Set Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy
in

Set Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy

Acest set Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy si Body Lotion poate fi cadoul ideal pentru orice persoana de sex feminin, deoarece a fost creat special pentru a oferi reprezentatelor publicului feminin Set-Apa-de-parfum-Carolina-Herrera-212-Sexyposibilitatea de a se ingiji utilizand cele mai bune produse. Acest set cuprinde Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy si 100 ml Body Lotion ideal pentru ingrijire pielii. Parfumul va va oferi posibilitatea de a mirosi mereu impecabil, iar prin utilizarea lotiunii veti avea siguranta faptului ca piele dumneavoastra are mereu un aspect impecabil.

Despre Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy putem adauga ca reprezinta un parfum floral de dama, fiind lansat in anul 2005. De atunci si pana in aceste zile si-a castigat renumele, fiind un parfum foarte indragit si utilizat in randul femeilor. Acest parfum este de asemenea unul dintre cele mai apreciate parfumuri pentru femei, iar daca veti lua in calcul achizitionarea sa atunci cu siguranta veti avea posibilitatea de a va bucura de un miros impecabil. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas, recunoscut pentru priceperea sa in aceasta industrie a parfumurilor pentru femei.

Notele de varf pentru acest parfum sunt cele de piper roz, mandarina si bergamot. Referitor la notele de mijloc putem spune ca acestea sunt gardenia, muscata, vata de zahar si flori. Notele de baza pentru Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy sunt reprezintate de mosc, vanilie si lemn de santal.

Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy reprezinta un parfum oriental, ideal pentru zilele racoroase de toamna si de iarna. Acest parfum este unul dulce si imbatator si orice reprezentanta a publicului feminin va fi impresionata inca de la prima utilizare de ceea ce poate oferi. Aceste caracteristici sunt oferite in principal de tonurile picante de piper roz si bergamota. Elementele de acest tip sunt imbogatite cu un parfum floral discret de gardenie. Baza acestui parfum este compusa din acorduri de vanilie combinate de asemenea cu acorduri calde de lemn de santal.

CEL MAI BUN PRET PENTRU CAROLINA HERRERA 212 SEXY IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Set Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy button
logo-aoro Set Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy button
elefant.ro-logo Set Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy button

Totodata despre Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy mai putem spune ca reprezinta senzualitatea intensa si atractivitatea, elemente dorite de orice femeie. In aceste conditii, orice reprezentanta a sexului frumos va avea posibilitatea de a fi observata de orice barbat atunci cand va trece pe langa acesta. Pe de alta parte, partumul este unul impresionant si va ajuta orice femeie sa trezeasca in ea pasiunea, devenind irezistibil si sexy. In alta ordine de idei, despre Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy se poate adauga ca este ideal pentru viata de zi cu zi a persoanelor feminine, insa poate fi utilizat si la ocaziile festive. Cu siguranta daca veti alege acest parfum veti fi incantata pe deplin de tot ceea ce poate oferi, avand si un pret ideal.

Carolina Herrera a fondat aceasta companie de succes in anul 1980, fiind de asemenea la acel moment catalogata ca una dintre cele mai bine imbracate femei din toata lumea. Totodata, Carolina Herrera este chic-carolina-herrera-212-parfumcea care a creat vestimentatii impresionante purtate de Jacqueline Kennedy Onassis, in ultimii 12 ani din viata acesteia. Acest personaj a deschis doua magazine Carolina Herrera, unul in New York si celalalt in Los Angeles. In anul 2013 a lansat brandul ca un stil de viata ce poarta denumirea de CH Carolina Herrera. Ea a castigat de-a lungul timpului numeroase premii, ceea ce ia adus faima in industria modei si de asemenea in industria creatoare de parfumuri. Din anul 1995, casa de moda Carolina Herrera face parte din grupul Puig, unde mai putem aminti casele Paco Rabanne, Prada, Nina Ricci si Jean Paul Gaultier. In prezent reteaua de magazine Carolina Herrera este una destul de dezvoltata, avand sedii in America de Sud si Statele Unite, Europa, Seul, Dubai, Abu Dhabi sau Al Ain. In aceste conditii, vedem ca aceasta casa de moda si de parfumuri este foarte apreciata in randul produselor pentru ingrijire personala.

Astfel, este indicat sa luati in calcul achizitionarea unui parfum Carolina Herrera in cazul in care veti dori sa va bucurati de tot ceea ce poate oferi un parfum cu un renume in industria internationala. Inca de la lansare, acest parfum a fost foarte apreciat, reprezentant o optiune de baza in randul publicului feminin, atunci cand vine vorba de achizitionare aunui parfum perfect din toate punctele de vedere. In cazul in care veti lua in calcul achzitionarea acestui set Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy impeuna cu lotiunea de corp, atunci veti avea posibilitatea de a va bucura de doua produse ideale pentru ingrijirea personala.

Produsele oferite de aceasta casa de moda si parfumuri sunt impresionante, iar pretul lor este justificat pe deplin. In aceste conditii, daca veti lua in calcul achizitionarea unui set precum cel expus mai sus, atunci va veti asigura de faptul ca alegerea facuta este una ideala. In perioada urmatoare veti avea posibilitatea de a va bucura de un parfum cu un miros placut. Acest parfum il puteti folosi oricand in viata de zi cu zi si poate oferi beneficii multiple in ceea ce priveste mirosul. Referitor la lotiunea din cadrul acestui set, putem adauga ca va ajuta sa aveti o piele mereu catifelata si uniforma. Asadar, setul Apa de parfum Carolina Herrera 212 Sexy si Body Lotion reprezinta optiunea ideala pentru produsele de ingrijire personala de acest tip.