Versace Crystal Noir
in

Versace Crystal Noir

Apa de Toaleta Versace Crystal Noir reprezinta un parfum oriental floral pentru femei, lansat in anul 2004. Despre acest parfum, putem adauga ca este creatia lui Antoine Lie, iar aroma sa a fost foarte versace-crystal-noirapreciata inca de la lansare. Acest lucru s-a intamplat si ca urmare a faptului ca poate oferi o experienta magica de fiecare data atat persoanei ce il utilizeaza cat si a celor din jur. Primele note ale acestui parfum sunt tonuri proaspete de portocale, dupa care isi vor face aparitia notele de gardenie si bujor. Aceste elemente sunt cele ce se combina armonios si seducator cu note lemnoase, iar rezultatul final este unul ce va impresiona de fiecare data prin aroma oferita. Apa de Toaleta Versace Crystal Noir este cea care va lasa mereu impresia unui moment unic si somptuos pe care veti dori sa il repetati de fiecare data.

Notele de varf ale acestui parfum sunt de ghimbir, cardamom si piper, elemente foarte importante in cadrul parfumului ce ajuta la crearea unei arome impresionante din toate punctele de vedere. Notele de mijloc ale parfumului sunt cele de floare de portocal african, gardenie, bujor si nuca de cocos, iar notele de baza sunt de mosc, lemn de santal si ambra. In aceste conditii, avem un raspuns asupra succesului acestui parfum, deoarece compozitia sa este una inovatoare ce poate oferi mereu o experienta minunata. Acest parfum, este creatia unei faimoase case de moda italiene. Parfumul reprezinta de asemenea o esenta rara, delicata si senzuala, pe care o poate utiliza orice femeie ce va dori sa se bucure de un parfum impresionant din toate punctele de vedere. Cu siguranta, dupa prima utilizare a acestui parfum, veti lua decizia de a-l include in capul listei produselor de ingrijire personala de acest tip.

Nota principala pentru acest parfum este reprezentata de gardenia misterioasa, proaspata, luminoasa si cremoasa, avand multe adepte in randul publicului feminin. Despre aria inferioara a ingredientelor putem spune ca este cea care prefigureaza un amestec ceva mai intunecat de ambra si mosc. Rezultatul acestei combinatii este reprezentat de un amestec distinct ce nu va trece niciodata neobservat de persoanele din jurul dumneavoastra. Astfel, pentru a va asigura ca mirosul pe care il aveti este unul impresionant din toate punctele de vedere, este indicat sa luati in calcul achizitionarea unui parfum de acest tip.

CEL MAI BUN PRET PENTRU VERSACE CRYSTAL NOIR IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Toaleta Versace Crystal Noir button
logo-aoro Apa de Toaleta Versace Crystal Noir button
elefant.ro-logo Apa de Toaleta Versace Crystal Noir button

Primele minute de la utilizarea si pulverizarea acestui parfum sunt dominate in principal de notele piperate si proaspete de ghimbir si gardenie aerisita, ce va oferi impresia ca sta sa infloreasca sub o textura matasoasa laptoasa. Cardamonul de la inceput, este unul foarte picant, ce va intruchipa insusi viitorul fond, ce se va dezvolta ulterior reprezentat de latura misterioasa. Odata cu trecerea timpului, floarea de portocal este cea care va veti in completarea acestor accente florale oferite de gardenie. In aceste conditii, urmeaza o perioada de cateva ore in care se va simti o esenta de baza reprezentata de un mix floral citric, ce se aseamana foarte mult cu mirosul de chihlimbar deschis.

Apoi, dupa ce vor trece toate aceste etape, gardenia cremoasa este acoperita treptat de valuri de lemn de parfum-versace-crystal-noirsantal, petale luminoase fiind cele insusite cu o aura oriental lemnoasa. Aceasta caracteristica, va oferi parfumului o greutate aparte si un rafinament ce nu va lasa niciodata de dorit. In acest sens, apa de Toaleta Versace Crystal Noir este cea care va oferi de fiecare data o aroma radianta, ce se va afisa impecabil spre final in acorduri fructate cat se poate de racoritoare. Casa de moda Versace, a optat pentru una dintre cele mai naturale arome de gardenie, impresionand prin nuantele tropicale cremoase, ce au un succes rasunator in vitrinele magazinelor de pe tot globul. Exista multe motive pentru care ar trebui sa luati in calcul achizitionarea unui parfum de acest tip, fiind cat se poate de potrivit pentru zilele friguroase ale sezonului rece. Astfel, puteti utiliza acest parfum pe perioada iernii, iar beneficiile pe care le ofera acum, sunt cele ce va permit sa va bucurati de o aroma impresionanta in jurul dumneavoastra. De asemenea, aceasta casa de moda si de parfumuri, este cea care pune la dispozitia clientilor produse de o calitate superioara, la preturi accesibile. Veti avea posibilitatea de a va bucura de compozitii unice, gingase si elegante pentru care nu va trebui sa achitati un pret foarte mare.

Notele ce vor ramane o perioada indelungata in prim plan utilizand o apa de Toaleta Versace Crystal Noir sunt cele de gardenie, piper, lemn de santal si mosc. Nuca de cocos, este cea care va atinge in cel mai suav mod compozitia intensa ce se va portrivi apoi perfect cu personalitatile extrovertite si extravagante. Efectul acestor acorduri de nuca de cocos nu sunt predominant tropicale si mai degraba au rolul de a indulci intreaga compozitie a notelor lemnoase ce predomina aceasta compozitie. Tinand cont de toate aceste detalii si luand in calcul posibilitatea de a achizitiona un parfum de acest tip, veti avea ocazia sa va bucurati de un parfum de lux, ce ofera beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea sa. Cu siguranta veti fi multumite de tot ceea ce poate oferi apa de Toaleta Versace Crystal Noir care se va transforma dupa prima utilizare in produsul ideal pentru dumneavoastra si veti simti acest lucru inca de la primele acorduri aromatice.