Versace Eros
in

Versace Eros

Aceasta apa de Toaleta Versace Eros a fost special conceputa pentru un barbat eroic si pasional, precum a fost zeul grec Eros. In cazul in care veti dori sa simtiti din plin aceste caracteristici, atunci este indicatparfum-Versace-Eros sa optati pentru achizitionarea unui produs de acest tip si veti fi cu siguranta incantati de experienta pe care o veti avea. Spunem acest lucru deoarece acest parfum este cel care poate oferi putere si senzualitate, prin care veti avea ocazia de a starni interesul persoanelor de sex opus. Cu siguranta nu veti trece neobservat in cazul in care veti opta pentru un parfum de acest tip. Totodata, apa de Toaleta Versace Eros este cea care poate simboliza iubirea, dorinta si pasiune, ceea ce inseamna ca un parfum de acest tip se adreseaza mereu unui barbat increzator si puternic, care stie mereu ce vrea de la viata. Tinand cont de aceste aspecte, atunci cu siguranta un parfum de acest tip se poate transforma in cel mai potrivit produs pentru ingrijire personala din gama parfumurilor.

Prin utilizarea unui parfum precum acesta, veti avea posibilitatea de a crea in jurul dumneavoastra o aura, care va poate face sa va simtiti mereu senzual. In aceste conditii, sticluta acestui parfum, este cea care poate ascunde adevarata cheie a imnului iubirii cantat de Eros. Referitor la miros, despre acesta putem spune ca transmite masculinitatea perfecta, deoarece esentele au fost atent selectionate si impreuna pot forma o aroma cu adevarat inconfundabila. Astfel, este indicata utilizarea unui produs de acest tip, indiferent daca veti dori sa il utilizati in cazul unor evenimente importante sau in viata de zi cu zi. Nu veti trece niciodata neobservat atunci cand veti utiliza un produs de acest tip, ceea ce nu poate decat sa va bucure si sa va faca sa luati in calcul achizitionarea unui parfum precum acesta.

CEL MAI BUN PRET PENTRU VERSACE EROS IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Toaleta Versace Eros button
logo-aoro Apa de Toaleta Versace Eros button
elefant.ro-logo Apa de Toaleta Versace Eros button

Despre acest parfum, mai putem adauga ca se deschide in esente de frunze de menta racoritoare, ce vor fi completate cu note de mere dulci si lamaie suculenta. Referitor la inima acestui parfum putem spune ca este cea care ascunde ambroxan unic, geranium captivant si de asemenea boabe de tonka. Pe de alta parte la baza acestui parfum, putem regasi mereu esente pure de muschi, cedrul cald, vetiver si vanilie.

O apa de Toaleta Versace Eros se refera de asemenea la o dorinta carnala dintre un barbat si o femeie, ceea ce inseamna ca daca veti dori sa fiti o persoana atractiva si sa va bucurati mereu de un parfum impresionant, este indicat sa luati in calcul achizitionarea acestui produs. Totodata, acest parfum este cel ce poate intruchipa mereu ideea de seductie triumfatoare. Despre culoarea dominanta pentru sticla putem adauga ca este un turcoaz indraznet si masculin. Despre aceasta culoare mai putem spune ca este cea care face referire clara la stilul dde viata mediteranean si de asemenea la arta si cultura greco romana ce se transpune in aceste conditii intr-o forma cat se poate de moderna. In aceste conditii, este indicat sa optati pentru un parfum de acest tip mai ales pe perioada verii.

Versace-EROS-mens-fragranceIn alta ordine de idei, despre apa de Toaleta Versace Eros mai putem spune ca reprezinta un parfum aromatic fougere pentru barbati. Acest parfum este cel ce va intruchipa mereu dragostea, pasiunea, frumusetea si dorinta, fiind ideal pentru orice tip de barbat. Despre aceste concepte pe care le ofera si pe baza carora este creat mai putem spune ca reprezinta cheia unui parfum de acest tip. Esenta acestui parfum este inspirata din mitologia greaca, Eros fiind recunoscut ca zeul iubirii. Parfumul este unul relativ nou, deoarece a fost lansat in anul 2012, iar creatorul acestuia este Aurelien Guichard.

Este indicat sa optati pentru un parfum de acest tip in cazul in care veti dori sa va bucurati de tot ceea ce poate oferi si mai ales sa va asigurati de faptul ca veti avea ocazia de a va bucura de un miros placut oriunde mergeti. Apa de Toaleta Versace Eros va ofera aceasta posibilitate, iar pretul de achizitie este unul foarte avantajos, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa dispuneti de un buget foarte mare pentru achizitionarea sa. Apoi, dupa primele utilizari, parfumul se va transforma in optiunea principala pentru dumneavoastra, atunci cand veti fi in cautarea parfumului ideal.

Parfumul poate fi utilizat in diferite locatii, oferind posibilitatea de a va bucura de o aroma impresionanta de fiecare data, ce poate impresiona mereu persoanele din jurul dumneavoastra. Veti observa acest lucru inca de la primele utilizari, cand veti constata ca aroma sa este una foarte placuta si veti dori sa profitati mereu de ceea ce poate oferi un produs de acest tip. Succesul acestui parfum este unul destul de mare, fiind unul foarte apreciat inca din momentul in care a fost lansat. De atunci, multe persoane opteaza pentru un parfum de acest tip, pentru a se bucura de tot ceea ce poate oferi. Daca veti dori si dumneavoastra sa faceti acelasi lucru, atunci nu trebuie decat sa va ganditi la o apa de Toaleta Versace Eros atunci cand veti dori sa achizitionati un parfum impresionant din toate punctele de vedere. Cu siguranta nu veti da gres cu un parfum de acest tip si veti avea ocazia ca in perioada urmatoare sa va bucurati de toate avantajele si beneficiile pe care le propune.