteia.

Uleiul de trandafir extras prin distilare cu aburi se numește rose otto sau rose attar În schimb, uleiul de trandafir extras cu ajutorul solvenților se numește rose absolute.

Trandafirul otto și trandafirul absolut diferă în ceea ce privește mirosul, culoarea și densitatea. Absolutul de trandafir este de o culoare roșiatică mai închisă și are un miros apropiat de cel al trandafirului adevărat. Pentru a produce doar 30 ml de ulei de trandafir sunt necesari până la 60.000 de trandafiri. Apoi, acest ulei este învechit pentru o perioadă care poate dura de la unu la zece ani!

Din acest motiv, uleiul de trandafir este foarte scump, ceea ce înseamnă că cele mai multe parfumuri de trandafir nu conțin de fapt ulei de trandafir adevărat, ci se folosesc reprezentări sintetice pentru ca firmele să poată face mai mult profit.

Recomandarile noastre pentru parfum de trandafir sunt:

Lancôme Trésor Midnight Rose

Cele Mai Bune Parfumuri de Trandafir

Un alt superstar de la casa Lancôme. Acesta este un parfum fructat jucăuș de trandafir dulce de zmeură. Midnight Rose se deschide cu un trandafir dulce și întunecat confuz. Dar magia începe atunci când se usucă după 15 minute.

Imediat ce începe să se dezvolte, zmeura și moscurile se alătură petrecerii și fac ca parfumul să fie suculent și delicios. De asemenea, se simt șoapte de piper roz și o cremozitate senzuală de vanilie. Nuanțele de lemn din fundal îl împiedică să devină prea dulce.

Acesta nu este un parfum tipic de adolescentă cu fructe. Este sofisticată și bine compusă. Funcționează bine toamna, iarna și chiar și în zilele răcoroase de primăvară. Dar acest lucru devine dezgustător de dulce pe vreme caldă.

Este super versatil, pentru orice ocazie: casual, formal, zi, seară, ieșire în oraș, discotecă.

Are o durabilitate uriașă și se simte puternic în primele 3-4 ore, așa că aveți grijă cât de mult pulverizați.

Jo Malone Red Roses

Cele Mai Bune Parfumuri de Trandafir

Dacă vă place mirosul de trandafiri adevărați și v-ați săturat de toate parfumurile dulci de trandafiri siropoase, acesta este pentru dumneavoastră. Numele parfumului spune totul.

Aparent, 7 tipuri diferite de trandafiri au fost amestecate cu măiestrie pentru a crea această frumusețe. Se deschide cu o explozie puternică de trandafiri proaspăt tăiați, amestecată cu o ambianță de lămâie citrică și mentă și miroase SUPER autentic!

Când se așează, notele de lămâie și violetă dau parfumului o atmosferă verde, iar trandafirii încep să înflorească. Obțineți trandafiri roșii cu o notă de lămâie.

Pe măsură ce trece timpul, câteva șoapte de miere ușor dulce se alătură petrecerii pentru a da parfumului o căldură plăcută.

Este foarte versatil: pentru toate anotimpurile și toate ocaziile. Deși se numește Cologne, este puternic și de lungă durată.

Chloé Roses de Chloé

Cele Mai Bune Parfumuri de Trandafir

Roses De Chlóe a fost lansat pentru a sărbători 50 de ani de existență a casei Chloé. Se deschide cu un parfum de buchet de trandafiri, ușor și realist, amestecat cu o atmosferă fructată și cu note proaspete de verdeață.

Pe măsură ce începe să se instaleze, trandafirul preia controlul. Este dulce și săpunit, dar nu prea dulce. Acesta este un parfum de trandafir tânăr și ușor.

În timp, trandafirul devine moale și pudrat, iar șoaptele de mosc și o notă lemnoasă sunt prezente.

Super versatil: pentru toate anotimpurile și toate ocaziile. Perfect pentru primăvară și vară. Mai potrivite pentru utilizarea în timpul zilei și pentru uzura de birou. Acesta nu este clasificat ca unisex, este un parfum feminin de trandafir. Roses De Chlóe nu este un parfum care să atragă atenția, ci este moale, prietenos și neofensiv.

Aceasta este o concentrație EDT și are o putere de durată decentă.

Amouage Lyric Woman

Cele Mai Bune Parfumuri de Trandafir

Deși parfumul se numește Lyric Woman, acesta este de fapt unisex. De fapt, unele femei preferă să poarte versiunea masculină, Lyric Man. Iar unii bărbați preferă să poarte versiunea feminină, Lyric Women. Unele persoane aleg chiar să poarte Lyric Man în timpul zilei, deoarece este mai ușor și mai proaspăt, iar Lyric Woman noaptea.

Lyric Woman și Lyric Men sunt două parfumuri complet diferite, realizate de parfumieri diferiți.

Amouage este o casă de nișă din Orientul Mijlociu, de înaltă clasă, care creează parfumuri de lux unice.

Acesta este un parfum complex și are o mulțime de note care au fost amestecate cu măiestrie pentru a crea un parfum frumos, unic, de trandafir pudrat incensat.

Lyric Woman se deschide cu un trandafir floral citric, ușor pudrat, cu șoapte de tămâie afumată, ghimbir și scorțișoară. Pe măsură ce se usucă, citricele încep să se estompeze, iar florile și trandafirii încep să intre în joc, alături de note de fum și de vanilie cremoasă ușor dulce. De asemenea, are un pic de lemn în fundal pentru a echilibra parfumul.

Miroase luxos. Este profundă, caldă, senzuală și misterioasă. Trandafirul emană o atmosferă siropoasă, condimentată, fumurie întunecată. Este un parfum unisex, potrivit pentru primăvară, toamnă și iarnă.

Bun pentru întâlniri, seri romantice și ocazii speciale. Este de foarte lungă durată.

Acqua Di Parma Rosa Nobile

Cele Mai Bune Parfumuri de Trandafir

Acqua Di Parma este o companie italiană care creează parfumuri de nișă de calitate. Rosa Nobile se deschide cu o explozie de trandafiri luminoși și o combinație de bujori amestecată cu citrice proaspete, spumoase și șoapte de piper.

Trandafirul este foarte moale și are un parfum super natural. Când citricele se liniștesc, trandafirul este vedeta spectacolului, cu o atmosferă ușor piperată. În timp, se transformă într-un trandafir frumos și mosc, cu un miros ocazional de citrice.

Parfumul este super versatil: primăvară, vară, toamnă, pentru orice ocazie. Merge pentru ocazii speciale sau pur și simplu pentru o utilizare zilnică ocazională. Acesta este un parfum feminin pe bază de trandafir, potrivit pentru toate vârstele.

Acesta nu este un parfum puternic în ceea ce privește însilozarea. Este destul de subtil și are o rezistență decentă.

Maison Lancôme Oud Bouquet

Cele Mai Bune Parfumuri de Trandafir

Maison Lancôme sunt cele mai exclusiviste parfumuri de lux high-end ale companiei. Oud Bouquet se deschide cu o explozie puternică de praline dulci și vanilie, cu o atmosferă lemnoasă vibrantă.

Nu judecați acest parfum după deschiderea sa inițială puternică, aveți răbdare și așteptați să se usuce pentru ca magia să se întâmple. Când începe să se așeze și să se usuce, trandafirul începe să strălucească și să însuflețească parfumul și are o atmosferă delicioasă de vanilie dulce siropoasă și gem.

Aceasta este o dulceață matură, nu parfumul dulce tipic pentru fete. Este de cea mai bună calitate și este perfect combinat.

Parfumul este unisex, dar înclină ușor spre partea feminină. Ideal pentru toamnă și iarnă. Mergeți ușor cu pulverizările, pentru că nu este slab. 1 sau 2 pulverizări sunt suficiente. Lasă o urmă olfactivă plăcută.

Perfect pentru seri, întâlniri, ocazii speciale, discoteci. Aceasta este concentrația de EDP și este de lungă durată, așteptați-vă la mai mult de 10 ore.

Montale Intense Café

Cele Mai Bune Parfumuri de Trandafir

Intense Café se deschide cu o explozie de trandafir dulce, flori albe și vanilie, cu o atmosferă dulce de cafea cremoasă. După ce s-a stabilizat, cafeaua și vanilia încep să amplifice și să echilibreze parfumul.

După uscare, se simte un pic de mosc cald de vanilie în fundal. Apropo, dacă sunteți un iubitor de vanilie, nu uitați să consultați lista noastră cu cele mai bune parfumuri de vanilie.

Sexy și captivant. Acesta este un parfum unisex pentru toate vârstele și este ideal pentru toamnă și iarnă. Nu-l folosiți pe timp de vară, pentru că veți sufoca oamenii.

Ideală pentru ocazii semi-formale, ocazii casual, întâlniri, ieșiri în oraș, discotecă.

Durată foarte lungă, peste 12 ore, rezistă și are o proiecție excelentă, așa că aveți mare grijă cât de mult pulverizați.

Armani Privé Rose D’Arabie

Armani Privé Rose D'Arabie

Rose D’Arabie provine din colecția Privé a Armani, care este superioară și mai exclusivistă decât parfumurile Armani obișnuite. Se deschide cu o explozie de trandafir dulce și întunecat de lux, cu un amestec de trandafir. Odată ce deschiderea începe să se așeze, se aud șoapte de șofran picant, iar Oud-ul începe să se strecoare, conferind parfumului o coloană vertebrală lemnoasă.

Oudul nu este copleșitor și se află bine în fundal. Trandafirul rămâne vedeta spectacolului și durează toată durata de viață a parfumului. Odată ce se usucă, trandafirul rămâne bogat, întunecat și tulbure, apoi intră în joc vanilia, dându-i o senzație dulce catifelată. Parfumul este perfect echilibrat.

Rose D’Arabie este un parfum unisex, dar înclină ușor spre partea feminină. Dar dacă sunteți un bărbat încrezător și bine îmbrăcat, îl puteți purta cu ușurință.

Ideal pentru utilizare pe timp de noapte, toamna și iarna, nu se aplică la temperaturi ridicate, altfel lucrurile se vor încurca repede.

Acesta nu este parfumul tău tipic de adolescentă dulce; este un parfum foarte sofisticat și bine compus. Are super performanțe, așa că aveți grijă cu pulverizatorul. Lasă o urmă olfactivă plăcută.

Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood

Cele mai bune parfumuri de trandafir: Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood

Acest parfum miroase fenomenal. Nu lăsați numele acestui parfum să vă descurajeze. Maison Francis Kurkdjian a creat aici o combinație modernă de trandafir, vanilie și Oud.

Oud Satin Mood are doar o notă suavă de Oud transparent. Îmblânzită la perfecție. Oudul este o rășină parfumată care este distilată din arborele rar de lemn de agar care crește doar în anumite părți ale lumii. Se dezvoltă numai atunci când copacul este infectat de o ciupercă și, ca mecanism de apărare, secretă această rășină aromatică.

Oudul este unul dintre cele mai prețioase mistere ale naturii și, datorită rarității sale, este foarte scump. Maison Francis Kurkdjian folosește un Oud laoțian de cea mai bună calitate.

Maison Francis Kurkdjian este o casă de parfumuri de lux de nișă, co-fondată în 2009 de către legendarul maestru parfumier Francis Kurkdjian.

Kurkdjian a devenit celebru în 1995, după ce a creat primul său succes, Jean Paul Gaultier Le Male. Acesta a devenit unul dintre cele mai bine vândute parfumuri din lume din toate timpurile. Au urmat multe alte creații pentru marile companii de parfumuri din întreaga lume, cum ar fi Narciso Rodriguez For Her și For Him, Guerlain Rose Barbare, Christian Dior Homme Cologne, pentru a numi doar câteva… De fapt, în 2001, Kurkdjian a câștigat premiul Prix François Coty pentru realizările sale în viață și și-a câștigat un loc în istoria parfumurilor. Până în prezent și în prezent are peste 180 de parfumuri în palmares.

Francis Kurkdjian este un parfumier de geniu și știe ce face, așa că puteți fi siguri că cumpărați o adevărată capodoperă.

Se deschide cu un trandafir dulce și frumos, plin de flori strălucitoare, amestecat cu un acord de violetă ușor pudrat. Pe măsură ce începe să se așeze, trandafirul începe să se dezvăluie mai mult și i se alătură o doză mare de dulceață de vanilie și o ușoară notă de Oud care se ascunde în fundal. Miroase extraordinar.

Este cald și reconfortant, sexy și luxos. Frumos amestecat și neted.

Oud Satin Mood este un parfum unisex, așa că îl puteți împărți cu partenerul dumneavoastră. Ideal pentru climatele mai reci, ca parfum de noapte. Perfect pentru întâlniri romantice, ocazii speciale, evenimente de lux, seri în oraș.

Parfumul este de foarte lungă durată: 10 până la 12 ore de performanță! Și mergeți ușor cu pulverizările, 1 sau 2 pulverizări MAX…

Cel mai bun parfum de trandafir: Tom Ford Noir De Noir

Tom Ford Noir De Noir

Cel mai bun parfum de trandafir din toate timpurile. Un alt superstar din colecția Tom Ford Private Blend Collection, care a trecut testul timpului și a ajuns pe lista noastră cu cele mai bune 10 parfumuri de trandafiri, și pe bună dreptate:

Miroase incredibil de luxos. Noir de Noir miroase a petale de trandafir roșu închis amestecate cu un lichior de ciocolată neagră de lux, cu o cremă catifelată și bogată în vanilie. Dulce, dar nu lacom. Frumoasă, seducătoare, întunecată și misterioasă.

Trandafirul este vedeta acestui parfum, un trandafir lemnos, frumos și cremos, de culoare închisă. Când începe să se așeze, combinația de patchouli, vanilie și oud transparent se alătură petrecerii pentru a-i conferi o senzație delicioasă de ciocolată neagră.

Este sexy? Absolut. Noir de Noir este un parfum strict pentru vreme rece: nu-l folosiți pe vreme caldă. Este unisex, mai potrivit pentru utilizarea de noapte. Durată foarte lungă.

Acesta este un parfum exclusivist și unic, potrivit pentru evenimente vestimentare elegante, ocazii romantice speciale, întâlniri, seri etc.

Nu este potrivit pentru birou, pentru utilizare ocazională sau pentru a ieși în cluburi.

Noir de Noir este un parfum complex și sofisticat. A o purta ocazional ar fi ca și cum ai purta o jachetă de cină pentru a merge la cumpărături.

Sperăm că v-a plăcut articolul nostru despre cele mai bune parfumuri de trandafiri și că ați găsit această listă utilă. Dacă da, ne-ar face plăcere dacă l-ai distribui pe rețelele tale sociale preferate!